suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 05 Mai 2006, 08:48

Sorin scrie:legea spune ca e voie pescuitul stiucii la momeli artificiale in perioada asta .
Asa ca nu-ti pot face nimic.
merci ! :lol: :lol:

cine are ceva sugestii : loc , naluca timp, va rog nu ezitati sa le inpartasiti
astept idei. :idea:
multam ! :D
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 05 Mai 2006, 10:06

stai relax ............ce sa-ti faca...ce ti-e greu sa porti cu tine 2 foite listate cu legea prohibitiei....?(o gasesti pe forum)...anul trecut pe vremea asta pescuiam la stiuk pe olt...la artificiale nika...asa ca am pus si o albitura(decedata) pe-un culisant-si-am plantat-o...au venit in control-au vazut ca stim care e faza cu stiuca...am scos si batul cu albitura din apa sa se convinga ca nu dau dupa te miri ce crapocaras...nu au avut obiectii-desi eram doar 2 cu permise iar 3 prieteni stateau sa ne "admire" capacitatile-(mintale)----deci fir intins!-si daca-i sub juma de metru las-o sa mai creasca :!:
MARlACHI

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 05 Mai 2006, 10:11

liviu , unde anume pe Olt?
nu de loc de pescuit ci de curiozitate : unde mai vin astia cu controalele ....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 05 Mai 2006, 10:36

Sorine , daca evenimentul a avut loc recent...vin baietii , nici eu nu-mi pot explica de ce , dar vin !!! Macar daca i-ar tine asa un timp...

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 05 Mai 2006, 10:52

Dar daca folosesc un pestisor natural agatat in apatele unir linguri oscilante, pe o struna de 3-4 cm? Atunci se va considera ca pescuiam la artificiale sau la naturale?

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 05 Mai 2006, 11:46

dar daca indesi pe gatul unui baboi oscilanta si cand vine controlu tu hopa masezi baboiu pe burta si iese tabla lucitoare cum e ?...esti in culpa au ba ?
:D :D
pescuiasca si el va

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 05 Mai 2006, 12:20

Sorine esti mortal, ai o imaginatie mai 'bolnava' decat a mea....si nu te laud excesiv. Pai daca as fi eu paznicul, te-as pune sa inghiti pe loc baboiul ala crud cu tot cu lingura in el si dupa aia te-as recupera la mulineta pana la sectie.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 05 Mai 2006, 12:55

hmmmmm.....prea soft.....eu in locul lui te-as arunca inapoi in apa si as da cu lingura sa te iau la japca , si dupa un drill indelungat cu un batz moale ca actiune , te-as elibera ....canci end riliz ..evident inainte pozat repede sa fie culorile proaspete .....si p'orma iar te-as lua la japca si tot asa pan la sectie .....unde te-as amenda pentru tulburarea linistii pestilor prin balaceala excesiva si lipsa de rovigneta la parbriz .
pescuiasca si el va

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 05 Mai 2006, 13:20

voi va distrati dar in afara de faptul ca pot blincarii nestingherit nu stiu nimic concret. :roll:
ziceti si voi un loc pe olt unde sa pot da si sa am si sanse sa prind ceva !
8) 8) si cu ce ?
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 07 Mai 2006, 15:10

cauti loc de pescuit............ :D ....am turbat astea 2-3 zile.....a'nnebunit salaul.........nu am mai vazut asa ceva.........pa olt la avrig........si ce exemplare.....Asa ceva mai rar ...toata looomea da "la salau".....nu conteaza c-ai vobler sau "tentativa" chinezeasca care nu vibreaza....astia au inceput sa se arunce....ca nebunii...pacat ca n-au depus inca....(am luat si eu un strapazan la rotativa-dadeam dupa stiuk-i-am redat libertatea)
Nici acum nu-mi vine sa cred ce exemplare s-au luat...5kg-vreo 2...de 3-4 kile am vazut mai multi...iar de 1,5 kg cred c-am vazut prinsi vreo 25-30.....NU e gluma,si nici "lauda'-ce lauda ar fi cand ii vezi ...sarmanii plini de icre....vedem peste ceva ani rezultatul... :( ...si "FILIALA"...LU' PESTE....doarme...vorba celor de la vama veche-f***-i in gura sa-i f*t-scuze pentru ultima expresie dar n-am gasit ceva mai potrivit pentru ei.... :D
Ieri am numarat vreo 25 de pescari...controale...........heh...parca era deschidere de sezon.......as face si azi o plimbare pana la olt dar iar imi fac sange rau cand aud cate borcane de icre de salau au mai umplut baietii...
MARlACHI

Scrie răspuns