+1pikeman scrie:
apropos, eu nu am putut ajunge pt ca s-a pus intr-o zi de munca
suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
vezi ce se intimpla daca nu esti atent ! ?
iti repet !!! Atentie !!!
mici
bere
cartofi prajiti
ps Nu pot spune mai multe, viata tuturor locuitorilor planetei ar fi iremediabil afectata intr-un mod care ar face inutili ultimi 50 000 000 000 .... 00 de ani de evolutie

iti repet !!! Atentie !!!
mici
bere
cartofi prajiti

ps Nu pot spune mai multe, viata tuturor locuitorilor planetei ar fi iremediabil afectata intr-un mod care ar face inutili ultimi 50 000 000 000 .... 00 de ani de evolutie

un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
poate ai dreptate , poate nu .dacii erau niste ,,incapabili " de aceea a mai ramas peste si pentru noi . eu cred ca am prins atita peste( prin ori ce mijloace ) incit apele au ramas fara . sigur noi (ultimele generatii ) avem performante mai bune ca dacii . avem tehnologia de partea noastra . avem curent , parasuta , ecranul , hita , carbidul , tomoxan , pescari de toate felurile cu toate uneltele si mijloacele cu scopul clar definit de a umple burdihanul ,de a face un ban din peste si altele care nu le mai amintesc . pacat ca peste 2000 de ani nu vom fi pe forum sa putem vedea performantele urmasilor nostripikeman scrie:io cred ca in ultimii 2000 de ani am involuat, cel putin in materie de pescuitadicatalea, sigur dacii prindeau mai mult peste decat noi
![]()
![]()
noi sa fim sanatosi ca natura va avea grija si de noi intr-un fel sau altul .
fire intinse !
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
- goodfishing
- junior