suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
pai raul trece prin sat .
tii de-a lungur raului spre varsare si nu faci 500 m......daca acolo e multa lume si nu-ti place ai locuri destule si in amonte si in ava de varsare
.
tii de-a lungur raului spre varsare si nu faci 500 m......daca acolo e multa lume si nu-ti place ai locuri destule si in amonte si in ava de varsare
.
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
- nickydarnico
- senior
ai voie linistit (scrie in permis , ca pescuitul sportiv se poate practica , atat de pe mal cat si din barca) dar daca vrei sa te incumeti , fa-o in golful barajului ca , iti spun din proprie experienta ca nu ai vrea sa iti dai drumul pe curs.Indianu scrie:Mersi baieti.
Stiti cumva daca am voie cu barca pneumatica pe Olt? Am nevoie de vreun permis? Sau sa-mi vad de treaba....

am facut eu prostia sa ma lansez la apa putin mai jos de bac , si ma-m dus pana in baraj. pt 100-150 m in amonte cu pneumatica , am tras la vasle mai mult ca Ivan Pataichin la olimpiada. mie mia fost invatatura de minte.

Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
- nickydarnico
- senior
salut
sa vedeti ce teapa am luat !
imi zice un coleg ca a fost la racovita pe balti si o luat la rama o marla de juma de kil . eu ca boul ca altfel nu pot sa zic , gata ma duc si eu cu naluca , ca zicea gagiul ca nu ii batuta balta.
zis si facut . ajung acolo pe la 8-9 si da pe ele .
am un atac se zbate putin si scapa . lasa ca ii bine ! dupa cateva lansari iar bate in bat si intap, cand aduc un pix, lasa ca daca ii stiuca mica tre sa fie si mare (ma gandeam) dar nu avea sa fie asa.
toata dimineata am avut vre-o 13 pixuri in bat dar nimic mai mare .
dupa un timp apare un batran si-l intreb : aicia in balta nu este si stiuca mai mare ca eu pana acuma numai pixuri am luat ? batranul zice : eu nu cred ca eu nu am prins mai mare de 20 de centimetrii !
ca mai tarziu , sa apara niste tigani sa imi spuna ca balta ii ciuruita frecvent !
" ce bine-mi pare ca ai luat teapa" (am luat)

sa vedeti ce teapa am luat !

imi zice un coleg ca a fost la racovita pe balti si o luat la rama o marla de juma de kil . eu ca boul ca altfel nu pot sa zic , gata ma duc si eu cu naluca , ca zicea gagiul ca nu ii batuta balta.

zis si facut . ajung acolo pe la 8-9 si da pe ele .
am un atac se zbate putin si scapa . lasa ca ii bine ! dupa cateva lansari iar bate in bat si intap, cand aduc un pix, lasa ca daca ii stiuca mica tre sa fie si mare (ma gandeam) dar nu avea sa fie asa.

toata dimineata am avut vre-o 13 pixuri in bat dar nimic mai mare .
dupa un timp apare un batran si-l intreb : aicia in balta nu este si stiuca mai mare ca eu pana acuma numai pixuri am luat ? batranul zice : eu nu cred ca eu nu am prins mai mare de 20 de centimetrii !
ca mai tarziu , sa apara niste tigani sa imi spuna ca balta ii ciuruita frecvent !

" ce bine-mi pare ca ai luat teapa" (am luat)

Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )