Anul asta cei de la AJVPS or sa populeze Oltul si vor sta zi si noapte pe baraje in control!danstiucaru scrie:sa va zic un banc.....sa nu va zic un banc?????
suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
-
- veteran
-
- veteran
acuma sa va povestesc ceva
in 8 ianuarie am avut o zi "supermistotrajnet"
dupa o plimbare in care neam clatit ochii cu peisajele montane de la Gura Raului,ca de pescuit nu neam riscat ca era nins proaspat peste noapte si accesul foarte greu pana la apa(nu vroiam sa cad in apa si sa ma trezesc cu un clean ca vrea la caldura boaselor mele),asadar de acolo am plecat la o balta privata a unui amic,care are foarte mult peste pasnic si acolo in jurui orei 1 am incepot pescuitul
am spart gheata care era f.subtire si am inceput pescuitul
am prins vreo 4 carasei dupa care SURPRIZA am prins un crap de aprox 3kg cu un ac nr 12 si cu fluro de 0.12,rola asta o aveam de anul trecut si imi parea tare nesigura dar nu ma asteptam la astfel de captura in ianuarie cu toate ca stiam ce peste are balta.
lam luat la karkalete de viermus si larve.drilul il am filmat,a durat mult pana a fugit amicu meu la cabana sa gasesca minciogul,nu aveam mincig la noi ,cui i trcea prin cap asa ceva?
asta inseamna un loc bine ingrijit,unde nu au acees braconieri,creste pestele de nu iti imaginezi
...nu va spun ca in toamna aceasta am prins acolo crapceni cu nemilauita la pluta....in mal la 2m de mine,deci le merge f.bine pestilor
asa ca mam facut cu o super captura la inceput de an
ce miar mai place sa am si eu o "baltuta"unde sa bagi degetul in apa si sa ramai fara el(din cauza stiucilor
)
in 8 ianuarie am avut o zi "supermistotrajnet"
dupa o plimbare in care neam clatit ochii cu peisajele montane de la Gura Raului,ca de pescuit nu neam riscat ca era nins proaspat peste noapte si accesul foarte greu pana la apa(nu vroiam sa cad in apa si sa ma trezesc cu un clean ca vrea la caldura boaselor mele),asadar de acolo am plecat la o balta privata a unui amic,care are foarte mult peste pasnic si acolo in jurui orei 1 am incepot pescuitul
am spart gheata care era f.subtire si am inceput pescuitul
am prins vreo 4 carasei dupa care SURPRIZA am prins un crap de aprox 3kg cu un ac nr 12 si cu fluro de 0.12,rola asta o aveam de anul trecut si imi parea tare nesigura dar nu ma asteptam la astfel de captura in ianuarie cu toate ca stiam ce peste are balta.
lam luat la karkalete de viermus si larve.drilul il am filmat,a durat mult pana a fugit amicu meu la cabana sa gasesca minciogul,nu aveam mincig la noi ,cui i trcea prin cap asa ceva?
asta inseamna un loc bine ingrijit,unde nu au acees braconieri,creste pestele de nu iti imaginezi

asa ca mam facut cu o super captura la inceput de an
ce miar mai place sa am si eu o "baltuta"unde sa bagi degetul in apa si sa ramai fara el(din cauza stiucilor

o veste buna pentru pescari . conform celor publicate in ziarul Tribuna AJVPS a declarat nule carnetele de vinator ajvps sibiu eliberate prin filialele Sibiu,Medias ,Agnita unui numar de 343 de persoane . in concluzie vinatorii au mai pierdut ceva voturi si putere de decizie . asta cel putin aparent .
,, (citat ) - intrucit acestea si-au pierdut calitatea de membru la A.J.V.P.S. Sibiu , pentru nerespectarea prevederilor Statutului A.J.V.P.S " sunt pubicate numele si seriile carnetelor
o fi bine nu o fi bine ramine de vazut
,, (citat ) - intrucit acestea si-au pierdut calitatea de membru la A.J.V.P.S. Sibiu , pentru nerespectarea prevederilor Statutului A.J.V.P.S " sunt pubicate numele si seriile carnetelor
o fi bine nu o fi bine ramine de vazut
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
din partea mea pot trage cu proectil din uraniu saracit sa le penetreze blindajul , pot trage si pe nas daca vor . pur si simplu ma bucur ca au mai putini vinatori , mai putine fonduri de vinatoare , mai putine cheltuieli pe partea cu vinatoarea de unde logic ar fi sa aiba mai mult timp sa se ocupe si de problemele PESCARILOR . Doar atit , nu vreau sa stirnesc alte discutii inutile sau animozitati .
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
-
- utilizator constant
-
- veteran
- liliacul007
- utilizator constant