suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kingofbeasts
veteran
veteran

Re: suntem si Sibieni ?

Mesaj de kingofbeasts » 06 Oct 2012, 19:01

danstiucaru scrie:Toata saptamana mam chinuit sa prind un salau si ciuciu
ce crezi ca asa repede se intampla trebile ? :lol1: eu m-am chinuit o vara-ntreaga si m-am ales cel mult cu strapi :wallbash:
da' vine ea iarna :twisted:

chrisfisher
veteran
veteran

Mesaj de chrisfisher » 07 Oct 2012, 01:11

si eu....

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 07 Oct 2012, 20:57

salau...salau...
dar avat a prins careva in ultimele doua saptamani?
ma refer dand special dupa el, nu din greseala dand dupa altceva?
ca eu in afara de aseara( am ajuns din noroc intr-un loc in care ataca avatul), cand am scapat unul estimat 4-5 kg si am pacalit unul la 1,5 kg, de 2-3 saptamani nu i-am vazut culoarea :cry:
am tot plecat dupa avat si am sfarsit pescuind la stiuca :lol:
Nihil Sine Deo

diesel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de diesel » 08 Oct 2012, 11:22

Nu prea merge am dat si eu dupa ei intr-un loc unde prindeam in trecut dar acum nici urma de avat doar citeva batai dar foarte marunti.

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 08 Oct 2012, 11:28

diesel scrie:Nu prea merge am dat si eu dupa ei intr-un loc unde prindeam in trecut dar acum nici urma de avat doar citeva batai dar foarte marunti.

problema pentru mine sta in acelasi fel, adica in locurile in care am prins in anii trecuti in aceeasi perioada si pe tot decursul anului acesta, in ultima luna parca a disparut avatul...
l-am mai pacalit, dar in cu totul alte locuri decat cele consacrate.
Nihil Sine Deo

diesel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de diesel » 08 Oct 2012, 11:37

Poate nu mai sunt cum erau anii trecuti ca altfel nu imi explic parca nu mai bat pe nicaieri nici pe curs nici pe baraj.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 08 Oct 2012, 11:58

-plasuit si vandut in magazine.
-retinute chiar si exemplarele mici 1-2kg.(ce doamne iarta-ma faci cu asa ceva?)
-cresterea populatiei de somn.
"are rost sa ne mai punem intrebari:de ce nu mai avem.... ?"

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 09 Oct 2012, 19:39

intradevar populatia de avat parca sa redus groaznic cauzele find multe pe langa somn si braconaj
nu plang eu dupa avat cu toate ca in ultimi 2-3 ani am prins cativa mai grasuni de 3-4 kg ,o stiuca am mai pacalit in ultima vreme
dar salaul ma distuge

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 09 Oct 2012, 21:45

S-a prins salau la 2,5 kile la podu olt , sub cascada.....weekendul asta.............

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 09 Oct 2012, 21:57

vreau sa va mai spun ceva
am auzit anul acesta sa zic de vreo 2 luni in coace ca pe barajul de la avrig se prinde foarte usor cu rama subtire sau kenti lin si crapcean.adecaaa deia mici asa ca palma.si aud o data si aud de doua ori de trei...ma intro seara ,stiind ca am si eu pe undeva o varga de vreo 5m usara ca un fulg mio aranjez frumos si plec singur singurel ptr 2h de lumina cat mai prindeam la renumitul loc sa vad si eu minunea
crapcean si lin...ia auzi ,stiam ca sa mai prins lin si ma bucuram sa aud dar vream sa si simt
am pescuit si am prins intradevar in 2h 7lini 1 crapcean si restu babusca platica si daste
fericit ca intradevar populatia de lin da semne bune stiind ca este un peste"scump"plec fericit acasa
dupa vreo trei zile venind de la o voblareala de mai sus de pe la glamboaca o iau in jos pe dig pe partea cu sacadatele si ce imi vad ochiiii?multi pescari la somn,caras cu arsenalul intins pe mal si din plictiseala dadeau si ei la mal cu pluta
e acuma incepe partea rea
nesimtiti si idioti dreq aveau in galeti zeci de crapceni si lini de o palma pe care nui eliberau cas buni la un ceaun sau la o prajeala stalear oasele alea mici in gat de javre

Scrie răspuns