suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Re: suntem si Sibieni ?

Mesaj de Albuletu Alexandru » 21 Feb 2015, 20:29

In fine, desi stiam ca se va ajunge la aceste discutii ma mir totusi cat de personal au luat-o unii.

P.s. niciodata intentia mea nu a fost sa scap de tine, Zamfi sau de Adi. :wink:
Nihil Sine Deo

Mihaitza84
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihaitza84 » 25 Feb 2015, 20:22

Sa nu transpirati baietii, deci voi in 20 de actiuni ati controlat 100 de persoane => 5 persoane controlate la fiecare actiune. Pe aia 5 ii gasesc pe Cibin la Libertatea, nu trebuie sa ardeti motorina la doua-trei masini pana la Avrig fara rost!!!

http://www.voceatransilvaniei.ro/jandar ... sar-penal/

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 26 Feb 2015, 14:19

Pe rol la judecatoria Avrig se afla 5 dosare prin care se contesta amenzile date de Jandarmeria Sibiu pentru ne plata taxei de zona .In aceste cauze am solicitat cheltuieli de judecata care vor fi de aproximativ 4000 de lei .
La terminarea proceselor voi posta solutia pe forum. As vrea sa vad daca va mai avea curajul vreun jandarm sa mai amendeze pe cineva cind va trebui sa plateasca cheltuieli de judecata din salar .
Apropo amendati pe toti pescarii Hunedoreni care au curaj si tupeu sa pescuiasca in jud.Sibiu

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 26 Feb 2015, 15:19

Dumneavoastra luati-le banii in continuare si trimitet-ii la pescuit in toata tara.
De 4 ani sunteti singura asociatie care face gargara ca alta asociatie isi face doar treaba.
Stiti ce nu intelege lumea?
De ce va deranjeaza ?
De ce oamenii prefera sa vina saptamana de saptamana peste 100 km sa pescuiasca la Sibiu?!
Ii informati prost pe oameni si faptul ca v-ati legat(prin avocatii angajati in acele contestari de amenda) de 4 lei comisionul luat de banca la depunerile bancare va dovedeste valoarea.
Oare daca maine vom inchide contul bancar, si membrii dvs vor fi nevoiti sa vina un drum in plus la Sibiu sa isi plateasca tarifele, va vor multumii sau nu?
La unele procese sunt martor , asa ca astept sa fiu chemat si sa spun adevarul si doar adevarul.
A si nu incercati sa imi raspundeti mie, nu doresc un dialog cu dvs.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 26 Feb 2015, 15:33

APSHD scrie:Pe rol la judecatoria Avrig se afla 5 dosare prin care se contesta amenzile date de Jandarmeria Sibiu pentru ne plata taxei de zona .In aceste cauze am solicitat cheltuieli de judecata care vor fi de aproximativ 4000 de lei .
La terminarea proceselor voi posta solutia pe forum. As vrea sa vad daca va mai avea curajul vreun jandarm sa mai amendeze pe cineva cind va trebui sa plateasca cheltuieli de judecata din salar .
Apropo amendati pe toti pescarii Hunedoreni care au curaj si tupeu sa pescuiasca in jud.Sibiu

Si eu vreau amenda in judetul Sibiu! Am un var avocat, a zis ca este reciprocitate iar onorariul lui este de 2000 euroi.
Vrea sa faca si pariu, daca este cineva amator. :respekt:

chrisfisher
veteran
veteran

Mesaj de chrisfisher » 26 Feb 2015, 16:08

indemnati la lucruri urate maestre.rusine :lol1:

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 26 Feb 2015, 18:07

Care din cuvintele de mai sus sunt "lucruri" :?: :?: :?: urate?

chrisfisher
veteran
veteran

Mesaj de chrisfisher » 26 Feb 2015, 18:59

lanseta si automobilul pana la Sibiu.....sunt LUCRURI

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 26 Feb 2015, 19:14

Clar ca nu ai inteles nimic. Mai citeste o data, ori la mine ori la tine, ERA VORBA DE LUCRURI URATE.

Iubesc automobilul si lanseta mea! :wink:

chrisfisher
veteran
veteran

Mesaj de chrisfisher » 26 Feb 2015, 19:15

poate tu nu ai inteles nimik mestere.mai sti? ajuta`ma sa`nteleg

Scrie răspuns