Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
kingofbeasts
- veteran

-
Mihaitza84 scrie:Ma poate lamurii cineva daca e voie sa pescuiesti legal sau nu?

Da, Politia Comunitara. te duci frumos si ii intrebi daca ai voie sa pescuiesti acolo. Daca raspunsul e da intrebi in ce conditii si daca iti convin iti iei jucariile si te duci la pesti. Daca raspunsul e nu, intrebi in baza carui act normativ e interzis pescuitul acolo si vor fi obligati sa-ti spuna.

-
dorin_sb
- senior

Mihaita,legal nu se poate pescui.te duci cu tupeu,dak mai vezi si alti pescari si dai fara frica...doar nu dai in cap la nimeni.
-
Adrian SB
- veteran

CORECT!
Ce conteaza daca furi peste din balta?

Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
-
dorin_sb
- senior

Adrian SB scrie:CORECT!

Il "furi" numai dak vrei,dak nu il eliberezi...ms de completare.probabil ca tu esti vreun roman cinstit,in fata caruia trebuie sa-mi cer scuze pt ca l-am instigat pe colegul mihaitza la "furt piscicol"...

-
Mihaitza84
- utilizator constant

Adrian SB scrie:CORECT!

Hehe, eu sunt dispus sa platesc un 20 de lei maxim si sa ma lase sa pescuiesc C&R. Sigur o sa am de lucru toata ziua si merita distractia, din cate am inteles se poate pescuii in coada lacului cu "tupeu" dar acolo nu e tocmai ideal pt spinning

-
Adrian SB
- veteran

dorin_sb scrie:Mihaita,legal nu se poate pescui.te duci cu tupeu,dak mai vezi si alti pescari si dai fara frica...doar nu dai in cap la nimeni.
Nu Dorine, in fata mea nu trebuie sa iti ceri scuze. Trimite-ti prietenii si in Muzeul Satului ca si acolo este peste. Ce-i daca e balta privata. Doar nu dati in cap la nimeni. Nu uitati, cand sunteti in locuri nepermise, sa faceti C&R.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
-
Mihaitza84
- utilizator constant

Adrian SB scrie:dorin_sb scrie:Mihaita,legal nu se poate pescui.te duci cu tupeu,dak mai vezi si alti pescari si dai fara frica...doar nu dai in cap la nimeni.
Nu Dorine, in fata mea nu trebuie sa iti ceri scuze. Trimite-ti prietenii si in Muzeul Satului ca si acolo este peste. Ce-i daca e balta privata. Doar nu dati in cap la nimeni. Nu uitati, cand sunteti in locuri nepermise, sa faceti C&R.
La muzeul satului din cate stiu eu este 70 lei taxa pe zi, insa nu va recomand sa mergeti. Am fost intr-o seara la plimbare prin muzeu iar undeva dupa ora 22:00 cel care se ocupa de barci a urcat 2 saci de furaje in barca si a plecat pe lac imprastiandu-le pe mare parte din suprafata lacului, concluzia o trageti singuri

-
Mihaitza84
- utilizator constant

danstiucaru scrie:ai ce de grunderi am prins azi noapte

Unde mai exista asa ceva? De cand cu ghibortii nici nu mai stiu cum arata un grunder, ultima oara cred ca am prins la varsarea Cibinului in Olt, inainte sa faca astia dig acolo...

-
dorin_sb
- senior

E plin de grundari pe sub baraje de cand a facut somnul o pasiune pentru ghiborti

.grundarul alias porcusorul se zice k e un bun indicator al apelor la fel k si linul.deci avem un olt "sanatos".pacat de teava cu cct de porc de la avrig care parca de o vreme incoace curge non stop,cum e si debitul oltului scazut zona din aval d baraj pute a cct d nu-ti mai vine sa-ti murdaresti frumusetile d voblere...