suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 27 Noi 2011, 19:49

Ionut the carp scrie:am si eu o intrebare, lacul de la gradina zoologica e inghetat? :lol:
oi vrea sa pescuiesti maimute...... :?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 27 Noi 2011, 19:52

Nemernic scrie:
Ionut the carp scrie:am si eu o intrebare, lacul de la gradina zoologica e inghetat? :lol:
oi vrea sa pescuiesti maimute...... :?

bre avand in vedere ca data trecuta am stat pe langa un stationarist pe care l-am invatat sa prinda carasi la 5 secunde ca se pare ca el nu prea stia asa... si mai imi spunea ceva de neste bibani si salai... ca sa nu mai zic ca am vazut si niste clenuti (cateva carduri de zeci... poate sute) bineinteles... asta vara... cica ar fi pescuitul interzis... ii dau lu ala bani sa zvarl si eo 2-3 maini la un ghiban :lol:

p.s. acum cred ca stiu unde prindea tavi carasi :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 27 Noi 2011, 19:55

Ionut za carp, vezi ca si la muzeul Astra este un lac. A fost populat cu crap acum vreo doi ani. Numai sa nu fie inghetat...
Asta poti vedea pe pagina oficiala a muzeului. Are camere care pot fi urmarite live pe internet.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 27 Noi 2011, 20:21

Ionut the carp scrie:imi spunea ceva de neste bibani si salai...
Hmmm...... ma bagi la belea :x
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 27 Noi 2011, 20:22

Sigur veti fi placut surprinsi de ospitalitatea si civilizatia din Ardeal,dat fiind faptul ca voi veniti din capitala.Noroc ca mai veniti pe aici sa ne aratati cum se prinde pestele. :twisted:

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 27 Noi 2011, 21:54

miky scrie:
aveti o data anume? :D
DA !

In legatura cu anuntata intalnire a pescarilor Sibieni, a carei gazda este Musca 13, as vrea sa fac urmatorul anunt / apel:

Elemente noi, aparute in ultimele zile, ne determina sa fim interesati ca aceasta intalnire sa aiba loc cat mai curand ! Ca urmare, va propunem ca:

INTALNIREA MUSCARILOR SIBIENI SA AIBA LOC MIERCURI 30 NOIEMBRIE INCEPAND CU ORELE 18:30, IN ACEEASI LOCATIE CA SI ANUL TRECUT ADICA IN RESTAURANTUL DE VIZAVI DE FOSTUL SEDIU AL CRD

Cum am spus, aspecte noi ne determina sa grabim lucrurile ! Evident acestea va vor fi expuse si le vom pune in discutie la intalnire, printre beri !
E adevarat ca timpul ramas este un pic cam scurt, ne bazam totusi pe intelegerea voastra si speram ca ne veti ajuta sa popularizam cat mai rapid evenimentul, astfel incat sa afle toti cei interesati, si ca vor fi cat mai multi prezenti !
Neschimbat ramane un singur lucru:
BEREA (BAUTURA) O DA MUSCA 13 ! 8)
multumesc !
miky
Miky, vreau sa fac o precizare: Muscarii ii invita si pe rapitoristi, nu doar pe muscari, ce vom discuta acolo e important pentru toti pescarii sibieni. Asa ca, va rog sa va anuntati participarea.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 27 Noi 2011, 22:20

:)
invitatia e pentru toti pescarii care doresc sa bea o bere si sa o povesteasca cu noi, fie ca la mijloc e vorba de fly, spin, stationar, ...

deci da, s-a strecurat o greseala, e vorba de intalnirea CU muscarii sibieni,... NU a lor !
cer scuze si va rog sa reluati in considerare anuntul ... invitatia e valabila pentru toata lumea !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 27 Noi 2011, 22:30

Nemernic scrie:
Ionut the carp scrie:imi spunea ceva de neste bibani si salai...
Hmmm...... ma bagi la belea :x
Ce clenoci am vazut acu vreo luna si ceva pe acolo, pe partea cu gradina zoologica.....se prea poate ca la vara sa le fac o vizita :twisted:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 27 Noi 2011, 22:37

ma nu i-am mai zis nemernicului ca stationaristu dadea la un baboi de vreo 10cm si a avut un atac... dar din pacate cand a vazut ca i se balangane bambina a tras aiurea si a pierdut si baboiu... montura era una cam groteasca... o tripla d-aia mare si urata, groasa ca naiba si ceva fir mono de 0,5mm + o fleasca de joarda... cred ca ai face senzatie acolo cu un bat X-fast, un textil subtire si un jig :lol: :lol: :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 27 Noi 2011, 22:41

Ionut the carp scrie:... cred ca ai face senzatie acolo cu un bat X-fast, un textil subtire si un jig :lol: :lol: :lol:
si un jig.....nu zici nimic de gume..... Inca te macina cosmarurile cu chinezii ? :lol:

Scrie răspuns