suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- kingofbeasts
- veteran
Re: suntem si Sibieni ?
Nu-i genul meu dar mesaju e misto 

Un lucru bun zic eu, duminica am fost controlat de 2 jandarmi si inca o persoana de la ajvps 
Am fost pe Valea Oltului

Am fost pe Valea Oltului

Unde ai esit Sorine si la ce ai dat ?Rezultate .Am fost si eu citeva ore dar nu prea am fost incintat .Eu am fost in jos pe olt .
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
...si eu am crezut ca-i lucru bun..
dar sunt pe-o mana......cu cativa braconieri....la ora asta 02.36 am confirmarea.....rusineeeee !!!!!!!
Domnu Pescuitorul......nici mura-n gura ....n-au facut subalternii Dvs.....din contra..............
sa se pateze pentru cativa amarasteni de pesti...............
dar sunt pe-o mana......cu cativa braconieri....la ora asta 02.36 am confirmarea.....rusineeeee !!!!!!!

MARlACHI
-
- junior
am auzit si eu acelasi lucru!nici nu-mi mai fac permis,anul viitor
sa nu mai punem ca paznicul- lupul la oi e greu-
deci controlor ajvps la balti private prins la braconaj,deja e prea mult
revin cu detalii daca va pasioneaza

Nu ca ma pasioneaza subiectul asta, dar ma deranjeaza.
In 4.10.2015 am fost la pescuit cu cumantul meu, cu barca, ceva mai sus de podul bradului. Dupa vreo ora de pescuit, cand s-a ridicat ceata, vedem pe mal pe unu care "pescuia" si la parasuta; zic pescuia pt ca omu avea si 3 bete mai jos la fund sau la pluta (nu mi-am dat seama). Bun... Fac poza sun la agvps - nu raspunde nimeni, sun la politia Avrig, acolo le dau detalii legate de locatie si apoi asteptam...
Asta se intampla pe la ora 10 si nici macar la 16 (cand respectivul a plecat) nu a venit nimeni. Deja e a doua oara cand fac sesizare degeaba.
In 4.10.2015 am fost la pescuit cu cumantul meu, cu barca, ceva mai sus de podul bradului. Dupa vreo ora de pescuit, cand s-a ridicat ceata, vedem pe mal pe unu care "pescuia" si la parasuta; zic pescuia pt ca omu avea si 3 bete mai jos la fund sau la pluta (nu mi-am dat seama). Bun... Fac poza sun la agvps - nu raspunde nimeni, sun la politia Avrig, acolo le dau detalii legate de locatie si apoi asteptam...
Asta se intampla pe la ora 10 si nici macar la 16 (cand respectivul a plecat) nu a venit nimeni. Deja e a doua oara cand fac sesizare degeaba.
liviu scrie:...si eu am crezut ca-i lucru bun..
dar sunt pe-o mana......cu cativa braconieri....la ora asta 02.36 am confirmarea.....rusineeeee !!!!!!!![]()
Domnu Pescuitorul......nici mura-n gura ....n-au facut subalternii Dvs.....din contra..............
Ceva detalii daca se poate .fishpolice scrie:am auzit si eu acelasi lucru!nici nu-mi mai fac permis,anul viitor
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
-
- veteran
Ca sa este sa mananca si ei un peste ca e saraci si au multi copilasi.Asa ca las sa merge mahh asa ca aveam asociatia cea mai cea....curiosilor.
-
- utilizator constant
Vreau detalii, raspunsul oficial al AJVPS Sibiu prin reprezentantul lor pe forum si astept luarea masurilor care se impun impotriva celor prinsi ca au braconat din cadrul AJVPS (demitere, amenda, dosar penal, etc). sau acum nu mai e perioada de vizat permisele si nu mai conteaza?!? Anul acesta am batut zona Avrig, sub si pe baraj + Poumbacu...nu am vazut nici macar un control, nici in timpul saptamanii si nici in weekwnd!