suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 07 Mai 2006, 15:24

anul acesta nu i-am vazut in control........ :D ...poate sunt ocupati...am auzit ca au fost de cateva ori-cu televiziune dupa ei-deh impresii ,figuri.....dar cel putin pe mine ma intereseaza eficienta controalelor lor=ZEEEEROOOOOOOO!!!-SUNT SCARBIT DE EI.....cred ca daca o sa am timp o sa ma interesez de infiintarea unei asociatii....sau mai bine sa ma informez de cea nou-creata-medias?-anul trecut cand au venit eram la imbinarea oltului cu bratul mort ...
Si ce ma supara cel mai tare e ca mai confisca batul cate unui copil nevinovat-iar la cateva sute metri de ei altii trag cu plasa...dar in apa nu cred ca se uita sau nu vor,si cazul asta din urma l-am vazut pe viu,le-am atras atentia................dar cred ca fara rezultat...plecasem scarbit :x
p.s.sper sa mai ramana ceva salauti(care au reusit sa-si depuna icrele in apa ,nu-n borcane) pentru deschidere.....
nickydarnico-du-te linistit la stiuk....apele s-au limpezit asa ca ai unde sa incerci.......
MARlACHI

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 08 Mai 2006, 20:34

ba Liviu am fost la Scorei si am incercat pe olt dar nimic pentru mine acolo
asadar m-am dus la balta lu' Gilu la Colun , si fi atent : :shock:
vine bulangiu sa ne ia bani . ajunge la noi si zice "ce faceti baieti"
noi _ vrem sa incercam sa prindem niste peste. cat costa ? 8)
el _ 200 pe zi. :roll:
noi_ pai nu vrem sa stam toata ziua ca ii duminica si pe la amiaza plecam acasa si ne gandeam ca ne lasati cu 100 de mi :lol:
el_ imi pare rau taxa ii de 200 mi lei
noi_ nu am atata la mine si nu am de unde sa va dau :wink:
el _ se intoarce cu spatele la noi , ridicand din umeri si zice :eu am investit mult in balta si trebuie sa imi scot bani
noi _asta este, plecam ! :cry: :cry:
el _hai ca va las dar dupa 12,30 plecati .
noi _ok :D :D :x
iti dai seama ce porc de om ? cand ii auzi , iti vine sa vershi " eu am investit in balta" cred ca se referea la plasele pe care le baga in olt sa-si umple balta de peste. :evil: :evil: :evil:
i-am luat 2 marle , una putin peste kil si una la juma de kil , dar nu i-am dat drumul numai de ciuda :twisted: :twisted:
de salaii care se pierd printre asazisi pescari :roll: , imi pare foarte rau si mai rau ii ca si in alta parte se prine, nu vreau sa spun unde ca nu vreau sa dau idei. :x
va salut si lasati salaii sa faca sex pana la orgasm :!: :!: :!: :!: :!:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 08 Mai 2006, 22:25

nickydarnico scrie:
nicky,asta a fost tare de tot,chiar mi-a placut :lol:
poate asa mai ajung ceva salai si pe la rm.valcea,ca tare imi este dor de ei.

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 08 Mai 2006, 22:44

azi am vazut si eu........................ca a venit "filiala"pe balta........faina treaba..............cand erau asa de putini pescari......erau curiosi de permise..........un inceput laudabil.........dar la mai mare..........si mai cu efect!
am prins un salau azi...m-am mirat........empty...au depus unii deja........era o zona cu apa mai calduta............ce diferente...pe o zona de 2 km.........
MARlACHI

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 09 Mai 2006, 14:13

adiwolf scrie:
nickydarnico scrie:
nicky,asta a fost tare de tot,chiar mi-a placut :lol:
poate asa mai ajung ceva salai si pe la rm.valcea,ca tare imi este dor de ei.
cica femelele ca si femeile sunt mai lacome....si daca "e" prinse toate...o sa vedem niste salai de gen masculin care-o dau pe masturbare la greu in dorinta de-asi lasa genele prin vreo femela de ghibort....deh pedofilia........... :)
MARlACHI

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 09 Mai 2006, 14:28

in perioada asta masculii sunt mult mai agresivi si sunt recunoscuti dupa culorile de ''razboi ''.
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 09 Mai 2006, 19:07

liviu scrie: am prins un salau azi...m-am mirat........empty...au depus unii deja........era o zona cu apa mai calduta............ce diferente...pe o zona de 2 km.........
dupa ce te-ai mirat , ce ai facut ? pt sarmanul salau care daca era mascul , nu se mulgea ca si femelele ci trebuie folosit un alt procedeu de mulgere :lol: :lol: :lol: , fara de care nu sti daca este o femela care a reusit sa depuna icrele sau un mascul plin de lapti.
nu-i asa ?, va intreb pe toti ! :roll:
ps. curios fenomen cu "apa calduta" pe acelasi rau la o distanta de 2 km. :lol: :lol: :lol: si totusi poate ai fost in amonte de un afluent care aduce apa de zapada de pe vreun munte !? 8) 8) 8)
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 10 Mai 2006, 23:50

asta era cred ca undeva intre sexe...ca nu ma avea nika in el :shock: ...a trebuit sa ajugga pe masa...sangera prea tare pentru eliberare...iar in stomac avea un ghibort inca nedigerat...(cred ca i se tragea de la ghibort nu de la vobler)...azi fiind intr-o plimbare...am admirat avatii care au inceput deja spectacolul...azi cautam pe net unreportaj ceva...filmat legat de depunerea icrelor-salau,avat-cred ca trebuie sa fie tare interesant...nu am gasit nimik-aveti careva vreo informatie de genu'......?
MARlACHI

Indianu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Indianu » 12 Mai 2006, 09:51

Stie careva niste locuri de pescuit prin Carta? Sau pe undeva pe langa? Ca vreau sa merg la peste sa prind si yo ceva. Sunt amator, nu sunt profesionist da imi place si m-as bucura daca m-ati sfatui intr-un fel. Merci!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 12 Mai 2006, 10:19

incearca la gura de varsare a Cartei in Olt .,....desi e posibil sa fie multa lume pe acolo
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns