suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Si important e ca mai si prinzi peste... nu zi de zi, dar prinzi...danstiucaru scrie:stiu un loc in jurul sibiului unde cu 10 ron anul trecut puteai pescui toata ziua...daca nu vroiai sa ti pestele...plateai doar 10 ron si sa fiu sincer prindeam peste..un loc ingrijit si unde nu se aud manele..nul dau pe nume sa nui fac reclama

frumos locul, cred ca anul asta o sa mai merg...
-
- veteran
sorinB scrie:Si important e ca mai si prinzi peste... nu zi de zi, dar prinzi...danstiucaru scrie:stiu un loc in jurul sibiului unde cu 10 ron anul trecut puteai pescui toata ziua...daca nu vroiai sa ti pestele...plateai doar 10 ron si sa fiu sincer prindeam peste..un loc ingrijit si unde nu se aud manele..nul dau pe nume sa nui fac reclama![]()
frumos locul, cred ca anul asta o sa mai merg...

[quote="nasolu"][quote="sorinB"]Ai naibii, au venit si din alte parti, parca nu ne era de ajuns cu ai nostri
[/quote]
Ohoo,sunt d-ai mei
!Probabil au venit sa-i mediteze p-ai vostri sau sa explo reze noi ape ca p-aici le-au golit,grijania mamii lor
[/quote]
Nasolu ,fac ce fac datorita voua ,ca daqca v-ati uni nu ati m-ai avea nici pe la voi probleme . 

Ohoo,sunt d-ai mei

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
-
- veteran
Anul asta taxa este de 90 lei+30 lei permisul (cartonasul ANPA).
Daca vrei sa fii membru AJVPS, mergi cu carnetul de membru (cel verde) si platesti taxa de 70 lei+30 lei (cartonasul ANPA - care dealtfel e valabil in toata tara).
Se poate platii si taxa lunara de 50 lei sau saptamanala de 10 lei (asta daca vei merge mai rar la pescuit).
Daca esti membru AJVPS(Sibiu), pescuiesti doar in jud Sibiu, pana la limita de judet. Daca vrei sa pescuiesti si in alt judet platesti taxa aceea de o saptamana sau o luna la AJPV-ul din judetul respectiv.
Cred ca m-am exprimat corect.
Daca vrei sa fii membru AJVPS, mergi cu carnetul de membru (cel verde) si platesti taxa de 70 lei+30 lei (cartonasul ANPA - care dealtfel e valabil in toata tara).
Se poate platii si taxa lunara de 50 lei sau saptamanala de 10 lei (asta daca vei merge mai rar la pescuit).
Daca esti membru AJVPS(Sibiu), pescuiesti doar in jud Sibiu, pana la limita de judet. Daca vrei sa pescuiesti si in alt judet platesti taxa aceea de o saptamana sau o luna la AJPV-ul din judetul respectiv.
Cred ca m-am exprimat corect.