Tabara de pescuit Delta Dunarii - vara 2006
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
uat? normal k ma bag!
am si o barcuta...fara vasle!
dar mere si cu scandura!
cu cortul indubitabil!
ar fi super sa mai cunoastem si niste "raptori" de pe sit!
acu...sa vedem si perioada...hmmm.
am si o barcuta...fara vasle!

cu cortul indubitabil!
ar fi super sa mai cunoastem si niste "raptori" de pe sit!

acu...sa vedem si perioada...hmmm.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Din experienta, cea mai buna perioada pentru astfel de iesire se preteaza in perioada sfarsitul lui iunie , jumatea lui iulie !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
referitor la scoruri, poate ne scrie wilddanube cat costa, pe categorii de servicii:
- transfer pana pe loc, dus intors ( pentru toata lumea )
- cazare la ponton cu masa si barca ( pentru cine doreste )
ideea este ca trebuie sa fie un numar de persoane care stau pe ponton, altfel logic ca wildanube nu va aduce pontonul aiurea pe acolo, daca nu aduce pontonul nu sunt nici cele 5 barci si nici transferul
- transfer pana pe loc, dus intors ( pentru toata lumea )
- cazare la ponton cu masa si barca ( pentru cine doreste )
ideea este ca trebuie sa fie un numar de persoane care stau pe ponton, altfel logic ca wildanube nu va aduce pontonul aiurea pe acolo, daca nu aduce pontonul nu sunt nici cele 5 barci si nici transferul
In principiu ma bag si eu. Trebuie sa am detalii mai concrete sa imi pot aranja din timp treburile la firma si acasa. In vara fiu-meu o sa aiba 3-4 luni asa ca trebuie planificata cu mare grija excursia si din punctul de vedere al sotiei
. De aceea astept mai multe detalii (data preconizata, costuri, etc) pentru a da un raspuns concret! As fi incantat sa va cunosc si sa facem niste partide impreuna (de pescuit sau de baut, vedem noi
)
Ca si cazare as prefera pontonul!

Ca si cazare as prefera pontonul!
si eu as prefera pontonul, din motive foarte simple
vara la pescuit sunt mai mult nocturn, adica dau mai mult seara, noaptea si dimineata
ziua pe caldura aia mare nu pot sa dorm in cort, deci nu ma odihnesc, deci dupa 2 zile sunt zombie
+ ca prefer sa nu-mi bat capul cu gatit, etc
vreau doar pescuit, bere cu baietii si somn
afara ninge si eu visez cu ochii deschisi
vizualizez momentul cand ne vom intalni 20 de insi la Murighiol la debarcader, dupa care 5 zile in Delta
moaaaama, sa vezi ce iese

bre gyorg, ca tu ai barca pricopsita, poate ma tarasti si pe mine dupa tine pana pe lacurile de stiuk daca e
ca gonflabila mea cu 3 cai jumate e de mers de ici colo....
vara la pescuit sunt mai mult nocturn, adica dau mai mult seara, noaptea si dimineata
ziua pe caldura aia mare nu pot sa dorm in cort, deci nu ma odihnesc, deci dupa 2 zile sunt zombie
+ ca prefer sa nu-mi bat capul cu gatit, etc
vreau doar pescuit, bere cu baietii si somn
afara ninge si eu visez cu ochii deschisi

vizualizez momentul cand ne vom intalni 20 de insi la Murighiol la debarcader, dupa care 5 zile in Delta
moaaaama, sa vezi ce iese

bre gyorg, ca tu ai barca pricopsita, poate ma tarasti si pe mine dupa tine pana pe lacurile de stiuk daca e
ca gonflabila mea cu 3 cai jumate e de mers de ici colo....
Ultima oară modificat 06 Ian 2006, 12:11 de către danr, modificat 1 dată în total.