suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danstiucaru
veteran
veteran

Re: suntem si Sibieni ?

Mesaj de danstiucaru » 06 Sep 2012, 14:07

am fost aseara la real si cemi vad hochii?intins frumos un Somn de vreo 25-30kg de isi beleau toti hochii la hel
hahah ce bine miar sta in drill cu unu de hala
hoah da ce dhinzi avea...hamham :mrgreen:

Mihaitza84
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihaitza84 » 06 Sep 2012, 18:36

danstiucaru scrie:am fost aseara la real si cemi vad hochii?intins frumos un Somn de vreo 25-30kg de isi beleau toti hochii la hel
hahah ce bine miar sta in drill cu unu de hala
hoah da ce dhinzi avea...hamham :mrgreen:

Din spusele anjatailor real, acel somn avea 65 de kg! Sunt curios de unde au achizitionat ei acel peste, e posibil sa fie prins/braconat chiar pe Olt la noi, din cate stiu eu astia de la real mai fac afaceri din astea cu localnicii (legume si fructe) de peste nu stiu sigur!

Mihaitza84
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihaitza84 » 06 Sep 2012, 18:38

Pe barajul de la Gura Raului se poate pescuii cu artificiale cu permisul de la AJVPS sau mai trebuie si altceva? Sunt ceva rapitori in baraj?

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 07 Sep 2012, 15:46

doar anpa si ajvps e deajuns
rapitori
daca esti super dibaci te poti distra cu ceva cleni,ei sunt cei ce domina acolo aia inafara de bibanei cei poti prinde ,nu mai mari ca degetu,pastrav doar pe rau in sus.pastravi mai sunt ceva bucati uriase cei drept,un amic a numarat acuma vreo 3 ani aprox 10 buc cu sonaru..am un amic care a luat un pastrav ceva peste 5kg acuma 8 ani dupa dezghet ,are si poza in revusta lu Tarus.eu unu nas pierde vremea pe acolo in vichenduri pana nu vine frigu ca sa nu mai fie petrecareti la gratar

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 08 Sep 2012, 12:39

n-am mai ajuns de 2-3 saptamani la pescuit...
cu cine am vorbit mi-a spus ca merge foarte prost... la voi cum sta treaba? mai bine sau la fel?
Nihil Sine Deo

Nicky67
junior
junior

Mesaj de Nicky67 » 08 Sep 2012, 15:51

nu nu prea merge ,sau daca pica ceva e marunt ,mreana,clean, babusca
# Sa gresesti este uman, dar ca sa zapacesti de tot lucrurile ai nevoie de un calculator. #

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 09 Sep 2012, 16:50

ce este fain ca daca dai cu rabdarica cu o montura fina ai sanse sa dai de lin...pe baraju din avrig
oameni sunt idioti in toata regula
se bucura de un crapcean si un lin sub dimensiuni...aduna tot ptr o prajeala ...papa,papa,sa mearga in stomac tot
toate merg ca drqu in tara asta
oameni prosti in fruntea tari...cu astfel de gloata de condus e simplu sa dai tepe...

Mihaitza84
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihaitza84 » 10 Sep 2012, 21:27

danstiucaru scrie:ce este fain ca daca dai cu rabdarica cu o montura fina ai sanse sa dai de lin...pe baraju din avrig
oameni sunt idioti in toata regula
se bucura de un crapcean si un lin sub dimensiuni...aduna tot ptr o prajeala ...papa,papa,sa mearga in stomac tot
toate merg ca drqu in tara asta
oameni prosti in fruntea tari...cu astfel de gloata de condus e simplu sa dai tepe...

In anii precedenti cand am mai fost pe baraj la Avrig se prindea chiar bine lin la pluta, eu unul nu-l retineam pentru ca e pacat de el insa erau o gramada de localnici care vorba ta retineau tot indiferent de dimansiuni. In alta dezordine de idei in weekend am fost pe balta de la Ocna la un stationar fara mari rezultate, in schimb colegul meu de pescuit a luat 10 carasi intre 700de grame si 1 kg. Eu am incercat putin si la salau cu voblere insa fara rezultate, din cate am inteles merge destul de bine salaul la stationar la pescuti.

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 11 Sep 2012, 15:56

multumesc baieti pentru raspunsuri!
eu unul, insa, ma refeream la rapitori!
ultima oara cand am fost nu ataca nimic, liniste totala, de parca nu era peste in olt. lucrul asta se intampla atat la arpasu, cat si la scoreiu si avrig.
am zis ca poate ataca in profunzimea apei si am incercat cu tot ce am avut care evolua in acea zona, dar nimic... nici macar un atac! :cry:
un prieten a fost acum o saptamana si exact acelasi lucru...
intrebam daca si acum este aceeasi situatie. :?:
numai bine!
Nihil Sine Deo

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 11 Sep 2012, 20:37

Bate vantu pe la Avrig?

Scrie răspuns