suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 10 Mar 2011, 21:52

stiu un loc in jurul sibiului unde cu 10 ron anul trecut puteai pescui toata ziua...daca nu vroiai sa ti pestele...plateai doar 10 ron si sa fiu sincer prindeam peste..un loc ingrijit si unde nu se aud manele..nul dau pe nume sa nui fac reclama

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 10 Mar 2011, 22:01

danstiucaru scrie:stiu un loc in jurul sibiului unde cu 10 ron anul trecut puteai pescui toata ziua...daca nu vroiai sa ti pestele...plateai doar 10 ron si sa fiu sincer prindeam peste..un loc ingrijit si unde nu se aud manele..nul dau pe nume sa nui fac reclama
Si important e ca mai si prinzi peste... nu zi de zi, dar prinzi... :wink:
frumos locul, cred ca anul asta o sa mai merg...

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 10 Mar 2011, 23:10

sorinB scrie:
danstiucaru scrie:stiu un loc in jurul sibiului unde cu 10 ron anul trecut puteai pescui toata ziua...daca nu vroiai sa ti pestele...plateai doar 10 ron si sa fiu sincer prindeam peste..un loc ingrijit si unde nu se aud manele..nul dau pe nume sa nui fac reclama
Si important e ca mai si prinzi peste... nu zi de zi, dar prinzi... :wink:
frumos locul, cred ca anul asta o sa mai merg...
:D

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 11 Mar 2011, 19:04

[quote="nasolu"][quote="sorinB"]Ai naibii, au venit si din alte parti, parca nu ne era de ajuns cu ai nostri :twisted:[/quote]

Ohoo,sunt d-ai mei :lol: !Probabil au venit sa-i mediteze p-ai vostri sau sa explo reze noi ape ca p-aici le-au golit,grijania mamii lor :twisted:[/quote] 8) Nasolu ,fac ce fac datorita voua ,ca daqca v-ati uni nu ati m-ai avea nici pe la voi probleme . :?:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 12 Mar 2011, 11:14

poate va prinde controlu...daca mergeti la pesti...ca cicas baieti de la ajevps pe apa..sper so tina asa pana in 2015

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 12 Mar 2011, 15:01

:( Voi vedeti acest aspect un lucru RAU ,ca eu il va un lucru bun . :wink:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 12 Mar 2011, 15:14

danstiucaru scrie:poate va prinde controlu...daca mergeti la pesti...ca cicas baieti de la ajevps pe apa..sper so tina asa pana in 2015
Astazi pe la amiaza chiar au fost in control baietii de la ajvps, pe la Turnu...
In ce ma priveste o zi foarte faina, pesti=zero, si cateva buturugi :D

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 12 Mar 2011, 16:55

:x Un grundar si un oblete si 5 KM :cry:

ska_vice
junior
junior

Mesaj de ska_vice » 12 Mar 2011, 20:46

Eu tot nu inteleg.
Anu' trecut mi-am facut permis la ajvps (degeaba ce-i drept), si am avut drept de pescuiala gratis pe sopa si medias.

Intrebarea mea este cat platesc anul acesta? (am carnetul dar n-am viza) si cum pot pescui pe dunare si in alt judet?

shirkan
veteran
veteran

Mesaj de shirkan » 12 Mar 2011, 22:19

Anul asta taxa este de 90 lei+30 lei permisul (cartonasul ANPA).
Daca vrei sa fii membru AJVPS, mergi cu carnetul de membru (cel verde) si platesti taxa de 70 lei+30 lei (cartonasul ANPA - care dealtfel e valabil in toata tara).
Se poate platii si taxa lunara de 50 lei sau saptamanala de 10 lei (asta daca vei merge mai rar la pescuit).
Daca esti membru AJVPS(Sibiu), pescuiesti doar in jud Sibiu, pana la limita de judet. Daca vrei sa pescuiesti si in alt judet platesti taxa aceea de o saptamana sau o luna la AJPV-ul din judetul respectiv.
Cred ca m-am exprimat corect. :wink:

Scrie răspuns