suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 13 Mar 2011, 07:59

ska_vice scrie:Eu tot nu inteleg.
Anu' trecut mi-am facut permis la ajvps (degeaba ce-i drept), si am avut drept de pescuiala gratis pe sopa si medias.

Intrebarea mea este cat platesc anul acesta? (am carnetul dar n-am viza) si cum pot pescui pe dunare si in alt judet?
Anul trecut era altceva.
Aproape toate apele erau la ANPA
Nicio asociatie nu avea ape in administrare, drept pentru care se putea pescui doar cu cartonasul de 30 lei.
Anul acesta in judetul nostru marea majoritate a apelor sunt administrate de catre AJVPS care pe langa cartonasul obligatoriu de 30 lei (banii statului) percepe bineinteles si o taxa de pescuit proprie detaliata mai sus in topic

ska_vice
junior
junior

Mesaj de ska_vice » 13 Mar 2011, 08:45

am inteles cat se poate de clar, pt mine asta va fi anul baltilor private :p , + 1-2 excursii la dunare.

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 13 Mar 2011, 18:40

:lol: Florine si ce se va intimpla cu TOTI brasoveni cre veneau la noi .,ca nu cred eu ca se vor duce ,m-ai intii ,in oras si dupa care sa vie sa de-a la peste . :(
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 13 Mar 2011, 19:19

stiuca scrie::( Voi vedeti acest aspect un lucru RAU ,ca eu il va un lucru bun . :wink:
ce anume?
poate nu mam facut inteles...eu sunt bucuros ca ajvps reintra pe rol din nou ptr ca sa dovedit ca anpa este o solutie de c..ka fara sorti de izbanda
ajvps tot mai facea cate un control si am inteles ca intentia lor de acuma in colo este sa dovedeasca ca ne putem baza pe ei
baiui doar ca eu vreau sa imi dovedeasca(adica nu ca sunt eu vreun "ciumeg"cu nevoi speciale)sa ne dovedeasca ca aia 100 de roni merg in folosul pescarilor....
adica vreau controale cum am mai spus :wink: si in lunile care urmeaza dupa perioada de prohibitie...ptr ca in toti ani dupa perioada de prohibitie nu sa mai auzit de controale decat in putine cazuri
se stie ca multi nu isi vizeaza permisu de ani buni dar ptr aia ii vezi pe olt cu 10 bete de multe ori chiar si in perioada in care sio trag pesti :D

atata

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 13 Mar 2011, 19:21

stiuca scrie::x Un grundar si un oblete si 5 KM :cry:
la ce,la ce??? :D :D

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 13 Mar 2011, 19:55

Cateva intrebari pentru pescuitorul nostru :
- Daca vizezi permisul pe o saptamana , de exemplu.....cum se face asta ? pe care saptamana vrei tu ? de exemplu saptamana 25 din an ???
- Care e treaba cu apele de munte ?
- Gatul Berbecului de cine tine ? tot de voi ? Dar Gura Raului ?........ms

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 13 Mar 2011, 21:54

pe chitanta se va scrie saptamana care o doresti cu exactitate.din 1 pana in 7luna x anul 2011.
apele de munte le ai in lista
Numai pe gura raului mai avem contract.gatu berbecului nu a fost la noi niciodata.ptr acolo trebuie sa vb la directia silvica sibiu
fir intins

laghi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de laghi » 13 Mar 2011, 23:56

stiuca scrie::lol: Florine si ce se va intimpla cu TOTI brasoveni cre veneau la noi .,ca nu cred eu ca se vor duce ,m-ai intii ,in oras si dupa care sa vie sa de-a la peste . :(
Deoarece este prima mea postare,doresc sa incep cu un salut si un bun gasit.Citesc de mult timp postarile d-voastra,si am mai invatat cate ceva din ale pescuitului.
Acum doresc sa raspund domnului (stiuca).Da TOTI brasoveni care venim la Scorei (si ma refer la cei care venim aproape saptamanal),o sa mergem la Sibiu sa vizam permisele,si bineinteles sa devenim si membri in AJVPS Sibiu.Tin sa precizez ca pana acum am fost membri la Fagaras,lucru care se poate demonstra.In speranta ca nu am deranjat pe nimeni va doresc zile bune si sa ne vedem la o bere pe Scorei la deschidere

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 15 Mar 2011, 11:59

:lol: Laghi ,este OK .dar au nu m-am referit la PESCARI ci la ceilaltii care prind peste nu care se recreeaza ,care fac ce fac .Atita timp cit toata lumea este corecta jos palaria . :o
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

laghi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de laghi » 15 Mar 2011, 17:45

stiuca scrie::lol: Laghi ,este OK .dar au nu m-am referit la PESCARI ci la ceilaltii care prind peste nu care se recreeaza ,care fac ce fac .Atita timp cit toata lumea este corecta jos palaria . :o
Da, aveti dreptate dar credeti ca lumea este corecta?Ar fi prea frumos(este doar parerea mea).Intotdeauna se va gasi cineva cu o plasa prin apa,asa zisi "pescari"care "uita"gunoiul pe balta si multe alte lucruri pe care le stim cu totii.Va salut.

Scrie răspuns