Am inteles ca iar isi face de cap somnul...
suntem si Sibieni ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: suntem si Sibieni ?
Care a prins saptamana trecuta la Scorei 5 somni intr-o zi?
-
chrisfisher
- veteran

azi s`au prins mai multi Sorine 
-
danstiucaru
- veteran

am trecut si eu intr-o seara si erau parcate 9 masini asa ca am renuntat din start
Iar a devenit scoreiu loc de pelerinaj...am trecut si eu intr-o seara si era plin.parca m-am saturat d pescuit in inghesuiala, te vede gica cu ce dai, cand ai peste d incurci d ion si-l pierzi,ghita iti calca pe bat cand il lasi jos.si noaptea se amplifica senzatiile 
•...¸><((((º>
.••´¯`•.¸.•><((((º>
•.¸.•´¯`•...¸.•><((((º>
http://www.youtube.com/watch?v=xYIob9oJaDg
.••´¯`•.¸.•><((((º>
•.¸.•´¯`•...¸.•><((((º>
http://www.youtube.com/watch?v=xYIob9oJaDg
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
-
LUCIOPERCA
- utilizator constant

Baetii e bun Oltuletul de spining? nu e tulbure rau? 
de ce nu puneti voi o poarta acolo si taiati bilete?dorin_sb scrie:Iar a devenit scoreiu loc de pelerinaj...am trecut si eu intr-o seara si era plin.parca m-am saturat d pescuit in inghesuiala, te vede gica cu ce dai, cand ai peste d incurci d ion si-l pierzi,ghita iti calca pe bat cand il lasi jos.si noaptea se amplifica senzatiile
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
tot timpul e bun ! ( atita timp cit are apaLUCIOPERCA scrie:Baetii e bun Oltuletul de spining? nu e tulbure rau?
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
-
danstiucaru
- veteran

no auzi ma .....da de unde sa stea ei acasa?langa neveste?pai de aia sau facut ei paznici?si in noaptea de anu nou tre sa mearga..... 
-
pescuitorul
- veteran

vreau sa anunt persoanele din bv si valcea care au achitat permisele de pescuit prin banca(sau la caserie) in contul AJVPS Sibiu, in cursul lunii martie, au primit permisele de pescuit.acestea vor fi ridicate de catre un prieten al dvs si va vor fi expediate.sau daca doriti alta metoda de expediere va rog sa imi lasati pm.
multumesc
multumesc