Tabara de pescuit Delta Dunarii - vara 2006

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns

cateva detalii

as merge, am barca sau pe cineva cu barca
26
38%
as merge, nu am barca proprie si nici cu cine sa ma cuplez
33
49%
as merge, dau doar de pe mal
9
13%

Voturi totale: 68

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 06 Ian 2006, 16:12

ok baieti, daca am loc la voi in barca e super
daca nu, eu sper sa inmatriculez gonflabila mea, macar pentru pescuit la stationar pe vreun butuc pe acolo.....
la somn sau crap
crapii ca sa am momeala pentru somnii aia mari hehe

transferul pana pe loc il aranjeaza cristi wilddanube, pentru tot grupul
vedem cat costa
pe urma eu prefer ponton si masa de-a gata, si bere cu baietii in tufisuri :lol:

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 06 Ian 2006, 16:44

danr scrie:........................................., si bere cu baietii in tufisuri :lol:
Mai Dane vezi sa nu ne trezim cu nedoriti la iesirea asta , cu tufisurile alea ale tale ! :twisted: - :lol:
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 06 Ian 2006, 16:56

daca te-aude cineva ...sorin stie cine
de tufis si alte alea
se duce din aprilie sa "aleaga loc *** at de arat si semanat" :D
baieti ..un loc cu plaja ca e dangeros :D
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

muffintop
junior
junior

primiti un personaj nou?

Mesaj de muffintop » 06 Ian 2006, 17:05

eu sunt mai nou pe site, dar vreau sa merg cu siguranta ca sa cunosc si eu gasca. mai vine prietenul meu de suferinta, daca ne primiti. o sa stam pe ponton, cu masa pusa. barca nu am, dar fac rost de la preteni. in schimb nu am permis. daca e cineva cu permis si fara barca ne putem cupla, barca o sa fie destul de mare (ceva mai mare decat laguna 480, cu 25 cp la ***)...

cam asta e, astept si eu sa stabiliti perioada si preturile de la wild....

ca locatie, intersectia perivolovca - gheorghe mi se pare foarte buna.

hai noroc.
get a job and xxx more -- www.ejobs.ro

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 06 Ian 2006, 17:22

M-ash baga si io
Oriunde ziceti voi i bine.
Barca n-am decamdata da mai e pan la vara.
Sper sa scap de la servici ca ala-i baiu mare :(

Poate bagam una de testare si de 1 mai pe-un lac de munte? Oasa? Vidra?
Mi-am luat concediu pt. asta :D

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 06 Ian 2006, 17:50

Tavi scrie: Poate bagam una de testare si de 1 mai pe-un lac de munte? Oasa? Vidra?
Mi-am luat concediu pt. asta :D
Clar! Pentru Oasa ne bagam minimum 5 clujeni:)! Tinem legatura, deoarece suntem o gasca aici care tot oftam dupa pastravii din Oasa :)

Cat despre Delta, as prefera Gura Perivolovca km. 52 brat sf.gheorghe! Ponton, masa, palinca de prune stinsa cu bere :)
Barca am...Kingfisher, 2.70m cu motor de 2 cai...nu stiu daca ma ajuta cu ceva sa o aduc...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 06 Ian 2006, 18:23

Oasa prefer si io.
Sper sa se-nchege ceva.
Care ati mai fost stiti drumu, care nu, vai de masinile voastre...

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 06 Ian 2006, 18:25

Stim drumul...ne-am dotat cu Jeep :D

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 06 Ian 2006, 21:05

Gyorg scrie:
danr scrie:bre gyorg, ca tu ai barca pricopsita, poate ma tarasti si pe mine dupa tine pana pe lacurile de stiuk daca e
ca gonflabila mea cu 3 cai jumate e de mers de ici colo....
Mai Dan cred ca ai si tu loc la mine in barca tinand cont ca ultima data am fost 5 in ea . Nu ma intreba ce s-a intamplat ca poate sa-ti spuna "14" , cert este ca de atunci cand vede un popper redhead sare din barca :lol:

Dealtfel ar mai fi loc si la Muscaloiu in barca , daca nu vine cu trupa lui , ca avem barci aproape identice.
Oricum cred ca o sa facem cu randul la pescuitul din barca ca sa marit gasca lui Avocatu.
Trebuie sa ne luam permise de acces in biosfera.Pe mine anul trecut in toamna m-au controlat si nu il aveam...de fapt nici nu stiam de el :? am avut noroc cand s-au uitat la stiuk retinuta.... au zis k sunt singurul care am respectat dimensiunea legala si ma iarta pt permisul de acces dar data viitoare....... :lol:

ADMINISTRAŢIA REZERVAŢIEI BIOSFEREI
DELTA DUNĂRII
ÃŽnregistrată sub nr.__________din____________2005

CERERE DE PERMIS DE ACCES
pentru deplasarea cu mijloace auto şi/sau navale în R.B.D.D.

Subsemnatul___________________________________________, având domiciliul stabil în localitatea___________________________, str._________,nr._______, jud.____________, ţara________________, vă rog să-mi aprobaţi accesul în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării, în scopul desfăşurării următoarelor activităţi:______________________________________ _______________________________, în următoarele zone: ________________________
_________________________________________________________________________,
în perioada:__________________________,folosind următoarele trasee de acces:_______

Menţionez că posed următoarele documente şi mijloace cu care doresc să mă deplasez în rezervaţie:

1. Carte de identitate seria_____, nr._______, cod personal nr. ____________________
2. Permis de pescuit industrial/ sportiv nr.______________,emis de ___________________;
3. Ambarcaţiune tip___________, înregistrată la Căpitănia Portului____________________; sub numele/numărul____________,având o capacitate de (persoane; C.P.) _____________;
4. Ambarcaţiune tip___________, înregistrată la Căpitănia Portului____________________ sub numele/numărul____________,având o capacitate de (persoane; C.P.) _____________;
5. Ambarcaţiune tip___________, înregistrată la Căpitănia Portului____________________ sub numele/numărul____________,având o capacitate de (persoane; C.P.) _____________;
6. Ambarcaţiune tip___________, înregistrată la Căpitănia Portului____________________ sub numele/numărul____________,având o capacitate de (persoane; C.P.) _____________;
7. Autovehicul tip_____________,cu număr de circulaţie ____________________________;
8. Autovehicul tip_____________,cu număr de circulaţie ____________________________;

ÃŽn activităţile pe care le voi desfăşura în rezervaţie, voi fi însoţit de următoarele persoane:__________________________________________________________________________________________________________________________________________.

Subsemnatul, declar că:
în timpul desfăşurării activităţilor voi respecta obligaţiile prevăzute de legislaţia privind protecţia mediului, normele tehnice şi comportamentale înscrise în permisul de acces şi desfăşurare a activităţii precum şi drepturile proprietarilor terenurilor pe care îmi voi desfăşura activitatea;
cunosc dispoziţiile legii cu privie la sancţiunile ce le pot suporta pentru nerespectarea normelor privind protecţia mediului.
Pentru eliberarea perrmisului voi achita tarifele stabilite conform prevederilor legale.

Semnătura solicitantului,

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 06 Ian 2006, 22:00

Sa incep prezentarea posibilelor locatii
GURA PERIVOLOVCA- km 52 Brat Sf.Gheorghe
- Acces de la Murighiol - parcare pazita-5 ron/zi/auto
Transfer
- 40-45 min cu lagune 15 hp cu max 4 pers si bagaje
- 1h10 min cu H.Plutitor

Campare
- cota tulcea peste 300 - inundat
- sub 200 se pot amenaja suficiente locuri cu conditia sa le gasim libere. Corturile se pot amplasa pe malul drept incepand chiar din gura Perivolovca in aval 1 km. Sunt insa doar 2 sau 3 locuri in care se pot pune grupat mai mult de 4 corturi si de obicei sunt ocupate.

Pescuit
Este zona in care pentru pescuitul in regim stationar la somn salau crap nu este absolut necesara barca,fiind cea mai buna dintre cele 3 mentionate pentru pescuitul COMOD de pe mal. Senalul e aproape, cu 2 praguri, si cu destul de putine agataturi in comparatie cu alte zone. Curentul e puternic iar adancimile sunt intre 3-5m primul prag si 6-12 al doilea. Chiar in gura dar si in curent, pe langa plopii cazuti intre praguri, ataca frecvent avatul. Zona produce frecvent capturi de solmn si crap mari daca ai scule si stii uinde sa-i cauti. La avat daca prinzi vreo dimineata speciala e spectacol in gura.
Stiuca este ( cu lagune cu 15 hp) la:
- 30 min-45 min - ghiolurile si japsele tributare Perivolovcai
- 1h 10-20 - holbine, dunavaturi, perisor
AVANTAJE
- Zona e frumoasa, are padure de plopi, si cu putina sansa se pot pune corturile multumitor
-Comod pescuitul stationar de pe mal
- Distanta pana la stiuca nu e foarte mare, pe Perivolovca eventualele pneumatice putand fi remorcate pana pe ghioluri - dar NU e valabil pentru restul locatiilor de stiuca
- Are potential si pentru cei mai putini dibaci
- Pentru stiucarii exclusivi care nu vor in ruptul capului sa dea la stationar si care prefera sa nu stea tot timpul in tabara cu restul lumii, pot sa-si amplaseze 2 sau 3 corturi pe garla perivolovca foarte aproape de ghioluri, dar asta numai in conditiile unei cote de sub 160 Tulcea
DEZAVANTAJE
- Zona destul de cunoscuta si de aici posibil aglomeratie, corturi, ambarcatiuni, manea
-Potential risc de a nu putea organiza Grupat tabara din cauza cotelor si a aglomeratiei
-Cost de operare mai ridicat decat la Uzlina.

Astept comentarii

Scrie răspuns