suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
ma sorine...de aia io prins,ca io dat astia,braconieri locali io dat in gat ca au intrat pe teritoril lorsorinB scrie:Ai naibii, au venit si din alte parti, parca nu ne era de ajuns cu ai nostri
mi se pare suspect ca si anu trecut io agatat pe la avrig pe uni de pe la valcea?sau nu mai tin minte bine
sai prinda si pe astia locali
- goodfishing
- junior
ce-mi place comentariul la articol, are dreptate omu !!SorinM13 scrie:http://www.turnulsfatului.ro/6771/braco ... avrig.html
Oare nu-ti mai amintesti,Vorba din batrani lasata?Din betie te trezesti,Din prostie niciodata ; Pastorel
-
- veteran
-
- veteran
tiam spus..anu trecut am dat de buna voie suma asta...ca am vrut sa merg si am si fost la sopa cu fiumio...insa acuma mi se pare ca o cam forteaza
eu dau bani astia cu placere ,nu ma intelegeti gresit doar ca vreau sa vad cum incepe anu...si daca fac controale serioase...imi fac fara probleme dar daca nu ...apoi nu sa fie
stiu pescari care au 10 ani fara sasi fi vizat permisu si merg la pesti...pai ???
controale sasi merite bani

stiu pescari care au 10 ani fara sasi fi vizat permisu si merg la pesti...pai ???
controale sasi merite bani