suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: suntem si Sibieni ?
Oho si ce pesti. Problema e ca doar noaptea sunt sanse.
-
- veteran
Noaptea????pai ce?pesti nu dorm noaptea?

-
- veteran
-
- veteran
mam ganndit cum sa fac sa atrag pesti la un loc
acuma pe caldura aceasta
fac o investitie mare da imi scot parleala rapid
ce ziceti?ma duc si instales un aparat de clima in apa si toti o sa vina acolo pe 2mpatrati sa se mai racoreasca
e?
ce tare.cum de nu mam gandit acuma decat spre sfarsitu veri

fac o investitie mare da imi scot parleala rapid

ce ziceti?ma duc si instales un aparat de clima in apa si toti o sa vina acolo pe 2mpatrati sa se mai racoreasca
e?

Aparatu' de clima sa functioneze cu curent, nu?danstiucaru scrie:mam ganndit cum sa fac sa atrag pesti la un locacuma pe caldura aceasta
![]()
fac o investitie mare da imi scot parleala rapid![]()
e?

-
- veteran
Pai altfel unde ar fi farmecu
si cum in ultimile 2-3 partide nu am prins nici macar un pestisor o sa iau o pauza de 1 saptaman ,ca mam saturat de zente
mia mai venit o idee ma sorine
sa pun pesti sa imi deconteze motorina
ce zici?

si cum in ultimile 2-3 partide nu am prins nici macar un pestisor o sa iau o pauza de 1 saptaman ,ca mam saturat de zente
mia mai venit o idee ma sorine
sa pun pesti sa imi deconteze motorina
ce zici?

Pai tocmai asta e ca ii iei direct din pat fara sa-si dea seama ce li se intampla.danstiucaru scrie:Noaptea????pai ce?pesti nu dorm noaptea?
Si eu am avut 3 partide ratate saptamana trecuta, apa era fiarta ,nu misca nimic si m-am gandit sa incerc noaptea, in gura barajelor. Prima partida nocturna s-a incheiat cu un monstru pe care n-am putut sa-l scot pentru ca pescuiam de sus de pe baraj si am fost singur, l-am estimat la peste 15 kg, mi-a rupt PP-ul de 15lb dupa o lupta de circa 10 minute. Dupa care am coborat pe dale si am reusit sa scot un salau la 1,5 kg si un avat de 3kg. Ieri noapte 1 strap la kg si un avat la 2kg, am fost la Nou Roman si pe la ora 11 a venit control de la ajvps sibiu , mi-au spus ca nu e suficient doar permisul ANPA si mi-au explicat ca trebuie sa mai platesc o taxa la banca Transilvania. Cred ca vineri mai dau o fuga...
-
- veteran
AAAA
pai ai avut activitate nu gluma
eu cand merg adorm pe dale pe colo si las vobleru sa cuuuuuuuurga si tooooot degeaba

eu cand merg adorm pe dale pe colo si las vobleru sa cuuuuuuuurga si tooooot degeaba

Pai nu cu voblere. Cu gume, pilkere,cicade si alte alea.danstiucaru scrie:AAAA
-
- veteran
ahaaaaaaaaaaaaaaa
cu de alea?degeaba amice.nu ma cunosti.eu sunt cel mai ghinionist pescar din lume
po sa dau si cu pietre ca tot nu prind nik
au ei ceva cu mine
cand merg eu zici ca sunt pesti in concediu pe litoral
eu am fost cu o seara inainte de a zice tu ,da sa nu crezi ca am prins ceva
salutari si fir intins
cu de alea?degeaba amice.nu ma cunosti.eu sunt cel mai ghinionist pescar din lume
po sa dau si cu pietre ca tot nu prind nik

au ei ceva cu mine

eu am fost cu o seara inainte de a zice tu ,da sa nu crezi ca am prins ceva

salutari si fir intins