Gyorg scrie:danr scrie:bre gyorg, ca tu ai barca pricopsita, poate ma tarasti si pe mine dupa tine pana pe lacurile de stiuk daca e
ca gonflabila mea cu 3 cai jumate e de mers de ici colo....
Mai Dan cred ca ai si tu loc la mine in barca tinand cont ca ultima data am fost 5 in ea . Nu ma intreba ce s-a intamplat ca poate sa-ti spuna "14" , cert este ca de atunci cand vede un popper redhead sare din barca
Dealtfel ar mai fi loc si la Muscaloiu in barca , daca nu vine cu trupa lui , ca avem barci aproape identice.
Oricum cred ca o sa facem cu randul la pescuitul din barca ca sa marit gasca lui Avocatu.
Trebuie sa ne luam permise de acces in biosfera.Pe mine anul trecut in toamna m-au controlat si nu il aveam...de fapt nici nu stiam de el

am avut noroc cand s-au uitat la stiuk retinuta.... au zis k sunt singurul care am respectat dimensiunea legala si ma iarta pt permisul de acces dar data viitoare.......
ADMINISTRAŢIA REZERVAŢIEI BIOSFEREI
DELTA DUNĂRII
ÃŽnregistrată sub nr.__________din____________2005
CERERE DE PERMIS DE ACCES
pentru deplasarea cu mijloace auto şi/sau navale în R.B.D.D.
Subsemnatul___________________________________________, având domiciliul stabil în localitatea___________________________, str._________,nr._______, jud.____________, ţara________________, vă rog să-mi aprobaţi accesul în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării, în scopul desfăşurării următoarelor activităţi:______________________________________ _______________________________, în următoarele zone: ________________________
_________________________________________________________________________,
în perioada:__________________________,folosind următoarele trasee de acces:_______
2. Permis de pescuit industrial/ sportiv nr.______________,emis de ___________________;
3. Ambarcaţiune tip___________, înregistrată la Căpitănia Portului____________________; sub numele/numărul____________,având o capacitate de (persoane; C.P.) _____________;
4. Ambarcaţiune tip___________, înregistrată la Căpitănia Portului____________________ sub numele/numărul____________,având o capacitate de (persoane; C.P.) _____________;
5. Ambarcaţiune tip___________, înregistrată la Căpitănia Portului____________________ sub numele/numărul____________,având o capacitate de (persoane; C.P.) _____________;
6. Ambarcaţiune tip___________, înregistrată la Căpitănia Portului____________________ sub numele/numărul____________,având o capacitate de (persoane; C.P.) _____________;
7. Autovehicul tip_____________,cu număr de circulaţie ____________________________;
8. Autovehicul tip_____________,cu număr de circulaţie ____________________________;
ÃŽn activităţile pe care le voi desfăşura în rezervaţie, voi fi însoţit de următoarele persoane:__________________________________________________________________________________________________________________________________________.
Subsemnatul, declar că:
în timpul desfăşurării activităţilor voi respecta obligaţiile prevăzute de legislaţia privind protecţia mediului, normele tehnice şi comportamentale înscrise în permisul de acces şi desfăşurare a activităţii precum şi drepturile proprietarilor terenurilor pe care îmi voi desfăşura activitatea;
cunosc dispoziţiile legii cu privie la sancţiunile ce le pot suporta pentru nerespectarea normelor privind protecţia mediului.
Pentru eliberarea perrmisului voi achita tarifele stabilite conform prevederilor legale.
Semnătura solicitantului,