Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
nickydarnico
- senior

-
Sorin scrie:legea spune ca e voie pescuitul stiucii la momeli artificiale in perioada asta .
Asa ca nu-ti pot face nimic.
merci !
cine are ceva sugestii : loc , naluca timp, va rog nu ezitati sa le inpartasiti
astept idei.
multam !

Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
-
liviu
- utilizator constant

stai relax ............ce sa-ti faca...ce ti-e greu sa porti cu tine 2 foite listate cu legea prohibitiei....?(o gasesti pe forum)...anul trecut pe vremea asta pescuiam la stiuk pe olt...la artificiale nika...asa ca am pus si o albitura(decedata) pe-un culisant-si-am plantat-o...au venit in control-au vazut ca stim care e faza cu stiuca...am scos si batul cu albitura din apa sa se convinga ca nu dau dupa te miri ce crapocaras...nu au avut obiectii-desi eram doar 2 cu permise iar 3 prieteni stateau sa ne "admire" capacitatile-(mintale)----deci fir intins!-si daca-i sub juma de metru las-o sa mai creasca

MARlACHI
-
Sorin
- Moderator

liviu , unde anume pe Olt?
nu de loc de pescuit ci de curiozitate : unde mai vin astia cu controalele ....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
Cati
- senior

-
Sorine , daca evenimentul a avut loc recent...vin baietii , nici eu nu-mi pot explica de ce , dar vin !!! Macar daca i-ar tine asa un timp...
-
Serbanel
Dar daca folosesc un pestisor natural agatat in apatele unir linguri oscilante, pe o struna de 3-4 cm? Atunci se va considera ca pescuiam la artificiale sau la naturale?
-
Sorin
- Moderator

dar daca indesi pe gatul unui baboi oscilanta si cand vine controlu tu hopa masezi baboiu pe burta si iese tabla lucitoare cum e ?...esti in culpa au ba ?

pescuiasca si el va
-
Serbanel
Sorine esti mortal, ai o imaginatie mai 'bolnava' decat a mea....si nu te laud excesiv. Pai daca as fi eu paznicul, te-as pune sa inghiti pe loc baboiul ala crud cu tot cu lingura in el si dupa aia te-as recupera la mulineta pana la sectie.
-
Sorin
- Moderator

hmmmmm.....prea soft.....eu in locul lui te-as arunca inapoi in apa si as da cu lingura sa te iau la japca , si dupa un drill indelungat cu un batz moale ca actiune , te-as elibera ....canci end riliz ..evident inainte pozat repede sa fie culorile proaspete .....si p'orma iar te-as lua la japca si tot asa pan la sectie .....unde te-as amenda pentru tulburarea linistii pestilor prin balaceala excesiva si lipsa de rovigneta la parbriz .
pescuiasca si el va
-
nickydarnico
- senior

-
voi va distrati dar in afara de faptul ca pot blincarii nestingherit nu stiu nimic concret.
ziceti si voi un loc pe olt unde sa pot da si sa am si sanse sa prind ceva !

si cu ce ?
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
-
liviu
- utilizator constant

cauti loc de pescuit............

....am turbat astea 2-3 zile.....a'nnebunit salaul.........nu am mai vazut asa ceva.........pa olt la avrig........si ce exemplare.....Asa ceva mai rar ...toata looomea da "la salau".....nu conteaza c-ai vobler sau "tentativa" chinezeasca care nu vibreaza....astia au inceput sa se arunce....ca nebunii...pacat ca n-au depus inca....(am luat si eu un strapazan la rotativa-dadeam dupa stiuk-i-am redat libertatea)
Nici acum nu-mi vine sa cred ce exemplare s-au luat...5kg-vreo 2...de 3-4 kile am vazut mai multi...iar de 1,5 kg cred c-am vazut prinsi vreo 25-30.....NU e gluma,si nici "lauda'-ce lauda ar fi cand ii vezi ...sarmanii plini de icre....vedem peste ceva ani rezultatul...

...si "FILIALA"...LU' PESTE....doarme...vorba celor de la vama veche-f***-i in gura sa-i f*t-scuze pentru ultima expresie dar n-am gasit ceva mai potrivit pentru ei....
Ieri am numarat vreo 25 de pescari...controale...........heh...parca era deschidere de sezon.......as face si azi o plimbare pana la olt dar iar imi fac sange rau cand aud cate borcane de icre de salau au mai umplut baietii...
MARlACHI