Exact.Din momentul ala, eu unul voi fi braconier.Sanatate multa la toti.miky scrie: Deci, indirect, sau impropriu spus, poate impiedica pescuitul recreativ sportiv pe anumite zone, chiar si in conditiile detinerii permisului ANPA de catre pescarul in cauza !
suntem si Sibieni ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: suntem si Sibieni ?
Huuuooooo!!!! Bracooooo!!!!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- kingofbeasts
- veteran

cel putin la tine mai dureaza pana sa ajungi "braconier" , eu sunt si in prezent si voi fi si in continuareSVF scrie:Exact.Din momentul ala, eu unul voi fi braconier.Sanatate multa la toti.miky scrie: Deci, indirect, sau impropriu spus, poate impiedica pescuitul recreativ sportiv pe anumite zone, chiar si in conditiile detinerii permisului ANPA de catre pescarul in cauza !
mai trist e ca multi sunt "braconieri" si habar nu au de asta
asta ar fi o prostie, cred ca setcile alea sunt o cauza majora pentru mortalitatea pasarilor...kingofbeasts scrie: Pentru ca, in regulamentul EPAL de acum, pe de o parte se interzice pescuitul sportiv din barca dar pe de alta parte se permite pescuitul comercial si piscicultura numai daca se fac cu ambarcatiuni cu motoare mai mici de 5 cai putere.
bine e suficient si ca EPAL astia sa vada o pasare moarta cu - carlig in gusa si bye bye fishing
acu o saptamana la Scorei ardea dealul de dincolo de hidrocentrala de numa numa, ma intreb unde era EPAL-ul
Am vazut ceva fazani si rate, cate o lebada , nu neg ca exista pasaret, so inmultit si dracii aia de cormorani si batlani care bat pitzula de tine cand nu prinzi peste, au ei un fel de a tzapa de zici ca rad de tine
revenind la Sarata , ultima gaselnita ar fi ca bajetii cica ar vrea sa faca balastiera acolo
din auzite oricum setcaiesc la intrare in olt kktii
ciuss
P.S. nu am inteles care sunt zonele interzise
- MARIUS POPA
- veteran

va salut vecini de la Sibiu 
am o rugaminte la voi, dar pe privat sa nu amestecam treburile!
vreau sa merg pe la Sacel, nu prea am feedbackuri, sa zic asa; vreau sa fac o partdica la stationar, la caras sau rosioara, cu bolo, poate si la fund stilul clasic, sa fie si alea in apa (ca nu-s pescar de crap, dar ma descurc si la improvizatii daca trebuie):)
daca ati fost de curand, stiti conditiile de practicare, regulamente, taxe, program, cum e apa, se prinde, nu mai sunt pesti
(exagerez) cioturi...orice info, e de bun augur, pentru planificarea partidei, sau nu !!
multumes,
am o rugaminte la voi, dar pe privat sa nu amestecam treburile!
vreau sa merg pe la Sacel, nu prea am feedbackuri, sa zic asa; vreau sa fac o partdica la stationar, la caras sau rosioara, cu bolo, poate si la fund stilul clasic, sa fie si alea in apa (ca nu-s pescar de crap, dar ma descurc si la improvizatii daca trebuie):)
daca ati fost de curand, stiti conditiile de practicare, regulamente, taxe, program, cum e apa, se prinde, nu mai sunt pesti
multumes,

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Marius ,daca mai gasesti loc pe Balta , dute la Iernut!
Vezi ca au si site pentru informatii. Sau la Brateni.
scuze de off.
scuze de off.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- MARIUS POPA
- veteran

toti sibienii is plecati domne, pai se poate 
ai mp Zamfi!
ai mp Zamfi!

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
toti sunt absenti ,e jale mare pina in 13 iunie

# Sa gresesti este uman, dar ca sa zapacesti de tot lucrurile ai nevoie de un calculator. #
- MARIUS POPA
- veteran

nimeni nu are raspuns la solicitarea mea?

Fii pescar nu talhar.
din cate stiu eu e ca si la sacel:25 lei /zi, iar daca vrei sa ramai peste noapte , pe langa acei 15 lei, trebuie platiti inca 25 lei (taxa pt. ziua urmatoare)... ca doar nu pleci la 6 dimineata de pe balta
- sunt taxati si insotitorii, indiferent daca pescuiesc sau nu, gratuit au doar femeile si copiii sub 14, dar si la copiii sub 14 ani e o problema : te pune sa-i arati buletinul ca dovada ca are sub 14 ani
) , iar tu trebuie sa-l convingi ca inca n-are buletin la 14 ani si ca nu ai luat certificatul de nastere pe balta
)
ca m atat despre politica baltilor administrate de Logitax, cat despre raci... sunt sanse sa prinzi si carasi, nu numai raci
)
- sunt taxati si insotitorii, indiferent daca pescuiesc sau nu, gratuit au doar femeile si copiii sub 14, dar si la copiii sub 14 ani e o problema : te pune sa-i arati buletinul ca dovada ca are sub 14 ani
ca m atat despre politica baltilor administrate de Logitax, cat despre raci... sunt sanse sa prinzi si carasi, nu numai raci
# Sa gresesti este uman, dar ca sa zapacesti de tot lucrurile ai nevoie de un calculator. #