suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
stiuca
veteran
veteran

Re: suntem si Sibieni ?

Mesaj de stiuca » 17 Oct 2015, 19:18

O mica confuzie .: Serviciul de la AJVPS este servicii si faptele de la balta privata este timp liber ,si se plateste caatare ,ca nu cred ca este prea mare serviciul la AJVPS ../Ca nu este NORMAL si MORAL ,este alt aspect .Cite sunt NORMALE sau MORALE in tara asta .VEZI cel m-ai nou aspect cu Autostrada .Noi stricam si altii construesc ,ca la noi si va m-ai miratii .
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

corcodel
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de corcodel » 17 Oct 2015, 19:59

Ceai facut no ? Lasa ase ca e brici dl.stiuca.Mai ai prins avatei si clenuti cu buldo? Cred ca mata erai,da nui erau cam mici sa duci acas aia?

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 19 Oct 2015, 12:23

Nu eram eu unde zici .Eu am fost ierii NIMIC pe pita doar au aparut CIORILE pe podul de la de Turnu Rosu .Nu am vazut sa scoata ceva dar pescuiau vre-o 10 insii de pe pod si nu am m-ai stat pe la unu si jumate am plecat .Apropo unde prindea avatei individul ? eu am fost in jos de pod vre-o un km 500 m de la intrarea cibinului in Olt . A fost apa mare dimineata si apoi era si asa de curata de nu a pus gura .Daca ar fi fost Prima data fara peste ,era ceva dar ???????????????????????
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

corcodel
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de corcodel » 19 Oct 2015, 23:46

Pe la pod in jos,da mai bine ma sui la Avrig la noi,macar iau o platica,babusca ceva sa pui langa o biere.

corcodel
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de corcodel » 20 Oct 2015, 13:34

No mah ficiori,asta noapte s-o bagat cica plasale sub centrala la avrig.4bucati noroc cu niscai ficiori veniti la pescuit ce io vast.Si o anuntat jandarmii dar aia o fujit.Am tot auzit ca la noi ar baga unii plasale,dar cica acum ii gaseste,ca parca cat salau am prins la oblet acum deloc de vo perioada.Da cum grijania ei da treava aia de la centrala aud cum pui bota pe gard da nu aud cand vin aia cu barcile si intind plasile ?

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 20 Oct 2015, 15:08

Cred ca stii bine raspunsul la intrebarea asta!
Si mai este o chestie: aud imediat cum pui piciorul pe gard numai la unii, ca sunt cativa baieti destepti care pescuiesc acolo ori de cate ori vor, inclusiv se stinge lumina de la centrala pentru ei.
In fine, lucruri tipic romanesti!
Nihil Sine Deo

chrisfisher
veteran
veteran

Mesaj de chrisfisher » 20 Oct 2015, 15:12

e singura hidrocentrala care mai are peste si inca necurentata

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 20 Oct 2015, 16:58

chrisfisher scrie:e singura hidrocentrala care mai are peste si inca necurentata
In curand nu o sa mai fie! :fluch
Nihil Sine Deo

corcodel
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de corcodel » 20 Oct 2015, 20:35

Bagi tu curent,t-eai suparat rau vaz.Lasa ca la noi e cam greu sa puie curent,da cu alte jmenarii mere.

chrisfisher
veteran
veteran

Mesaj de chrisfisher » 26 Oct 2015, 19:30

corcodel scrie:Bagi tu curent,t-eai suparat rau vaz.Lasa ca la noi e cam greu sa puie curent,da cu alte jmenarii mere.
da tu de`a cui esti din avrig,ba ficior?

Scrie răspuns