suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 26 Oct 2011, 18:45

King, ai sunat undeva? Politie, jandarmi, Ajvps?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 26 Oct 2011, 19:22

am sunat in trecut , acum nu ma mai obosesc . m-am saturat sa ma lupt cu morile de vant si sa merg pe balta sa ma enervez in loc sa ma relaxez . eu am facut un pact cu plasarii . astfel ei stiu ca daca merg in weeckend si gasesc plase pe balta exista riscul sa nu le mai vada (daca dau de ele). uite asa au si pestii weeckend citeodata. :twisted:
in plus hai sa-ti spun o chestie : lor le ia 10-15minute sa intinda sau sa scoata o plasa in timp ce politia te tine 15-20de minute doar la telefon (probat). cand insfarsit ti se face legatura la seful de post din zona (pentru ca e jurisdictia lui) acesta iti spune ca el are nevoie de un flagrant si ca ar trebui sa stea la panda o noapte intreaga pentru ca dimineata oricum sa nu-i vada ca e ceata.
totusi daca cineva vrea sa testeze singur eu il duc cu placere acolo ii arat si plasa (plasele) si eventual braconierii dar mai departe il priveste.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 26 Oct 2011, 19:38

Stai linistit King,ce sa anunti,ala nu cred ca ia peste numa'pentru el.Presupun ca cei cu baltile private tot din Olt se alimenteaza.Doar sunt persoane care stiu si au vazut acest lucru.In ultimul tau filmulet,acolo la confluenta,inainte puteai sa pescuiesti si de pe mal sau din apa,ma refer pe partea cu Porumbacul.Acum e interzis accesul la Olt de cei care au concesionat bratul vechi.Au pus gard.Asta s-au facut ca nu o vad cei care trebuiau sa vadaSi cate mai sunt...Cum zice" lupu"....lehamite si greata.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 26 Oct 2011, 19:59

lasa faptul ca au pus gard pe mal, sa vezi cate garduri au in apa . imi pare rau ca n-am avut baterii la aparat cand am avut ocazia sa-i filmez angajatii tricotind toata balta ai cu plase pe ales. o asociatie de pescuit cu peste 5000 de membrii cum pretind unii ca au ar fi trebuit sa-i atace concesiunea in instanta pentru ca sa-l oblige instanta sa-si faca dig la jonctiunea bratului cu Oltul (sa nu mai plasuiasca el "legal" pestele din Olt care ii viziteaza balta).

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 26 Oct 2011, 22:32

elias scrie:...ala nu cred ca ia peste numa'pentru el.Presupun ca cei cu baltile private tot din Olt se alimenteaza.....
...Acum e interzis accesul la Olt de cei care au concesionat bratul vechi.Au pus gard.Asta s-au facut ca nu o vad cei care trebuiau sa vadaSi cate mai sunt...
fi convins ca sunt patroni sau proprietri de balti care se alimenteaza din Olt ! cunosc 2 cazuri concrete ! unul din cei 2 chear se lauda pe alt forum ca populeaza constant cu peste ! unul din braconieri era pina de curind angajatul lui si a recunoscut ca-i baga peste in balta ! si ar mai fi de spus multe pe tema asta !

pe linga ca au inceput sa ingradeasca ,, proprietatea " au facut gardul exact linga dale . oare au dreptul sa imi blocheze accesul la o apa care nu le apartine ? si raspund tot eu : DA ei au bani gramada , au relatii , au cohones grele => au si dreptul si stingul . eu am dreptul sa ma lamentez pe forum si sa astept ca asociatia (ajvps sb ) din care fac parte sa imi apere interesele . din toata chestia asta singurul ,, lucru bun " e ca sa mai restrins zona de parasuta . chestia rea e ca pe aia i-am vazut eu de 2 ori cind bagau plasele in bratul lor .
pikeman scrie:na bre, nu te tzapa la mine :lol:
nu ma ,, tzap " la tine ca nu am de ce :lol: poate ca eram eu un pic cam turat :lol:
anem scrie:OAU :shock: :shock: :shock: ... cati metrii avea plasa alor doi?
nu stiu ca nu pot vedea filmuletul (calculatorul meu e o conserva :lol: )
dar am vazut si plase de peste 500 m (cinci sute de metri )
ce sa intimplat cu ele e lesne de inteles :twisted: ce se intimpla cu cine ar trebui sa ne fereasca de asfel de oameni nu pot intelege :cry:

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 27 Oct 2011, 07:33

Povestea se repeta in fiecara an... anul trecut am vrut sa fac o chestie adevarata, sa chem o televiziune sa faca un montaj, dar nu am gasit inca 2-3 persoane cu care sa fac un interviu si m-am facut de cacao, nimeni n-a vrut sa-si arate fata. Am chemat si politia de cateva ori dar singur mai mult nu pot sa fac :(

Oricine vine cu o propunere il sustin.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 27 Oct 2011, 09:13

silent scrie: Oricine vine cu o propunere il sustin.
da, ne suim in barci, lasam masinile in amonte, ne punem niste kagule, ne lasam in suvoi si pescuim pana la zona X, apoi tabaram cu cutitele pe plase si le facem felu, dam branci la motor in amonte (le-ar fi greu sa ne prinda de pe mal) :lol: am impachetat si merem acasa...

varianta B , ne dam jos din barca, tabaram pe ei, ii legam de un copac si aruncam plasele peste ei si chemam politia, sa inteleaga ca nu e de joaca cu asta, nu se stie niciodata cand apare trupa commando :twisted:

ideal ar fi dupa ce punem plasele peste ei, sa le dam foc :lol: tat imi iau io un electroshocant d'ala sa il testez pe vro 2 - 3, dupa ce ii paralizez le rup sculele in fata si le golesc rucsacu in Olt

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 27 Oct 2011, 09:25

Se pot face anumite lucruri...cu politia sau jandarmii.
Daca exista info serioase se poate pune de un flagrant organizat ca lumea...trebuie vorbit din timp cu ei si pregatita treaba ...sa fie si ei dispusi sa trimita rapid un echipaj in urma unui telefon dat cui trebuie, nu pe varianta 112 sau dispecerat ca intr-adevar dureaza prea mult.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 27 Oct 2011, 09:26

Pikeman, te inteleg ca esti revoltat, dar ai grija cu asemenea manifestari ca"legea e de partea lor".
Nu zic sa nu faci asa ceva :lol: dar fa cu grija :wink: .

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 27 Oct 2011, 09:42

kzoli scrie:Pikeman, te inteleg ca esti revoltat, dar ai grija cu asemenea manifestari ca"legea e de partea lor".
Nu zic sa nu faci asa ceva :lol: dar fa cu grija :wink: .
kzoli, experienta spune ca de multe ori te poti misca mai repede ca legea in Romania
:lol: :lol: :lol: varianta cu...sa asteptam legea sa faca treaba, ii fix pixu :lol:

Scrie răspuns