suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: suntem si Sibieni ?
Ofer gratuit 6 buc. pesti acvariu - ciclide.
Sunt prea pretentioase pentru acvariul meu.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
Americane mari/pitice, africane,ce fel?Adrian SB scrie:Ofer gratuit 6 buc. pesti acvariu - ciclide.
Habar nu am ce tip de ciclide sunt, cred ca africane, le-am cumparat din Zoomania cu 7 lei/buc.
Mai supravietuiesc 3 sau 4, nu am vazut bine, deoarece am ramas si fara lumina in acvariu.

Mai supravietuiesc 3 sau 4, nu am vazut bine, deoarece am ramas si fara lumina in acvariu.

Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
Daca sunt africane nu-s interesat. Daca erau sud americane pitice as fi fost. Merci
-
- utilizator constant
Am dat azi o tura pe la Avrig si am constatat cu stupoare ca bratul vechi este proprietate privata si zona de pescuit taxabila. Bravo ajvps! 

-
- veteran
-
- veteran
SalutMihaitza84 scrie:Am dat azi o tura pe la Avrig si am constatat cu stupoare ca bratul vechi este proprietate privata si zona de pescuit taxabila. Bravo ajvps!
te referi cumva la zona din jurul podului vechi?cât este taxa?ai plătit și ai primit chitanță?
Zona îmi este draga.....Am eliberat zeci de stiuci (mai multe dacă mă gandesc)
În oarece măsură o taxa nu ar fi dezastru dacă zona ar fi păzită și îngrijită. Este de o super frumusețe de apa chiar dacă este colmatata..anul trecut am avut parte de stiuce...
ce se stie despre pescuitul la rapitor ...este liber?
# Sa gresesti este uman, dar ca sa zapacesti de tot lucrurile ai nevoie de un calculator. #
Nu este liber.Nicky67 scrie:ce se stie despre pescuitul la rapitor ...este liber?
deci este inchis si rapitorul .......multumesc de informatie
# Sa gresesti este uman, dar ca sa zapacesti de tot lucrurile ai nevoie de un calculator. #