suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
pai poate nuti dai seama dar eu cand gandu-mi fuge catre locul acela(avrig)si mii inchipui pe aia acolo si mai si aud povesti cu care ceo vazut ,agatati,inafara de clasicul scobar caras si platica si cate un somn sau stiuca nu tocmai mici ,atuncea....din cauza stresului scriu chesti de astea,de nervi ca aia sunt in continuu acolo la datorie si .........
tocmai de aceea scriu tampeni cu toate ca unora li se par cu siguranta ca
sunt sarit de pe fix
nici nu zic ca nu
tocmai de aceea scriu tampeni cu toate ca unora li se par cu siguranta ca
sunt sarit de pe fix
nici nu zic ca nu
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
pai asta cu filmatul cred ca ar avea ceva impact,sa meraca tv si sai filmeze si sai dea pe post,poate ce stiii?se mai sperie aia?doar ca tre sa ai vreun prieten reporte
ca altfel nu stiu cum i convingi(ce rost ar avea ptr ei)sa faca asa un reportaj.din cate imi aduc aminte cand apareau braconieri pe la stirile locale era pe motiv ca se ducea anpa sau ajeg vps in control si solocitau ei(cred)televiziune
dar asa/.?
tre sa ai forta de convingere sai atraga cumva ideea de a faca asa un reportaj
nu stiu ce sa zic

dar asa/.?
tre sa ai forta de convingere sai atraga cumva ideea de a faca asa un reportaj
nu stiu ce sa zic
silent scrie:Eu il mai sun din cand in cand pe nea caise, dar cam degeaba, acelasi raspuns sictirit.
Poate e timpul sa schimbam tactica, sa chemam un riporter sa faca un montaj, sa vada tara ce incompetent e insp. anpa din sibiu.
am citat dintr-un alt post al meu pe un alt topic.si ca o stire din surse sigure : - filiala ANPA Oltenia a autorizat anul acesta pescuitul comercial pe toate barajele raului Olt din Judetul Valcea, de la Dragasani si pana la Cornet, inclusiv.
pana in acest an, pescuitul comercial era permis doar de la Dragasani la Rm.Valcea, inclusiv, de anul acesta............... Evil or Very Mad
deja din barajul Cornet s-au "recoltat" in 16-18ianuarie 500 + 150 kg scobar intre 0.8-1.2kg/buc.
stiu unde s-a vandut, stiu si cine, am sesizat inspectorul ANPA si stiti ce raspun am primit??
nu pot sa fac nimic!!!! Shocked Shocked Shocked
cica au primit ordin sa stea in birou si sa studieze legislatia Confused
sper ca te lamureste putin