suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Re: suntem si Sibieni ?

Mesaj de Albuletu Alexandru » 19 Iun 2012, 21:06

nu de 12-15 kg ca alea am inteles ca trag numai la tine :wink:, dar macar i-am vazut culoarea :D

p.s. as vrea eu una macar de 4-5 kg, daramite de 12-15 kg :shock:
Nihil Sine Deo

Mihaitza84
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihaitza84 » 20 Iun 2012, 19:00

Ma scuzati ca ve deranjez dar am si eu cateva intrebari, sunt la inceput de drum si nu pot zice ca am o experienta prea mare, pana acum m-am bazat mai mult pe clean la rotative si voblere insa la ultimele partide am inceput sa folosesc si oscilante si gume. Pana acum nu am avut atacuri nici la oscilante nici la gume, e vreo tehnica speciala cum trebuie recuperate acestea sau nu prea conteaza, la gume reusesc performanta ca din 10 lansari sa las jigul cu guma....Am tot citit si pe forum si am vazut si pe youtube filmulete dar nu imi pot da seama ce fac ei in plus fata de mine...cateva sfaturi ar fi bine venite. Multam anticipat!

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 23 Iun 2012, 08:48

nu o sa se apuce nimenea sa iti dea sfaturi ,mihaita, pe forum cum sa faci cu fierastraul prin apa :? .parerea mea este ca ar trebui sa iti faci niste prieteni cu care sa iesi si ei iti pot da la fata locului niste sfaturi ,mai furi meserie :D pe langa transparenta apei ,viteza cu care curege apa, greutatea jigului si culoarea lui mai sunt o multime de alte chesti care le vei invata in timp doar experimentand pe apa.eu pescuiesc de multa vreme si recunosc ca "twistareala"nu ma atrage de loc ptr ca nu ma stiu si nu am avut rezultate decat asa,pe ici pe colo.cat despre faptul ca la a zecea lansare lasi o guma...nu esti singurul.daca alegi neaparat un loc unde fudul apei este curat ...poate nu ai rezultate

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 23 Iun 2012, 09:08

eu abia astept sa merg anul acesta in delta sa vad stiucele.pescari care acuma cativa ani ieseau pe olt sau balti de langa olt la pescuit de stiuci , de ceva vreme i aud ca merg doar la avat somn salau...stiuca e zero,doar aiurea mai pica cate una.nu ca nu imi plac si speciile astea, dar stiuca e pe primul loc :wink:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 25 Iun 2012, 09:30

care cum cu ce se lauda?nu sa prins nik in vihiedu ista?

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 25 Iun 2012, 13:19

danstiucaru scrie:care cum cu ce se lauda?nu sa prins nik in vihiedu ista?
s-a prins dane ,s-a prins.uite aici
http://www.turnulsfatului.ro/15642/4500 ... caras.html

scump domne scump :wallbash:

Nicky67
junior
junior

Mesaj de Nicky67 » 25 Iun 2012, 15:51

sa prins dane sa prins la porumbac in coada partea cu glimboaca somn de 12 kg , crap de 5 kg , stiuca 2 bucati dar astea 2 nu le-am vazut. :headbash:
# Sa gresesti este uman, dar ca sa zapacesti de tot lucrurile ai nevoie de un calculator. #

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 27 Iun 2012, 08:24

alex e ok,bagati controale in continuare
probabil ca vreo cativa indivizi vor comenta oricand despre orice.....important este ca ajvps ul sa continue sa fie pe apa iar la sfarsit de an vom face o comparatie cati membri au fost in 2011 cati au fost in 2012 si daca vor fi controale iar cei vinovati vor fi sanctionati probabil in 2013 vor fi mai multi
eu vreau sa vad in continuare controale inclusiv pe baraje la sfarsit de saptamana unde fiecare pescar baga in apa mai multe undite decat e permis de lege ,am vazut la 2 pescari vreo 27 de undite chiar in coada barajului catre sacadate sambata seara la ora 19
doar sambata seara sa merga paznici la control si deja au de lucru
oameni vor fi convinsi sa isi faca abonament doar daca vor fi paznici corecti si isi vor vedea de treaba
eu unu am auzit de faze de astea,zunt vd neverificate ,poate nici nu ar trebui sa le pomenesc cum ca paznici pe uni i ia la su;lape unu mai putin...trebuie sa fie constienti ca facandusi treaba bine nu vor mai fi astfel de zvonuri
in rest va doresc fir intins...ca eu nu prea am avut parte de fir intinz :D
niky te salut si baga mare la pesti :mrgreen: cand o sa prind un somn mai mare decat cel de acuma 2 ani o sa te anunt...dar deocamdata.....cat despre stiuca..daca vine unu simi zice cai portocalie,il cred ca eu nu iam mai vazut culoarea din primavara

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 03 Iul 2012, 14:08

nu am vrut sa deschid subiectul dar ma calca pe sisitem...cei care ma cunosc stiu cas iute la manie

de unde ma dreqului intrunul din magazinele din oras exista avat la 2kg de vanzare
creste prin vreo crescatorie??????????????
este adus din dunare????????
stim prea bine de unde e ...probabil crescut de mic intrun acvariu
doarca ca anu asta ....asa putin avat ...prin locuri prin care te disperau alta data cu nervozitatea lor

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 03 Iul 2012, 14:18

poate n-ai fost atent si era de fapt fitofag . sau poate e de import ca am vazut ca polonezii au puiet pentru populari . :twisted: :headbash:
ps. da-mi si mie un pm cu "sursa" sa ma :shock: si eu la el live

Scrie răspuns