suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: suntem si Sibieni ?
Stie cineva o balta privata in apropiere de Sibiu unde se prinde stiuca? Ca sa fac baie la linguri si voblere pe Olt m-am saturat
)

-
- veteran
hahah mihaita
mare dorinta ai tu
cu toate astea iti zic ca eu de ceva uichenduri ma cam joc in bat cu ceva stiuculite ,dar nu pe privat
daca vrei la privat si esti dispus sa dai ceva bani incearca pe balta de la sacadate la iacob,balta este super faina si tine si stiuca
eu nam 2 bani in buzunar asa ca nu merg sa mai si platesc ca deabia am de motorina asa ca o caut prin locuri mai ciudate unde nu te astepti prea mult la stiuca mare de aia nici nam prins anu acesta mai mare de 1,5kg
oricum sunt convins ca oltul acuma are mai mult salau decat orice alta specie de rapitor
mare dorinta ai tu
cu toate astea iti zic ca eu de ceva uichenduri ma cam joc in bat cu ceva stiuculite ,dar nu pe privat
daca vrei la privat si esti dispus sa dai ceva bani incearca pe balta de la sacadate la iacob,balta este super faina si tine si stiuca
eu nam 2 bani in buzunar asa ca nu merg sa mai si platesc ca deabia am de motorina asa ca o caut prin locuri mai ciudate unde nu te astepti prea mult la stiuca mare de aia nici nam prins anu acesta mai mare de 1,5kg
oricum sunt convins ca oltul acuma are mai mult salau decat orice alta specie de rapitor
- kingofbeasts
- veteran
doar daca salaul ala are mustatidanstiucaru scrie: oricum sunt convins ca oltul acuma are mai mult salau decat orice alta specie de rapitor

-
- utilizator constant
kingofbeasts scrie:doar daca salaul ala are mustatidanstiucaru scrie: oricum sunt convins ca oltul acuma are mai mult salau decat orice alta specie de rapitor![]()
Nici macar salau nu am reusit sa prind

Bravo Mihaita 84Mihaitza84 scrie:kingofbeasts scrie:doar daca salaul ala are mustatidanstiucaru scrie: oricum sunt convins ca oltul acuma are mai mult salau decat orice alta specie de rapitor![]()
Nici macar salau nu am reusit sa prind
nici macar la asta nu te ai prins

un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
-
- utilizator constant
Bravo Mihaita 84
[/quote]
stiu la ce se referea king cand a zis ca are mustati, eu i-am raspuns lui Dan

stiu la ce se referea king cand a zis ca are mustati, eu i-am raspuns lui Dan

-
- veteran
kingule nu teai saturat de somn?????am auzit ca "pica"somnu bine.si la ce meseriasi sunteti voi
mie mila de mustetile lor.i fain de voi ca puteti si aveti timp cu barca,miar face placere si mie.dar deoc ma multumesc si cu iesiri de de 2-3 h .sti ca eu iubesc stiuca ....si e super sa prind si mai asa la 1kg sau mai maricica.....ai inceput sa 'vanezi'si stiuca?sau inca nu.care era kg ce vroiai sa le depasesti la stiuca?

- kingofbeasts
- veteran
io m-am saturat dar nu s-o saturat el de mine si tot el e din ce in ce mai nervos ca nu mai stie ce-i bun de mancare si ce nu astfel ca, mai nou, dupa ce-i dai tapa, vine gramada peste tine sa te arunce-n apadanstiucaru scrie:kingule nu teai saturat de somn?????am auzit ca "pica"somnu bine.si la ce meseriasi sunteti voimie mila de mustetile lor.i fain de voi ca puteti si aveti timp cu barca,miar face placere si mie.dar deoc ma multumesc si cu iesiri de de 2-3 h .sti ca eu iubesc stiuca ....si e super sa prind si mai asa la 1kg sau mai maricica.....ai inceput sa 'vanezi'si stiuca?sau inca nu.care era kg ce vroiai sa le depasesti la stiuca?

cat despre coana stiuca , o astept pe aia de 7 sau mai mare acu daca se raceste apa

Re:
mrenetibster scrie:ma distram cu clenutii pe langa cascada de la turnu rosu(am zis bine?) si niste neni dadeau la pluta. la un momentdat un nene scoate un animal din adancuri, acolo unde era curentul mai puternic. ce pesti sunt aia, la pluta?