alex e ok,bagati controale in continuare
probabil ca vreo cativa indivizi vor comenta oricand despre orice.....important este ca ajvps ul sa continue sa fie pe apa iar la sfarsit de an vom face o comparatie cati membri au fost in 2011 cati au fost in 2012 si daca vor fi controale iar cei vinovati vor fi sanctionati probabil in 2013 vor fi mai multi
eu vreau sa vad in continuare controale inclusiv pe baraje la sfarsit de saptamana unde fiecare pescar baga in apa mai multe undite decat e permis de lege ,am vazut la 2 pescari vreo 27 de undite chiar in coada barajului catre sacadate sambata seara la ora 19
doar sambata seara sa merga paznici la control si deja au de lucru
oameni vor fi convinsi sa isi faca abonament doar daca vor fi paznici corecti si isi vor vedea de treaba
eu unu am auzit de faze de astea,zunt vd neverificate ,poate nici nu ar trebui sa le pomenesc cum ca paznici pe uni i ia la su;lape unu mai putin...trebuie sa fie constienti ca facandusi treaba bine nu vor mai fi astfel de zvonuri
in rest va doresc fir intins...ca eu nu prea am avut parte de fir intinz
niky te salut si baga mare la pesti

cand o sa prind un somn mai mare decat cel de acuma 2 ani o sa te anunt...dar deocamdata.....cat despre stiuca..daca vine unu simi zice cai portocalie,il cred ca eu nu iam mai vazut culoarea din primavara