suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 20 Ian 2011, 16:35

pai poate nuti dai seama dar eu cand gandu-mi fuge catre locul acela(avrig)si mii inchipui pe aia acolo si mai si aud povesti cu care ceo vazut ,agatati,inafara de clasicul scobar caras si platica si cate un somn sau stiuca nu tocmai mici ,atuncea....din cauza stresului scriu chesti de astea,de nervi ca aia sunt in continuu acolo la datorie si .........
tocmai de aceea scriu tampeni cu toate ca unora li se par cu siguranta ca
sunt sarit de pe fix
nici nu zic ca nu

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 20 Ian 2011, 19:57

eu unul, sigur nu zic ca esti sarit de pe fix.
iti inteleg perfect frustrarea ca si eu simt la fel. :evil: :evil:
Nihil Sine Deo

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 21 Ian 2011, 09:08

8) Mai fratilor hai sa nu dramatizam .Nu-i dracul asa de negru cum ar vrea uUNI :cry:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 21 Ian 2011, 14:41

@dan: intrebare de baraj, anul trecut sau anul asta(?) de cate ori ai sunat la politie sau la anpa sa reclami ce se intampla la avrig?

no offense dar degeaba scrii aici ca..., dar sigur e mai simplu si mai comod :)

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 21 Ian 2011, 15:36

am sunat si eu destul in anii trecuti 9si cand era ajegul in floare , am si rupt destule plase si eliberat pesti din ea si era so si iau pe schinare de vo 2 ori
nu te mai lua de mine :?
daca vreau sa scriu scriu chiar daca asai mai comod :lol:

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 21 Ian 2011, 16:54

Eu il mai sun din cand in cand pe nea caise, dar cam degeaba, acelasi raspuns sictirit.
Poate e timpul sa schimbam tactica, sa chemam un riporter sa faca un montaj, sa vada tara ce incompetent e insp. anpa din sibiu.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 21 Ian 2011, 17:05

pai asta cu filmatul cred ca ar avea ceva impact,sa meraca tv si sai filmeze si sai dea pe post,poate ce stiii?se mai sperie aia?doar ca tre sa ai vreun prieten reporte :D ca altfel nu stiu cum i convingi(ce rost ar avea ptr ei)sa faca asa un reportaj.din cate imi aduc aminte cand apareau braconieri pe la stirile locale era pe motiv ca se ducea anpa sau ajeg vps in control si solocitau ei(cred)televiziune
dar asa/.?
tre sa ai forta de convingere sai atraga cumva ideea de a faca asa un reportaj
nu stiu ce sa zic

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 21 Ian 2011, 17:27

o sa incerc... poate iese ceva :)

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 21 Ian 2011, 20:02

silent scrie:Eu il mai sun din cand in cand pe nea caise, dar cam degeaba, acelasi raspuns sictirit.
Poate e timpul sa schimbam tactica, sa chemam un riporter sa faca un montaj, sa vada tara ce incompetent e insp. anpa din sibiu.
si ca o stire din surse sigure : - filiala ANPA Oltenia a autorizat anul acesta pescuitul comercial pe toate barajele raului Olt din Judetul Valcea, de la Dragasani si pana la Cornet, inclusiv.
pana in acest an, pescuitul comercial era permis doar de la Dragasani la Rm.Valcea, inclusiv, de anul acesta............... Evil or Very Mad
deja din barajul Cornet s-au "recoltat" in 16-18ianuarie 500 + 150 kg scobar intre 0.8-1.2kg/buc.
stiu unde s-a vandut, stiu si cine, am sesizat inspectorul ANPA si stiti ce raspun am primit??
nu pot sa fac nimic!!!! Shocked Shocked Shocked
cica au primit ordin sa stea in birou si sa studieze legislatia Confused
am citat dintr-un alt post al meu pe un alt topic.
sper ca te lamureste putin :evil:

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 21 Ian 2011, 21:34

Atunci sa-si dea demisia! wtf, atunci trebuie chemat televiziunea sa facem scandal! nu se poate sa fie posibil asa ceva.

adiwolf, daca sti cine a facut, posteaza aici, macar atat.

Scrie răspuns