radarul de la Cristian?gigi.20 scrie:Daca va fi nevoie o sa dau si nume.sper sa se simta ei singuri,sau un Logan rosu spune ceva?ACUM UNUL IL STITI?
suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: suntem si Sibieni ?
Las ca la Bradu sacosau tot ce misca apoi mai vor peste!
alea sunt stiuci de retinut la 30 de cm ?plus cate 16 bete la pescut va spun eu domnilor tot braconieri va numiti!
alea sunt stiuci de retinut la 30 de cm ?plus cate 16 bete la pescut va spun eu domnilor tot braconieri va numiti!
Asa este Dorine.Deci nu sunt singurul care m vazut macelul de acolo.RUSINE SA VA FIE]
PESCARI BUNI DAR OAMENI DE DOI LEI;
PESCARI BUNI DAR OAMENI DE DOI LEI;
Dezastru ce s-a facut anul asta acolo.l
Ce-s aia... "PESCARI BUNI" ?gigi.20 scrie: PESCARI BUNI DAR OAMENI DE DOI LEI;
-
- veteran
A început sezonul de grebla în avrig,vechea și vechea problema.grebla aia acolo și era plin,plin de peste.deja este jenant .știu, știu, subiect vechi ,am mai vorbit....dar e dureros,zau.cresc pești în baraj și acolo îi casapesc.toată iarna vor fi tone,tone,tone rupte acolo
[quote="danstiucaru"]A început sezonul de grebla în avrig,vechea și vechea problema.grebla aia acolo și era plin,plin de peste.deja este jenant .știu, știu, subiect vechi ,am mai vorbit....dar e dureros,zau.cresc pești în baraj și acolo îi casapesc.toată iarna vor fi tone,tone,tone rupte acolo[/quote]
Dane si FURNICUTA la Turnu Rosuu .Iara se aduna CIORILE pe POD
,ca de ficiorii din Bistrita nu m-ai zic

Dane si FURNICUTA la Turnu Rosuu .Iara se aduna CIORILE pe POD
,ca de ficiorii din Bistrita nu m-ai zic

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
De ce nu sunati la 112?

# Sa gresesti este uman, dar ca sa zapacesti de tot lucrurile ai nevoie de un calculator. #
dorinb .Pentru ca ar fi trebuit sa stau pina vineau ei si ma cam grabeam .dorine si la Bradu noi vrem peste aceii .............foamea in git ,nu-i doare de ce va fi miine .
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.