suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Noi 2011, 21:59

Nemernic scrie: Duc si inapoi.....
ma nemernicule...au baietii aia acolo niste jamboane de ti se invart chilotii cand le vezi pe gratar.... :oops: la noi nu ie domne, nu ie!
aduci? :lol: pa bune.

si mai e ceva dar iti dau mp.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 28 Noi 2011, 23:21

treci pe la BV? sau meri pe valea oltului? :lol:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 28 Noi 2011, 23:38

Nemernic scrie:
Hell scrie:Inapoi duci? :lol:
Duc si inapoi..... de preferat Loomis-uri, St Croix-uri, Japoneze(fie lansete ...fie mulinete)...intr-un cuvant orice-i scump :shock: :roll: :lol: :lol:

Sigur.... :bere:
Am ceva de trimis la nenea ala care are bucile faine la avatar :wink:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 28 Noi 2011, 23:48

Hell scrie: Am ceva de trimis la nenea ala care are bucile faine la avatar :wink:
Adu miercuri ce ai de dat, ca eu ma intalnesc cu Gabi si i le inmanez :wink:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 29 Noi 2011, 00:04

Hell scrie:
Nemernic scrie:
Hell scrie:Inapoi duci? :lol:
Duc si inapoi..... de preferat Loomis-uri, St Croix-uri, Japoneze(fie lansete ...fie mulinete)...intr-un cuvant orice-i scump :shock: :roll: :lol: :lol:

Sigur.... :bere:
Am ceva de trimis la nenea ala care are bucile faine la avatar :wink:
Da, am vb cu indianul..... stabileste cu Sorin sa i le dai lui....sau ne vedem joi, vineri sau sambata :bere:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 29 Noi 2011, 00:05

pikeman scrie:treci pe la BV? sau meri pe valea oltului? :lol:
O iau pe Vale si la dus si la intors.....
p.s.: da' ceva japoneze de bani multi ???? nimeni....nimic ? :roll: :twisted:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 29 Noi 2011, 09:18

apoi locul acela cu jambon i mai greu de gasit de cineva care nu este din oras....dar daca vreti sa incercati reteta de jambon de la CAPA va las nr meu de mobil celor care veniti in sibiu si vreti ...sincer este pacat sa nu incercati reteta,sunatima pe mine ca sunt in sibiu in zilele respective(nu in 1 cai inchis) 0741011646 si va duc eu la magazin

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 29 Noi 2011, 21:12

miky scrie:
In legatura cu anuntata intalnire a pescarilor Sibieni, a carei gazda este Musca 13, as vrea sa fac urmatorul anunt / apel:

Elemente noi, aparute in ultimele zile, ne determina sa fim interesati ca aceasta intalnire sa aiba loc cat mai curand ! Ca urmare, va propunem ca:

INTALNIREA MUSCARILOR SIBIENI SA AIBA LOC MIERCURI 30 NOIEMBRIE INCEPAND CU ORELE 18:30, IN ACEEASI LOCATIE CA SI ANUL TRECUT ADICA IN RESTAURANTUL DE VIZAVI DE FOSTUL SEDIU AL CRD

Cum am spus, aspecte noi ne determina sa grabim lucrurile ! Evident acestea va vor fi expuse si le vom pune in discutie la intalnire, printre beri !
E adevarat ca timpul ramas este un pic cam scurt, ne bazam totusi pe intelegerea voastra si speram ca ne veti ajuta sa popularizam cat mai rapid evenimentul, astfel incat sa afle toti cei interesati, si ca vor fi cat mai multi prezenti !
Neschimbat ramane un singur lucru:
BEREA (BAUTURA) O DA MUSCA 13 ! 8)
multumesc !
miky
VALABIL ?
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 29 Noi 2011, 21:23

Maine, miercuri, e ultima zi cand ma pot intalni cu cei care au de trimis ceva in Sibiu...... Astept pe MP orice....chiar si o mulineta :)))))

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 29 Noi 2011, 21:52

grey-wolf scrie:
miky scrie:
In legatura cu anuntata intalnire a pescarilor Sibieni, a carei gazda este Musca 13, as vrea sa fac urmatorul anunt / apel:

Elemente noi, aparute in ultimele zile, ne determina sa fim interesati ca aceasta intalnire sa aiba loc cat mai curand ! Ca urmare, va propunem ca:

INTALNIREA MUSCARILOR SIBIENI SA AIBA LOC MIERCURI 30 NOIEMBRIE INCEPAND CU ORELE 18:30, IN ACEEASI LOCATIE CA SI ANUL TRECUT ADICA IN RESTAURANTUL DE VIZAVI DE FOSTUL SEDIU AL CRD

Cum am spus, aspecte noi ne determina sa grabim lucrurile ! Evident acestea va vor fi expuse si le vom pune in discutie la intalnire, printre beri !
E adevarat ca timpul ramas este un pic cam scurt, ne bazam totusi pe intelegerea voastra si speram ca ne veti ajuta sa popularizam cat mai rapid evenimentul, astfel incat sa afle toti cei interesati, si ca vor fi cat mai multi prezenti !
Neschimbat ramane un singur lucru:
BEREA (BAUTURA) O DA MUSCA 13 ! 8)
multumesc !
miky
VALABIL ?
DAP!

Scrie răspuns