Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
musKloiu
- veteran

- Zona e frumoasa, are padure de plopi, si cu putina sansa se pot pune corturile multumitor
-Comod pescuitul stationar de pe mal
puncte forte pentru cei ce vor sa stea pe mal la cort ,pe bucla de la 29 este padure de salcie plina de lastaris(urat pt.cei cu cortul) nici locatii pt.stiuk nu prea vad in afara de Erenciuc (cu bagare de seama la intrare mai ales k suntem cu alaiu)...zona mai sallbatica are potential pt.cei ce vor sa dea la crap si somn.Dpdv cort este interesanta si zona Uzlina iar k si distantza pana pe lacurile de stiuk este cam la fel cu Gura Perivolovca.
Trebuie sa luam in consideratie si locatia pt stiuk de care a amintit Gyorg
Dunavat Holbina .....am mai vazut partide in care numai acolo simteai o stiuk in cotor(scurtat sau nu)

. Ar trebui sa dai si tu niste informatii minime dpdv cazare, masa ,bark k sa nu se repete episodul "ziua nationala a stiucii".....
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
-
costica_fishing
- veteran

-
Daaaaa!
Vad paduri de lansete sprijinite de tufe......vad multe lazi frigorifice pline cu licori spumoase.....vad multi oameni cu privirea tulbure, asateptand ca din zare sa vina o barca cu ultimele picaturi de alcool din Murighiol....il vad pe Gyorg invartind in tuci........pe Piticu' potrivind cate o funda la fiecare vobler......pe Sorin numarand saibele din mulineta......ma vad pe mine in apa (reflexie)......daaaa!
Sa fie intr-un ceas bun!
near the beer
-
musKloiu
- veteran

Daaaaa!
Vad paduri de lansete sprijinite de tufe......vad multe lazi frigorifice pline cu licori spumoase.....vad multi oameni cu privirea tulbure, asateptand ca din zare sa vina o barca cu ultimele picaturi de alcool din Murighiol....il vad pe Gyorg invartind in tuci
park am mai vazut filmul asta undeva....este unul clasic din seria "Operatiunea Monstrul"

Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
-
Gerula
- veteran

costica_fishing scrie:Daaaaa!
Vad paduri de lansete sprijinite de tufe......vad multe lazi frigorifice pline cu licori spumoase.....vad multi oameni cu privirea tulbure, asateptand ca din zare sa vina o barca cu ultimele picaturi de alcool din Murighiol....il vad pe Gyorg invartind in tuci........pe Piticu' potrivind cate o funda la fiecare vobler......pe Sorin numarand saibele din mulineta......ma vad pe mine in apa (reflexie)......daaaa!
Sa fie intr-un ceas bun!
Tare rau de tot

.
I see dead people (morti de beti desigur

).
Cu lacrimi Bastus!
-
Sorin
- Moderator

PESKRICIU,
as completa :........si pe Ovidiu14 aprinzand lemnele cu lampa cu gaz ....si balacarindu-ne ca nu facem nimic si el 3 sa se ocupe de toate ....

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
ovidiu14
- veteran

-
merci merci
somn usor
vii tu pe langa gratar sa vezi popere in kap ce-ti dau oaka

Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14
-
costi
- veteran

M-as arunca si io, si asa de mult timp vreau sa ajung in Delta... Acu' depinde doar de perioada sa poat scapa de la scarbici.
Barca am ceva, da doar cu rame si nu m-as risca cu ea in Delta. Cazare, desigur, cortu' ca doar exista mult incalzitor sub forma de pruna extrem

-
Mugurstefan
- veteran

Bei de cand vroiam sa merg in delta, dar mereu pica treaba pe motive diverse.
Am si cort si gonflabila la o adica.Barca nu ce credeti voi.
Daca vrea a mea la mare cred ca o fentez de fro 5 zile , o las cu a mica si cu alte famelii bune, si revad si eu Delta.
Numa sa ii spun in ultima clipa , ca precis se razgandeste..
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
Michael
- Moderator

Mugurstefan scrie:
Numa sa ii spun in ultima clipa , ca precis se razgandeste..
ahaaaa,vei fi zis....