suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mihaitza84
utilizator constant
utilizator constant

Re: suntem si Sibieni ?

Mesaj de Mihaitza84 » 17 Sep 2012, 16:54

Stie cineva o balta privata in apropiere de Sibiu unde se prinde stiuca? Ca sa fac baie la linguri si voblere pe Olt m-am saturat :))

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 18 Sep 2012, 15:23

hahah mihaita
mare dorinta ai tu
cu toate astea iti zic ca eu de ceva uichenduri ma cam joc in bat cu ceva stiuculite ,dar nu pe privat
daca vrei la privat si esti dispus sa dai ceva bani incearca pe balta de la sacadate la iacob,balta este super faina si tine si stiuca
eu nam 2 bani in buzunar asa ca nu merg sa mai si platesc ca deabia am de motorina asa ca o caut prin locuri mai ciudate unde nu te astepti prea mult la stiuca mare de aia nici nam prins anu acesta mai mare de 1,5kg
oricum sunt convins ca oltul acuma are mai mult salau decat orice alta specie de rapitor

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 18 Sep 2012, 16:40

danstiucaru scrie: oricum sunt convins ca oltul acuma are mai mult salau decat orice alta specie de rapitor
doar daca salaul ala are mustati :lol: :lol:

Mihaitza84
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihaitza84 » 18 Sep 2012, 17:04

kingofbeasts scrie:
danstiucaru scrie: oricum sunt convins ca oltul acuma are mai mult salau decat orice alta specie de rapitor

Nici macar salau nu am reusit sa prind :)

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 19 Sep 2012, 09:12

Mihaitza84 scrie:
kingofbeasts scrie:

Nici macar salau nu am reusit sa prind :)
Bravo Mihaita 84

nici macar la asta nu te ai prins :lol: :lol: :lol:
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

Mihaitza84
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihaitza84 » 19 Sep 2012, 23:01

Bravo Mihaita 84

nici macar la asta nu te ai prins :lol: :lol: :lol:[/quote]

stiu la ce se referea king cand a zis ca are mustati, eu i-am raspuns lui Dan ;)

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 20 Sep 2012, 10:07

kingule nu teai saturat de somn?????am auzit ca "pica"somnu bine.si la ce meseriasi sunteti voi :lol: mie mila de mustetile lor.i fain de voi ca puteti si aveti timp cu barca,miar face placere si mie.dar deoc ma multumesc si cu iesiri de de 2-3 h .sti ca eu iubesc stiuca ....si e super sa prind si mai asa la 1kg sau mai maricica.....ai inceput sa 'vanezi'si stiuca?sau inca nu.care era kg ce vroiai sa le depasesti la stiuca?

tibster
junior
junior

Mesaj de tibster » 23 Sep 2012, 18:59

ma distram cu clenutii pe langa cascada de la turnu rosu(am zis bine? :) ) si niste neni dadeau la pluta. la un momentdat un nene scoate un animal din adancuri, acolo unde era curentul mai puternic. ce pesti sunt aia, la pluta?

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 24 Sep 2012, 07:02

danstiucaru scrie:kingule nu teai saturat de somn?????am auzit ca "pica"somnu bine.si la ce meseriasi sunteti voi :lol: mie mila de mustetile lor.i fain de voi ca puteti si aveti timp cu barca,miar face placere si mie.dar deoc ma multumesc si cu iesiri de de 2-3 h .sti ca eu iubesc stiuca ....si e super sa prind si mai asa la 1kg sau mai maricica.....ai inceput sa 'vanezi'si stiuca?sau inca nu.care era kg ce vroiai sa le depasesti la stiuca?
io m-am saturat dar nu s-o saturat el de mine si tot el e din ce in ce mai nervos ca nu mai stie ce-i bun de mancare si ce nu astfel ca, mai nou, dupa ce-i dai tapa, vine gramada peste tine sa te arunce-n apa :headbash: :lol:
cat despre coana stiuca , o astept pe aia de 7 sau mai mare acu daca se raceste apa :twisted: problema e ca nu mai stiu pe un' s-o caut fiindca pe unde vana ea pe vremuri acuma-s tot alte specii :shock: cica e plin Oltu' de specia numita "pix" si specia numita "stilou" :headbash: :headbash: . Zice-se ca-s tot niste stiuci la origine dar, is modificate genetic sa poata trece prin ochiurile plaselor :evil: :evil:

Hell
veteran
veteran

Re:

Mesaj de Hell » 25 Sep 2012, 12:04

tibster scrie:ma distram cu clenutii pe langa cascada de la turnu rosu(am zis bine? :) ) si niste neni dadeau la pluta. la un momentdat un nene scoate un animal din adancuri, acolo unde era curentul mai puternic. ce pesti sunt aia, la pluta?
mrene

Scrie răspuns