suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danstiucaru
veteran
veteran

Re: suntem si Sibieni ?

Mesaj de danstiucaru » 27 Feb 2012, 14:01

Nu am mai ajuns ieri si pe brat la avrig,din pacate,cu toate ca eu miam dorit,gascuta asta cu care am fost au vrut doar sub baraj :mrgreen: ....dar de...nam avut nici unu nimik,nimik am vizat si stiuk si salau si biba dar ciuciu,apoi a inceput sa ninga si am taiato spre casa
dar in uichendu urmator ajung la avriv sigur....ca tare mi dor de o marlita

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 27 Feb 2012, 14:11

dar ce am vazut foarte multe masini mergeau inspre iancu si virgil ,probabil la copca,tare sunt curios daca stiti careva ce sa prins pe acolo tinand cont ca pe baltile alea sunt toate speciile de pesti(rechini,balene si delfini :lol1: }

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 27 Feb 2012, 14:33

As merge maine pe undeva.....dar nu stiu incotro sa o apuc..... :(
Ultima data am fost la o copca la Orlat , la balastiera........un biban cat palma........ + inca o trasatura toata ziua.......si mi-am exersat muschii facand copci :wallbash:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 27 Feb 2012, 16:12

imi pare rau,cu mine nu te pot lua :respekt: locurile unde merg eu sunt secrete :lol:
glumeam desigur
oricum eu la copca nu mas mai risca :D ca ....cica zicea cineva ca a fost in uichend si inca pe balta aia era de 18cm gheata dar a sta cu picioarele in apa ca pe deasupra baltea
tare i ca pe noul forum aps sibiu a pus un baiat o poza cu un somn prins acu 1 sau 2 saptamani la coca cu pescuti deci se poate :shock:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 27 Feb 2012, 16:26

dar pe care balastiera ai fost liliacule?Pe aia veghe ?sau pe aia privata?

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 27 Feb 2012, 17:07

Balastiera veche......la adancime de 1,5 - 2 m.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 27 Feb 2012, 19:13

ai dat doar la salau?cu ce?ai incercat si la rosioara ,ca erau niste rosioare acolo de te trageau in apa :D acolo erau multi pesti pana acuma cativa ani cand cica ca a fost recoltat.oricum,este un lac fain de tot.eu am fost la vecinu,ala privat...am prins cu fiumio pesti fainuti,cu varga de aproape 6m la boaba de porumb intrau crapceni faini si aveam niste driluri de te lua cu transpiratia.anul acesta ma voi dedica mai mult baietelului meu care acuma are 7 ani si vreau sa mil fac un bun partener
ce o sa zica nevastamia?ziua cu fiomio la pesti si noaptea la spining pe sub baraje :idea: :mrgreen:

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 27 Feb 2012, 21:25

am dat si dupa salau, dar numic :cry:
nici rosioarele alea nu au vrut sa traga....nu stiu de ce.....si am si momit (nu le-am dat de mancare, am momit :) ).........probabil ca au plante sa manance.......e plin de plante......a venit iarna si ele tot nu au coborat , sunt sus , inglobate in gheata.........la vara va fi numai planta acolo 90 % din suprafata lacului :fluch :fluch :fluch

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 28 Feb 2012, 00:15

posibil ce zici cu plantele..pacat ca nu il ia nimenea lacu sal ingrijeasca,este un lac bun cu apa potri vita ptr orice specie
eu as baga 1.000.000 de stiuci,stiuci si numa stiuci.iti trebuie si paza continua ca vin aia din zona si papa pestele tau cu zolzi cu tot :lol:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 28 Feb 2012, 14:30

Oah cemi place asta...lam pus si la bancuri :wallbash:

Proaspatul doctor este repartizat intr-o zona rurala si dupa cateva luni isi da seama ca nu exista nici o femeie in sat, ca sunt numai barbati.
Dupa ce prinse putina incredere, il intreaba pe unul din pacienti ce fac ei cand au nevoie de sex. Pacientul ii spune ca toti se duc la rau, la sfarsit de saptamana. Sosi si sfarsitul de saptamana, asa ca doctorul se prezinta la rau, unde dadu de un sir foarte lung de barbati, pe malul apei. Cum era foarte cunoscut in sat, localnicii ii cedara doctorului locul, pe rand, pana cand ajunse primul. Privind inainte, doctorul vazu o magarita si gandi: "La naiba, sa fac dragoste cu o magarita...! Cu un animal ?!!! Saracii oameni ! Acuma, nu pot sa-i refuz, cand cu atata amabilitate mi-au cedat pe rand locul..."

Dupa 15 minute, in care doctorul, dezbracat si lipit de magarita, era privit de cei din coada cum o saruta, ii musca urechile si o tragea de piept, unul dintre oameni se apropie timid de el si il intreba:
- Domnule doctor, mai aveti mult ? Pentru ca noi avem nevoie de magarita ca sa trecem raul, acolo sunt femeile !!!

Scrie răspuns