suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mihaitza84
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihaitza84 » 27 Oct 2011, 20:42

o poza interesanta, astea 3 sigur au 15 kg :)

Imagine

Uploaded with ImageShack.us

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 27 Oct 2011, 20:42

silent scrie:Povestea se repeta in fiecara an... anul trecut am vrut sa fac o chestie adevarata, sa chem o televiziune sa faca un montaj, dar nu am gasit inca 2-3 persoane cu care sa fac un interviu si m-am facut de cacao, nimeni n-a vrut sa-si arate fata. Am chemat si politia de cateva ori dar singur mai mult nu pot sa fac :(

Oricine vine cu o propunere il sustin.
oare ??? retin foarte bine ca am luat legatura cu tine si prin MP si am vorbit si la telefon . poti sa negi ? nu mai am MP urile dintre noi pt ca am sters din gresala toata mesageria privata . inca mai am numarul de telefon pe care ti-l-am dat si am si numarul tau de telefon (numarul de pe care m-ai sunat ) . pot sa iti trimit MP cu el daca nu crezi sau pot sa te sun daca doresti . mai pot da si alte detalii daca crezi ca e necesar . nu pot sa nu recunosc ca atunci mi -ai spus ca sunt singurul care te a contactat in urma initiativei tale de pe forum .

vreau sa vad ESTE ADEVARAT CE SPUN SAU NEGI

grey-wolf scrie:
Tavi scrie: Grey-wolf, e un secret unde-s plasele? Spune aici...
............
daca crezi ca poti ajuta cu ceva la protejarea locurilor de care vorbesc pot sa iti spun citeva locuri pe privat sau fata in fata . ........ pina atunci NOI ne consideram pe cont propriu .......
Tavi poti sa ajuti ? eu sunt rabdator deci astept raspuns
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 27 Oct 2011, 21:18

Grey, citeste sau reciteste atent mesajul meu anterior
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 27 Oct 2011, 21:27

de ce nu luati in considerare operatiunea Barbarosa :twisted: ei e uniti, ne unim si noi, mai multi :twisted:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 27 Oct 2011, 21:27

cu adevarat un raspuns clar si raspicat . deocamdata ma declar multumit si ramin la parerea mea . pe cont propriu !

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 27 Oct 2011, 21:42

pikeman scrie:de ce nu luati in considerare operatiunea Barbarosa :twisted: ei e uniti, ne unim si noi, mai multi :twisted:
tu chear ai chef de glume . noi nu suntem in stare sa ne punem de acord in privinta unor lucruri minore daramite pentru o chestie de genul acesta .plus ca este penala si nu ma intereseaza .
hai sa iti dau un mic exemplu : 10 pescari si 4 plasari raport favorabil cui ?
iti spun eu :plasarilor pentru ca au luat atitudine doar 2 pescari restul de 8 pescari au facut ,, ciocu mic " si isi cautau de treaba cind au zis aia ca vin la ei . culmea este ca se si cunosc intre ei ,se si lamenteaza impreuna impotriva braco si uni cel mai amuzant < surpriza > scriu AICI pe forum !
hai sictir fratiei intre pescari ! fiecare cu pielea lui si sa ma c a c pe mine de ris cind imi mai bag eu pielea pentru altul (daca acel altul nu imi este Prieten ! )

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 27 Oct 2011, 21:42

Pe cont propriu inseamna in afara legii...
Musca 13

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 27 Oct 2011, 21:59

poate in interpretarea ta ! in interpretarea mea inseamna ca ma bazez doar pe mine ! si iaca un exemplu : imi fac bagajelul si plec in lume singur si nestiut de nimeni . sunt pe cont propriu si te rog sa imi explici unde e incalcarea legii? mentionez ca ramin pe pamint unde sunt supus legilor facute de om dar si legi gravitatiei . in afara carei legi sunt ? a bunului simt cumva ? ca nu spun unde plec si cind vin?
hai ca ma opresc aici pentru seara asta si ma duc sa citesc si alt ceva (o carte )nu doar forumul .
o seara buna va doresc la toti

:respekt:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 28 Oct 2011, 06:29

grey-wolf scrie:[

tu chear ai chef de glume . noi nu suntem in stare sa ne punem de acord in privinta unor lucruri minore daramite pentru o chestie de genul acesta .plus ca este penala si nu ma intereseaza .
hai sa iti dau un mic exemplu : 10 pescari si 4 plasari raport favorabil cui ?
iti spun eu :plasarilor pentru ca au luat atitudine doar 2 pescari restul de 8 pescari au facut ,, ciocu mic " si isi cautau de treaba cind au zis aia ca vin la ei . culmea este ca se si cunosc intre ei ,se si lamenteaza impreuna impotriva braco si uni cel mai amuzant < surpriza > scriu AICI pe forum !
hai sictir fratiei intre pescari ! fiecare cu pielea lui si sa ma c a c pe mine de ris cind imi mai bag eu pielea pentru altul (daca acel altul nu imi este Prieten ! )
Hai sa-i stim si noi lupule,daca tot scriu pe aici.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 28 Oct 2011, 06:29

grey, ma refeream la trupa de interventii antibraconaj organizata de sergentul pike mon van damme :lol:
Musca 13

Scrie răspuns