suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 29 Ian 2011, 21:57

Imi pare rau, nu pun aici, cine nu se oboseste sa trimita un mp, nu merita sa stie :P

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 30 Ian 2011, 10:35

Asta e. Ghinionul meu.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 30 Ian 2011, 14:07

Pai daca ti-e lene sa compui un mp... atunci chiar ce e ghinionul tau. De oameni ca tine nici nu avem nevoie, ca in afara de postari nu o sa faci nimic asa ca... facem ce putem fara tine.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 30 Ian 2011, 15:44

Silent, nu este frumos tonul pe care te adreseszi lui Adrian, tu nu ai cunostinta de cate ori Adi s-a oferit sa ajute si sa puna osul la munca!
Iti inteleg durerea, am trecut si eu prin ea, dar asta nu justifica tonul pe care l-ai adoptat!

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 30 Ian 2011, 20:29

silent, daca atata ai inteles, ca mi-e lene, da-i inainte. Eu ma opresc aici. Inclusiv cu dialogul cu tine.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 30 Ian 2011, 21:11

hell sunt de parere cu tine :cry:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 30 Ian 2011, 22:02

Eu nu-l cunosc pe Adrian, din cele scrise de el am tras o concluzie, cred ca una logica, dar poate una gresita. Hell, daca scriam tie asa ceva tu ce imagine formai despre mine?
Acum hai sa fim seriosi, nu putea sa intrebe pe privat? Si tot eu sunt personajul negativ? Dar hai sa inchidem problema aici ca n-are rost...
Eu nu vreau sa jignesc pe nimeni, scuze daca totusi am facut-o.

Nu pun aici ca nu vreau sa afle chiar toata lumea, oricum la momentul potrivit o sa-l aflati toti.

ps. am fost placut impresionat ca mai sunt oameni carora le pasa.

Fir intins.

robisibiu
junior
junior

Mesaj de robisibiu » 30 Ian 2011, 22:44

AM fost la AJPV sau cum ii zice sa inteb cand elibereaza permisele. Intru in auntu era directoru omul ala de la lacurile Sopa si casiera si intreb" daca stiu cumva cand se elibereaza permisele" cu seninatate imi rasund ca ei nu stiu nimic ca trebe sa le vina si lor de mai sus si poate pe saptamana viitore asta fiind pe luni-a vitoare

CONCLUZIE ce sa mai credem de autoritati daca ei nu stiu aceste amanunte noi cum putem fi legalizati la zi.. :idea: :?:

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 30 Ian 2011, 23:02

silent scrie:Pai daca ti-e lene sa compui un mp... atunci chiar ce e ghinionul tau. De oameni ca tine nici nu avem nevoie, ca in afara de postari nu o sa faci nimic asa ca... facem ce putem fara tine.
:lol: :lol: :lol: , tocmai ca de oameni ca adi ar fi nevoie dar " logica" ta a cam dat gres de data asta .Ce vrei tu sa faci ii treaba ta dar asta nu insemna ca noi nu am incercat la rindul nostru sa facem ce vrei tu sa faci acum dar na ......." mai in tinerete" .....da te dai si tu pe " brazda " stai linistit iar daca prin nu stiu ce minune chiar reusesti te felicit de pe acum .In rest concluziile pastreazale pentru tine . 8)

ps. cred ca nu ai destule informatii ............
fir intins !

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 30 Ian 2011, 23:29

da si eu am fost acuzat ca flutur sabia pe sus sus si cand e vorba de o actiune imi cad chiloti
asa o fi
dar fac ce muschiu meu vreu
si daca vreodata o fi vreo asociatie sau un club care sa lupte impotriva braconajului sper ca voi participa
dar asa am inceput toti ,cu nervi impotriva a ceea ce se intampla ptr ca apoi sa ne lasam pagubasi si sa ne adunam in mici grupulete de pescari si gata(sper ca alti sa faca ceva)
cand ne facem perimisu???unde?cu cat?
e... mai robi lui tata o sa iti dai seama si tu ca in tara asta ce kkkt toate merg pe dos si permisul o sa til faci hat hat hat mai in colo,pana atuncea....pescuieste linistit si asa nu vine nici kkk-tul in control si daca va veni cineva in control fai poze sal vad si eu

cat despre adi sb tot respectul

Scrie răspuns