Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
sorinB
- veteran

Dane, nici asa nu-i bine, ca daca sunt pe cale de disparitie, o sa-i protejeze statul...

-
tibster
- junior

sorinB scrie:Dane, nici asa nu-i bine, ca daca sunt pe cale de disparitie, o sa-i protejeze statul...

in cazul ala mai exista varianta ilegala: braconaj de braconieri

-
danstiucaru
- veteran

tibster scrie:sorinB scrie:Dane, nici asa nu-i bine, ca daca sunt pe cale de disparitie, o sa-i protejeze statul...

in cazul ala mai exista varianta ilegala: braconaj de braconieri

jjjaaaaa

-
Albuletu Alexandru
- veteran

de Albuletu Alexandru » 27 Oct 2011, 15:44
azi la avrig,pe cand ma aflam la o partida de stationar, a venit unu' pa care ceilalti il numeau "Vasi", si a luat la hata, langa bratul mort intr-o jumatate de ora un caras la aprox 1 kg, 1 scobar la aprox 2kg si un somn la aprox 9kg. si ar mai fi ''pescuit'' baiatul inca mult si bine daca nu s-ar fi luat de el unul din amicii mei de pescuit.
bineinteles ca in momentul ala i-au sarit in ajutor colegii de pe malul celalalt: " lasa-l Ba in pace...." etc.
mi se face sila si ma stapanesc cu greu sa nu injur cand ma intreb oare unde sunt "comisarii" sau cum le-o zice celor ce trebuie sa faca controale...
Nihil Sine Deo
-
silent
- utilizator constant

Pai pune si tu mana pe telefon si suna la ajvps... sau macar pe o bata si dai peste ceafa vreo doua..
-
SVF
- veteran

silent scrie:Pai pune si tu mana pe telefon si suna la ajvps.....
glumesti,nu?
In orice caz,daca totusi suna cineva,aveti grija cum le spuneti vestea la telefon,nu de alta, dar sa nu-i socati si sa cada aia de pe scaune... ei nu cred ca stiu ca la Avrig se braconeaza de dimineata pana seara in gura la bratul mort.Nuuu,deloc.Trebuie sa-i anunte cineva

-
Mihaitza84
- utilizator constant

elias scrie:silent scrie:Pai pune si tu mana pe telefon si suna la ajvps.....
glumesti,nu?
Mai baieti mai aveti umpic de rabdare ca o sa vina februarie-martie si o trebuiasca vizate permisele la ajvps si atunci o sa apara din nou reprezentantul ajvps cu surle si trambite pe forum ca face si drege si apoi o sa dispara iar ca de obicei fara a face fapte concrete!!!
-
Albuletu Alexandru
- veteran

de Albuletu Alexandru » 27 Oct 2011, 19:23
silent scrie:Pai pune si tu mana pe telefon si suna la ajvps... sau macar pe o bata si dai peste ceafa vreo doua..
Nu ma lua cu dintr-astea...
Stiu ca am la status junior member, dar nu-s chiar junior in chestiile astea...
nu ar fi prima oara cand sun la 112 si cum spune elias: toata lumea stie ca se braconeaza la avrig, mai putin ajvps-ul...
da-o in mama ei de treaba...
p.s. no offence
Nihil Sine Deo
-
silent
- utilizator constant

non taken
Dar ceva trebuie facut, faptul ca se vorbeste pe forum nu ajuta cu mult...