suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: suntem si Sibieni ?
Stiucarule lasa bancurile ,si dute de da ZAPADA . 

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
-
- veteran
Da une so dau ca tot vine inapoi
azi dimineata imi venea sa borasc cand am vazut zapada
ptiiii ,ca nu mai scapam de ea
da la vara,iar i cald 
azi dimineata imi venea sa borasc cand am vazut zapada
ptiiii ,ca nu mai scapam de ea

Singura alinare in perioada asta: gandul ca vine Vara mult asteptata
)

Daca Nu Stii Ce Cauti, Atunci Nu Mai Cauta!
-
- veteran
apoi sa vina,da sa fie asa,un an de ala calumea ca in ultima vreme cand e seceta cand inundatii ,adeca o instabilitate de asta asa de ma-nerveaza.da inainte de vara,vine vremea apelor mari...poate pacalesc vun somnic
ca anu trecut mau nenorocit 2 bucati de o saptamana dupa nam fost in stare sa scot o vorba anu asta am pregatit ceva ptr ei pe noapte
jitterbug xl mare cat palma
timp si motorina sa am

jitterbug xl mare cat palma

timp si motorina sa am
-
- veteran
aaaa si vreo cateva feluri de tocanita cu xcalibur xr50danstiucaru scrie:apoi sa vina,da sa fie asa,un an de ala calumea ca in ultima vreme cand e seceta cand inundatii ,adeca o instabilitate de asta asa de ma-nerveaza.da inainte de vara,vine vremea apelor mari...poate pacalesc vun somnicca anu trecut mau nenorocit 2 bucati de o saptamana dupa nam fost in stare sa scot o vorba anu asta am pregatit ceva ptr ei pe noapte
jitterbug xl mare cat palma![]()
timp si motorina sa am

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
-
- veteran
e pe teava pe naiba...ca azi fo tare naspha vremea..ia sa ma uit pe net la meteo sa vad ce zice ca e duminica cas liber ca pasarea cerului
De azi ce mai zici .Am facut prima esire ,la Tr rosu .Citeva rosioare ,dar marunte . 

-
- veteran
adica ati fodt dvs?
dar de ce nu
,dar la ce prinse .La musca dane .Am vrut sa vad daca si-a dat drumul .Dar nu am stat mult .Cu alte cuvinte am vrut sa ies .