suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dorin_sb
senior
senior

Re: suntem si Sibieni ?

Mesaj de dorin_sb » 18 Mai 2012, 21:28

adiwolf scrie:
dorin_sb scrie:Iar a devenit scoreiu loc de pelerinaj...am trecut si eu intr-o seara si era plin.parca m-am saturat d pescuit in inghesuiala, te vede gica cu ce dai, cand ai peste d incurci d ion si-l pierzi,ghita iti calca pe bat cand il lasi jos.si noaptea se amplifica senzatiile :lol1:
de ce nu puneti voi o poarta acolo si taiati bilete? :twisted:
incet incet se rezolva cu gard de sarma si nu mai e nevoie de bilete :headbash:
•...¸><((((º>
.••´¯`•.¸.•><((((º>
•.¸.•´¯`•...¸.•><((((º>

http://www.youtube.com/watch?v=xYIob9oJaDg

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 19 Mai 2012, 10:54

Pai mai bine asa,sa faca gard.uite ce liniste este sub baraj la avrig :lol: cresc pesti mari,mari(care scapa iarna de braconieri)
si sa se alinieze 25 de pescari sub centrala....e un pescuit asa,mai naspa...sunt ca tunurile de la navaraone,nau cum sa rateze...cand este somn acolo pica in capcana prea simplu.
pe cursul oltului e mai complicat,trebuie sa cauti apa mai adanca sau mai mica,repezis sau buloboana agataturi la greu...capturi mai putine dar tot e mai fain decat cot la cot precum katiusele sovietice
sapoi ce atata somn domne,ce atat somn? :)

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 20 Mai 2012, 15:08

Cred ca cineva a tropat . :lol:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 21 Mai 2012, 14:14

Pune cineva vreo cda.la Totalfishing zilele astea?Mersi.

chrisfisher
veteran
veteran

Mesaj de chrisfisher » 21 Mai 2012, 22:01

ce iei de avat Ilie?

Mihaitza84
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihaitza84 » 21 Mai 2012, 22:48

Am vazut ca se apuca astia de la primarie sa curate lacul de la Dumbrava de buruienii. A mai fost careva la pescuit acolo recent, mai e ceva rapitor sau au recoltat tot cand au secat lacul acuma cativa ani. Banuiesc ca se mai poate pescuii acolo, nu?

dorin_sb
senior
senior

Mesaj de dorin_sb » 21 Mai 2012, 23:10

Mihaitza84 scrie:Am vazut ca se apuca astia de la primarie sa curate lacul de la Dumbrava de buruienii. A mai fost careva la pescuit acolo recent, mai e ceva rapitor sau au recoltat tot cand au secat lacul acuma cativa ani. Banuiesc ca se mai poate pescuii acolo, nu?
se poate pescuit daca esti dispus sa te mai certi cu comunitarii...in mod normal nu e voie pt ca au pus afise cu pescuitul interzis din 10 in 10 metri :lol:
•...¸><((((º>
.••´¯`•.¸.•><((((º>
•.¸.•´¯`•...¸.•><((((º>

http://www.youtube.com/watch?v=xYIob9oJaDg

Mihaitza84
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihaitza84 » 21 Mai 2012, 23:25

dorin_sb scrie:
Mihaitza84 scrie:Am vazut ca se apuca astia de la primarie sa curate lacul de la Dumbrava de buruienii. A mai fost careva la pescuit acolo recent, mai e ceva rapitor sau au recoltat tot cand au secat lacul acuma cativa ani. Banuiesc ca se mai poate pescuii acolo, nu?
se poate pescuit daca esti dispus sa te mai certi cu comunitarii...in mod normal nu e voie pt ca au pus afise cu pescuitul interzis din 10 in 10 metri :lol:

Eu am fost acum cativa ani si era vreo 10 lei pe zi parca, rezolvai imediat treaba cu tipul ce se ocupa de barci! Acum nu mai stiu cum stau lucrurile.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 22 Mai 2012, 08:29

Toamna trecuta cand am trecut pe acolo am vazut ceva cleni frumosi. Un pescuit din barca la musca....sight fishing la cote maxime!

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 22 Mai 2012, 14:03

am fost la dumbrava acum 2 saptamani, bineinteles la gradina zoologica. nu e voie sa pescuiesti, probabil si din acest motiv e plin de clean, caras, inclusiv salau. :D :D :D
am vatut ceva specimene de clean sarite bine de kg si salaii aprox 1,5 - 2 kg.
fain spectacol
Nihil Sine Deo

Scrie răspuns