Eu n-am mai fost de vreo 4 ani pe "balta lui Raul" nu stiam amanunte, ca e balta lui, ca era doar concesionata...ideea e ca am "rupt" masina pana acolo si m-am dus degeaba. Sunt curios daca se va deschide in toamna ce rezultate vor fi. Oricum prefer Oltul, dar acum fiind prohibitie si ajungand prin zona,m-am gandit sa fac un tur al baltilor private.Iulian.mitescu scrie:
Salut!
Raul nu a vandut balta!!! Din ce am mi a spus chiar el , s a terminat acea perioada de concesiune pe care a avut Raul, si binenteles fiind atatea interese la mijloc nu a reusit sa o mai concesioneze pe alta perioada!!!
Ti am spus si eu am fost de vreo 2 luni pe acolo si acel paznic mi a spus sa revin in mai, dar se pare ca sa prelungit asteptarea!!!
Macar sa se deschida in toamna!
Fir zbuciumate!!
suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: suntem si Sibieni ?
-
- veteran
sunt anumite perioade din an in care merge balta aia traznet,e buna rau.
-
- veteran
Asa , deci maine se inchide pescuitu ,da?
S-a prins vreo stiuca, de la marea deschidere, pe zona noastra?
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
- kingofbeasts
- veteran
pe balti se mai iau marlite , pe Olt nu s-a prins (din cate stiu eu) decat o poluare episodica la Ucea .
Daca te referi la faza cu carasii morti, vine mai sus de Ucea, posibil Fagaras.kingofbeasts scrie:pe balti se mai iau marlite , pe Olt nu s-a prins (din cate stiu eu) decat o poluare episodica la Ucea .
-
- junior
Oare o fi adevarate povestile astea cu zeci de somni prinsi prin zona noastra!?! 

-
- veteran
Ce știucă? Are perioade în an de poți spune ca a dispărut de pe Olt.
-
- veteran
Apropo.era sa vomit când am intrat pe Olt zilele acestea la porumbacu,glamboaca.sute de pești morți și apa împuțită prin plauri