suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: suntem si Sibieni ?
Baieti, de ce spuneti ca acum vor putea pescui in prohibitie? Am citit ordinul si nu am vazut sa scrie undeva ca se poate pescui in perioada de probibitie.
-
- veteran
Dorine, cand am facut referire la ce implica ordinul la plasari si electricieni m-am gandit si eu!
Nihil Sine Deo
-
- veteran
Pentru a linistii putin lumea buna, va anunt ca Filiala Pescarilor Sibiu continua si in prohibitie actiunile de control cu jandarmeria cat si actiunile de combaterea braconajului. Cel mai bun exemplu este cel de aseara. Voluntariat nu ne poate oprii nimeni sa facem. Detalii gasiti pe pagina de facebook.
Domnule Mares Alexandru filiala din Sibiu chiar merita tot respectul pt ceea ce face!
Putem sau puteti inainta o petitie sau chiar o audienta la autoritati care va asigur ca va fi sustinuta De toti pescarii de spining din Brasov si nu numai.
Apele trebe sa ramana sub tutela dumneavoastra altfel se duce dracu tot!
Eu unul sunt dispus sa merg pana in panzele albe numai sa nu vad sfarsitul! Si nu voi fi singurul
Putem sau puteti inainta o petitie sau chiar o audienta la autoritati care va asigur ca va fi sustinuta De toti pescarii de spining din Brasov si nu numai.
Apele trebe sa ramana sub tutela dumneavoastra altfel se duce dracu tot!
Eu unul sunt dispus sa merg pana in panzele albe numai sa nu vad sfarsitul! Si nu voi fi singurul
-
- veteran
Multumim de aprecieri. Petitiile se pare ca nu au efect in Romania. Va asigur ca lupta noastra nu este doar pe partea de braconaj ci si pe legislatie. Acum trebuie sa se dovedeasca UNITATEA pescarilor de buna credinta. Fiecare sa vina cu o idee sau o legatura undeva , unde sa se poata face auzita vocea si dorinta pescarilor adevarati. Va tinem la curent pe pagina noastra de facebook.
Treceti granita de judet si faceti curat si la Fagaras ca e jale.
Pisces natare oportet
Fiecare isi face curat la ei in ograda .Miine ne ceretii sa va rezolvam si femeile ,cind suntetii la peste,sau suntetii h....i.Pe ei si pe mama lor de HOTII .
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
-
- utilizator nou
De unde pot cumpara macaroane Barila in Sibiu ?
Multumesc!
FIR INTINS.
Multumesc!
FIR INTINS.
-
- veteran
la orice supermarket
-
- utilizator nou
Am cautat la XXL,Auchan,Kaufland Strand din Sibiu si nu am gasit.
Mai incerc poate nu le-am vazut.
Multumesc.
FIR INTINS.
Mai incerc poate nu le-am vazut.
Multumesc.
FIR INTINS.