suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Re: suntem si Sibieni ?

Mesaj de Zamfi » 15 Feb 2015, 21:19

Deci ,cu tot respectul gigi_19 si pentru linistea pestilor vostrii :lol: , vreau sa-ti spun ca anul trecut am pescuit O SINGURA data pe natural in zona voastra si atunci NU am prins nici un peste! Asa ca ...nu va fac eu paguba! :mrgreen: Baltile private nu intra in discutie ca acolo nu trebuie pasaport ...

Anul acesta am fost deja o data in plimbare . Probabil ca o sa mai merg . Nu trebuie sa ma crezi ,insa peisajele imi fac cu ochiul .D :mrgreen: Dupa ce se va termina autostrada Sebes-Turda o sa vin probabil mai des :elkgrin: E comod de venit .Iar cand va fi gata si bucata Soimus-Arad ,voi merge si catre Arad si inca ,cred eu , des! Ca asa imi place mie sa schimb locurile :P
Uite ...si pe Bezid ma simt extraordinar de bine si merg la pescuit si ,da, este o zona cu populatie posibil majoritar maghiara ,da' ...stii ceva? Nimeni nu mi-a zis inca nimic de pasaport :twisted: Ca si gluma, normal :mrgreen:

Ps:sa vad cum fac cu Bicazul ...ca daca si acolo e cu pasaport ...
O seara buna sibieni ,oricum ne-ati privi pe noi astialalti :respekt:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

tyrael
veteran
veteran

Mesaj de tyrael » 15 Feb 2015, 21:37

Noi sibienii si restul lumii buna asta... Astept cu infrigurare ziua cand voi putea pescui o data pe an si atunci cu chemare.
www.spinningclub.ro

gigi.20
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de gigi.20 » 16 Feb 2015, 15:37

Unii vin des la Sibiu ca trag novacii regulamentar la vobler si guma de moare salaul de ciuda.Cine cunoaste stie ce si cum :idea: :idea:

Mihaitza84
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihaitza84 » 17 Feb 2015, 22:27

Vad ca se deviaza de la subiect si una peste alta eu ca sibian vin si intreb, ce imi overa AJVPS Sibiu de cei 130 de lei cat este permisul de pescuit (100 lei cotizatia de membru AJVPS). De vreo 10 ani de cand imi fac permisul si merg constant la pescuit am prins maxim 5 controale de la AJVPS si alea inainte sau imediat dupa prohibitie, in rest pauza. Nu e vorba de pestii care sunt deja in apa, indiferent de judetul de care vorbim...vreau fapte concrete ce s-a facut cu cei 100 de lei platiti de mine, pentru mine. Exclud din start asa zisa populare a lacurilor de la Sopa!!!

chrisfisher
veteran
veteran

Mesaj de chrisfisher » 18 Feb 2015, 17:07

intreaba`i pe cei din Valcea ce a facut asociatia lor pentru ei si apoi intreaba la Sibiu ce s`a facut .Urmareste pe fb,plase scoase la porumbacu,amenzi la Turnu rosu,de 3 ori au venit la porumbacu intr`o zi acum o saptamana etc.... e usor sa pui intrebari fara a avea o baza.Si cred ca o asfel de intrebare s`a mai pus de o mie de ori.Sunt in Germania de 3 ani dar am impresia ca sunt mai la curent cu multe lucruri fata de multi altiiiiiiiii. :respekt:

chrisfisher
veteran
veteran

Mesaj de chrisfisher » 18 Feb 2015, 17:52

nu spun ca nu se poate mai mult,cu siguranta se poate mai mult.Un mare pas ar fi schimbarea lui nenea Varga care vorbeste f,urat cu oameni care platesc un permis .Am vazut eu la fata locului dar sper ca in viitorul apropiat sa`i` trimita si lui tanti Kovesi un bilet de concediu la Poarta Alba.

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 18 Feb 2015, 19:44

chrisfisher scrie:intreaba`i pe cei din Valcea ce a facut asociatia lor pentru ei si apoi intreaba la Sibiu ce s`a facut .Urmareste pe fb,plase scoase la porumbacu,amenzi la Turnu rosu,de 3 ori au venit la porumbacu intr`o zi acum o saptamana etc.... e usor sa pui intrebari fara a avea o baza.Si cred ca o asfel de intrebare s`a mai pus de o mie de ori.Sunt in Germania de 3 ani dar am impresia ca sunt mai la curent cu multe lucruri fata de multi altiiiiiiiii. :respekt:

Foarte bine punctat! :respekt:
Nihil Sine Deo

Mihaitza84
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihaitza84 » 18 Feb 2015, 20:02

chrisfisher scrie:intreaba`i pe cei din Valcea ce a facut asociatia lor pentru ei si apoi intreaba la Sibiu ce s`a facut .Urmareste pe fb,plase scoase la porumbacu,amenzi la Turnu rosu,de 3 ori au venit la porumbacu intr`o zi acum o saptamana etc.... e usor sa pui intrebari fara a avea o baza.Si cred ca o asfel de intrebare s`a mai pus de o mie de ori.Sunt in Germania de 3 ani dar am impresia ca sunt mai la curent cu multe lucruri fata de multi altiiiiiiiii. :respekt:

Vezi cat e permisul in alte judete si cat e la noi ;). O populare pe Olt, un drum de acces, facilitati, ceva pentru mine, orice! Ca au scos 3 plase si au dat 2 amenzi la Turnu, nu se face primavara! Astea trebuie facute si fara a plati eu sau tu cotizatie, asta e jobul lor ca angajati AJVPS!

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 18 Feb 2015, 20:16

Mihaitza84 scrie:

Vezi cat e permisul in alte judete si cat e la noi ;). O populare pe Olt, un drum de acces, facilitati, ceva pentru mine, orice! Ca au scos 3 plase si au dat 2 amenzi la Turnu, nu se face primavara! Astea trebuie facute si fara a plati eu sau tu cotizatie, asta e jobul lor ca angajati AJVPS!

Nimeni nu zice ca nu se pot face mai multe! Bineinteles ca se pot face!
Dar asa cum ai dat exemplu cotizatia din alte judete iti pot da si eu exemplu de alte judete (destul de multe) in care chiar daca se incaseaza cotizatia (intr-adevar mai mica) nu se face nimic.
sincer prefer sa platesc mai mult, dar sa vad ca se misca ceva, decat sa platesc putin si sa nu se faca nimic.

p.s. eu prefer asa cum sunt drumurile de acces, in felul asta mai raman si locuri mai salbatice in care, doar pescarii adevarati care pun mai presus pescuitul decat masina sau prefera sa mearga mai mult pe jos ajung. :wink:
Nihil Sine Deo

ily
veteran
veteran

Mesaj de ily » 18 Feb 2015, 20:54

Vezi cat e permisul in alte judete si cat e la noi ;). O populare pe Olt, un drum de acces, facilitati, ceva pentru mine, orice! Ca au scos 3 plase si au dat 2 amenzi la Turnu, nu se face primavara! Astea trebuie facute si fara a plati eu sau tu cotizatie, asta e jobul lor ca angajati AJVPS![/quote]

din cate stiu eu este un singur angajat AJVPS care se ocupa de pescuit (poate gresesc) , ne poate lamuri Alex.

Scrie răspuns