incet incet se rezolva cu gard de sarma si nu mai e nevoie de bileteadiwolf scrie:de ce nu puneti voi o poarta acolo si taiati bilete?dorin_sb scrie:Iar a devenit scoreiu loc de pelerinaj...am trecut si eu intr-o seara si era plin.parca m-am saturat d pescuit in inghesuiala, te vede gica cu ce dai, cand ai peste d incurci d ion si-l pierzi,ghita iti calca pe bat cand il lasi jos.si noaptea se amplifica senzatiile
suntem si Sibieni ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: suntem si Sibieni ?
•...¸><((((º>
.••´¯`•.¸.•><((((º>
•.¸.•´¯`•...¸.•><((((º>
http://www.youtube.com/watch?v=xYIob9oJaDg
.••´¯`•.¸.•><((((º>
•.¸.•´¯`•...¸.•><((((º>
-
danstiucaru
- veteran

Pai mai bine asa,sa faca gard.uite ce liniste este sub baraj la avrig
cresc pesti mari,mari(care scapa iarna de braconieri)
si sa se alinieze 25 de pescari sub centrala....e un pescuit asa,mai naspa...sunt ca tunurile de la navaraone,nau cum sa rateze...cand este somn acolo pica in capcana prea simplu.
pe cursul oltului e mai complicat,trebuie sa cauti apa mai adanca sau mai mica,repezis sau buloboana agataturi la greu...capturi mai putine dar tot e mai fain decat cot la cot precum katiusele sovietice
sapoi ce atata somn domne,ce atat somn?
si sa se alinieze 25 de pescari sub centrala....e un pescuit asa,mai naspa...sunt ca tunurile de la navaraone,nau cum sa rateze...cand este somn acolo pica in capcana prea simplu.
pe cursul oltului e mai complicat,trebuie sa cauti apa mai adanca sau mai mica,repezis sau buloboana agataturi la greu...capturi mai putine dar tot e mai fain decat cot la cot precum katiusele sovietice
sapoi ce atata somn domne,ce atat somn?
Cred ca cineva a tropat . 
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
Pune cineva vreo cda.la Totalfishing zilele astea?Mersi.
-
chrisfisher
- veteran

ce iei de avat Ilie?
-
Mihaitza84
- utilizator constant

Am vazut ca se apuca astia de la primarie sa curate lacul de la Dumbrava de buruienii. A mai fost careva la pescuit acolo recent, mai e ceva rapitor sau au recoltat tot cand au secat lacul acuma cativa ani. Banuiesc ca se mai poate pescuii acolo, nu?
se poate pescuit daca esti dispus sa te mai certi cu comunitarii...in mod normal nu e voie pt ca au pus afise cu pescuitul interzis din 10 in 10 metriMihaitza84 scrie:Am vazut ca se apuca astia de la primarie sa curate lacul de la Dumbrava de buruienii. A mai fost careva la pescuit acolo recent, mai e ceva rapitor sau au recoltat tot cand au secat lacul acuma cativa ani. Banuiesc ca se mai poate pescuii acolo, nu?
•...¸><((((º>
.••´¯`•.¸.•><((((º>
•.¸.•´¯`•...¸.•><((((º>
.••´¯`•.¸.•><((((º>
•.¸.•´¯`•...¸.•><((((º>
-
Mihaitza84
- utilizator constant

dorin_sb scrie:se poate pescuit daca esti dispus sa te mai certi cu comunitarii...in mod normal nu e voie pt ca au pus afise cu pescuitul interzis din 10 in 10 metriMihaitza84 scrie:Am vazut ca se apuca astia de la primarie sa curate lacul de la Dumbrava de buruienii. A mai fost careva la pescuit acolo recent, mai e ceva rapitor sau au recoltat tot cand au secat lacul acuma cativa ani. Banuiesc ca se mai poate pescuii acolo, nu?
Eu am fost acum cativa ani si era vreo 10 lei pe zi parca, rezolvai imediat treaba cu tipul ce se ocupa de barci! Acum nu mai stiu cum stau lucrurile.
Toamna trecuta cand am trecut pe acolo am vazut ceva cleni frumosi. Un pescuit din barca la musca....sight fishing la cote maxime!
-
Albuletu Alexandru
- veteran

am fost la dumbrava acum 2 saptamani, bineinteles la gradina zoologica. nu e voie sa pescuiesti, probabil si din acest motiv e plin de clean, caras, inclusiv salau.
am vatut ceva specimene de clean sarite bine de kg si salaii aprox 1,5 - 2 kg.
fain spectacol
am vatut ceva specimene de clean sarite bine de kg si salaii aprox 1,5 - 2 kg.
fain spectacol
Nihil Sine Deo