suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 09 Feb 2012, 15:16

La platos acolea, :lol: e stiuci? :lol: ,
poate va inzapeziti si nu ajungeti la "adunare" :roll:

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 09 Feb 2012, 15:43

Dane nici o grija. :)
citat din postarea lui Tavi de pe musca13:

Va reamintim si va confirmam intalnirea de maine, 10.02.2012 in salonul Hotelului Grand Hotel din padurea Dumbrava, la orele: 17:30. Sunt invitati toti membrii pescari ai AJVPS Filiala Sibiu precum si toti pescarii sportivi din Sibiu si din imprejurimi care doresc o imbunatatire a conditiilor de practicare a pescuitului !
Sala este cea din spate, intrarea tot prin spate, trebuie sa ocoliti cladirea.

Obiectivele acestei intalniri:

- organizarea pescarilor pe grupe;
- stabilirea si alegerea unui comitet al pescarilor
[/i]
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

Nemernic
veteran
veteran

Re: suntem si Sibieni ?

Mesaj de Nemernic » 20 Feb 2012, 18:56

Salut, sibieni :mrgreen:

Daca n-aveti ce face (pescui), si vreti sa va scoateti salaoaicele la un restaurant....va recomand restaurantul Tango din Piata Mica :elkgrin: . Superb restaurant...

:bere:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 20 Feb 2012, 21:50

si ce sa incercam?muschiuletu cu sos de piper?ca cu hrean i "sbzire" si mesele mici :D

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 20 Feb 2012, 23:01

danstiucaru scrie:si ce sa incercam?muschiuletu cu sos de piper?ca cu hrean i "sbzire" si mesele mici :D
nu nu....muschiuletul cu sos gorgonzola ;) ....si ca desert para caramelizata cu mascarpone si sos de ciocolata :mrgreen:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 20 Feb 2012, 23:18

chiar am ramas uimit ptr ca in rest ala am fost de 2 ori,se manca bine e muzica ok si o atmosferea faina...ma mir insa ca rar vezi unu mai in varsta asa ca mine :D .ce ma mira? ca sunt foarte multi tineri...care isi permit :D (nu vreau sa par idiot)
aha...si ce ma mai intriga???in multe localuri ,cluburi frcventate de tineri patroni sau gandit sa puna apa plata minerala si cola si sprite ul la acelasi pret cu berea...probabil multi mergeau si dau pe apa :mrgreen: asa ei castiga la o apa de aia cat la o bere...da poate am imbatranit eu si fac observatii idioate
ma rog,pe vremea mea mergeam inainte de a pleca in club la unu dintre noi in pivnita...beam vin si jucam carti de pe la 7 seara si la 11 mergeam in club....beam amestecat bere cu vin... :wallbash: si tot nu ne imbatam cum treeeia :wallbash:
dar de....

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 20 Feb 2012, 23:25

danstiucaru scrie:chiar am ramas uimit ptr ca in rest ala am fost de 2 ori,se manca bine e muzica ok si o atmosferea faina...ma mir insa ca rar vezi unu mai in varsta asa ca mine :D .ce ma mira? ca sunt foarte multi tineri...care isi permit :D (nu vreau sa par idiot)
....
Varstnici am intalnit la pranz la Hermania ....aproape de rest Tango, unde deasemenea am mancat f bine.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 21 Feb 2012, 09:24

aha,vad ca chiar le sti bine :D la ai la hermania ai nimerit pe scaunul lui nicolas cage?ala sia bagat "botu "la o rata pe varza cand a fost acolo

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 21 Feb 2012, 10:11

danstiucaru scrie:aha,vad ca chiar le sti bine :D la ai la hermania ai nimerit pe scaunul lui nicolas cage?ala sia bagat "botu "la o rata pe varza cand a fost acolo
:lol: Habar n-am unde a mancat ciocoflenderul acela..... eu am stat undeva sus, la fumatori. De acolo recomand pastrama de oaie si struderul :headbash: ....n-am mancat in viata mea struder mai bun ca acolo :mrgreen: . Din ce am inteles, patronul are productie proprie de carnuri, lucru care mi se pare a fi super ok....
Ca tot o tinem asa....din restaurant in restaurant..... Ce stiti despre restaurantul nou deschis -> Restaurant Uruguay ? Am fost duminica si la pranz si seara....si era inchis :fluch ....dupa ce a aparut la tv, ziare....etc :censored:

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 21 Feb 2012, 23:55

danstiucaru scrie:ala sia bagat "botu "la o rata pe varza cand a fost acolo
......si no facut scandal ca ii mananca rata varza ? :roll:
fir intins !

Scrie răspuns