suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mihaitza84
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihaitza84 » 11 Ian 2012, 16:02

danstiucaru scrie:sa va zic un banc.....sa nu va zic un banc?????
Anul asta cei de la AJVPS or sa populeze Oltul si vor sta zi si noapte pe baraje in control!

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 12 Ian 2012, 12:15

din pacate,exact cand vream sa va zic bancu..... :D ,ma apucat o durere groaznica de cap si de burta si mia venit sa vars(borasc,vomit)
de ce?????
ptr ca miam adus aminte de ajvps :D

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 12 Ian 2012, 12:33

acuma sa va povestesc ceva
in 8 ianuarie am avut o zi "supermistotrajnet"
dupa o plimbare in care neam clatit ochii cu peisajele montane de la Gura Raului,ca de pescuit nu neam riscat ca era nins proaspat peste noapte si accesul foarte greu pana la apa(nu vroiam sa cad in apa si sa ma trezesc cu un clean ca vrea la caldura boaselor mele),asadar de acolo am plecat la o balta privata a unui amic,care are foarte mult peste pasnic si acolo in jurui orei 1 am incepot pescuitul
am spart gheata care era f.subtire si am inceput pescuitul
am prins vreo 4 carasei dupa care SURPRIZA am prins un crap de aprox 3kg cu un ac nr 12 si cu fluro de 0.12,rola asta o aveam de anul trecut si imi parea tare nesigura dar nu ma asteptam la astfel de captura in ianuarie cu toate ca stiam ce peste are balta.
lam luat la karkalete de viermus si larve.drilul il am filmat,a durat mult pana a fugit amicu meu la cabana sa gasesca minciogul,nu aveam mincig la noi ,cui i trcea prin cap asa ceva?
asta inseamna un loc bine ingrijit,unde nu au acees braconieri,creste pestele de nu iti imaginezi :D ...nu va spun ca in toamna aceasta am prins acolo crapceni cu nemilauita la pluta....in mal la 2m de mine,deci le merge f.bine pestilor
asa ca mam facut cu o super captura la inceput de an
ce miar mai place sa am si eu o "baltuta"unde sa bagi degetul in apa si sa ramai fara el(din cauza stiucilor :D )

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 12 Ian 2012, 12:43

:D :D :D :D :D :D :D :datz: :help: :explode: sariti cas a dat DIHORUL in stiucar :lol:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 12 Ian 2012, 13:04

o veste buna pentru pescari . conform celor publicate in ziarul Tribuna AJVPS a declarat nule carnetele de vinator ajvps sibiu eliberate prin filialele Sibiu,Medias ,Agnita unui numar de 343 de persoane . in concluzie vinatorii au mai pierdut ceva voturi si putere de decizie . asta cel putin aparent .
,, (citat ) - intrucit acestea si-au pierdut calitatea de membru la A.J.V.P.S. Sibiu , pentru nerespectarea prevederilor Statutului A.J.V.P.S " sunt pubicate numele si seriile carnetelor

o fi bine nu o fi bine ramine de vazut
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 12 Ian 2012, 14:58

:lol: Grey nui treaba noastra cu ce trag domniile lor dupa giste . :wink:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 12 Ian 2012, 17:28

din partea mea pot trage cu proectil din uraniu saracit sa le penetreze blindajul , pot trage si pe nas daca vor . pur si simplu ma bucur ca au mai putini vinatori , mai putine fonduri de vinatoare , mai putine cheltuieli pe partea cu vinatoarea de unde logic ar fi sa aiba mai mult timp sa se ocupe si de problemele PESCARILOR . Doar atit , nu vreau sa stirnesc alte discutii inutile sau animozitati .
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

Mihaitza84
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihaitza84 » 12 Ian 2012, 17:31

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 12 Ian 2012, 20:19

bun,asta ma bucura
doar ca astia tre sa faca vreo 3 ani de puscarie...,fac pariu cal doare in "bascheti" la ora asta si isi cauta alte scule????

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 14 Ian 2012, 10:48

Daca tot trag dupa gaste , poate merg vanatori nostri si pe la Gura Raului.......sa traga si dupa rate.......care sunt pline de tenie , si contamineaza si pestii , in special cleanul ,......bibanul sau pastravul nu stiu daca se contamineaza.........ca nu am prea prins asa ceva :D

Scrie răspuns