suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 14 Ian 2012, 10:55

:lol: tare chestia asta :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

danstiucaru
veteran
veteran

aprox 3,5kg prins in 8 ian 2012

Mesaj de danstiucaru » 19 Ian 2012, 10:06

http://www.youtube.com/watch?v=Tl7KnaqTBts
daca nu era 8 ianuarie nu era nik terezant
carlig nr 12 flurocarbon 0,12 larve

imi cer scuze ptr calitatea si comentariu filmuletului,cu o mana tineam pestele si cu una incercam sa prind crapceanu in film

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 19 Ian 2012, 10:15

Ba ce fain ii :)
Felicitari ma Dane! :wink:

ps - era mascul? ca Romi asa s-o exprimat...
Daca era femela trebuia sa zica altfel... :D

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 19 Ian 2012, 11:34

sorinB scrie:Ba ce fain ii :)
Felicitari ma Dane! :wink:

ps - era mascul? ca Romi asa s-o exprimat...
Daca era femela trebuia sa zica altfel... :D
Pai tot pune el mana pe la nas si cica isi da seama ca are pe colo niste proeminente
io stiu ma sorinache? ma vezi ca tiam facut rost de dalea o gramada :D

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 19 Ian 2012, 11:38

danstiucaru scrie: ma vezi ca tiam facut rost de dalea o gramada :D
Mersi, vb deseara, eu intre 16:00 si 17:00 merg cu Daci intr-un loc, dar cand vii tu de la servici sunt acasa :wink:

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 19 Ian 2012, 11:43

:wink: Dane de ti-ar rupe firul URMATORUL :wink:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 19 Ian 2012, 22:27

nea victor prefer sa nu o mai patesc cu firu,ca stiu pe pielea mea cai naspa

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 20 Ian 2012, 16:52

Uni cred ca fac misto .,dar ei ii las sa fie patiti ca sa creada.
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 23 Ian 2012, 20:34

Iata ce zice Kzoli pe topicul de pe Ebru. Eu zic sa facem contract de paza pe Olt cu doi paznici spanioli:
kzoli scrie:Atentie mare la legi si la respectarea lor in strainatate, ei "nu se joaca si nu se pot mitui".

Aseara am vorbit cu niste persoane care sau dus vara trecuta de capul lor la pescuit pe Ebro in zona Catalana... 4 persoane, o masina si 2 barci gonflabile cu motor+ o multime de lansete, cort, momeli etc.etc....

Rezultatul : a doua noapte a venit un control cu 2 barci : Ei au ramas fara barci, fara motoare, masina a fost sechestrata si au primit amenzi de 1500 EURO / PERSOANA pentru pescuit fara permis, campare in loc neamenajat si pescuit dupa ora 24.00 iar doi dintre ei care au folosit ca momeala bass, a mai platit + 1800 euro / persoana... + au interdictie la pescuit in zona respectiva....
Si au stat 72 ore in arest pana au reusit sa plateasca sumele respective...
Cu siguranta NU vor uita aceea escapada cat traiesc, si din pacate nu din cauza capturilor...
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 23 Ian 2012, 22:43

Adrian SB scrie:Iata ce zice Kzoli pe topicul de pe Ebru. Eu zic sa facem contract de paza pe Olt cu doi paznici spanioli:
kzoli scrie:Atentie mare la legi si la respectarea lor in strainatate, ei "nu se joaca si nu se pot mitui".

Aseara am vorbit cu niste persoane care sau dus vara trecuta de capul lor la pescuit pe Ebro in zona Catalana... 4 persoane, o masina si 2 barci gonflabile cu motor+ o multime de lansete, cort, momeli etc.etc....

Rezultatul : a doua noapte a venit un control cu 2 barci : Ei au ramas fara barci, fara motoare, masina a fost sechestrata si au primit amenzi de 1500 EURO / PERSOANA pentru pescuit fara permis, campare in loc neamenajat si pescuit dupa ora 24.00 iar doi dintre ei care au folosit ca momeala bass, a mai platit + 1800 euro / persoana... + au interdictie la pescuit in zona respectiva....
Si au stat 72 ore in arest pana au reusit sa plateasca sumele respective...
Cu siguranta NU vor uita aceea escapada cat traiesc, si din pacate nu din cauza capturilor...
cunosc ceva de genu asta in germania
eu ce zic?o data prins...braconieru tre f..tut rau sa nu mai aive curaj....sa vezi ce fain e prin canada in ceea ce priveste braconaju...doar la noi e voie...greu va fi sa scapam noi de ciuma asta

Scrie răspuns