suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 15 Ian 2011, 01:21

silent scrie: Dane tu nai treaba ca dai din barca, te doare in banana :)......
... plecam din tara asta imputita :)
Dan nu da din barca ! eu dau ! nu tara e ,,imputita " doar oameni de pe teritoriul ei !!!

danstiucaru a scris
... sau tu intrebi daca sa desghetat sa poti merge cu barca?
IEXACT :lol: nu conteaza cum este :lol: plec dimineata si va zice ,,lupu sur " cum sta treaba .
fire intinse daca iesiti careva :P

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 15 Ian 2011, 17:56

Atunci te doare pe tine in banana grey-wolf :), in fine ati inteles ce am vrut sa spun.

walleye: macar ai sunat la 112? sau astepti pe altcineva sa "faca ceva"? sau astepti ca cineva sa faca scandalul, sa se bata cu hatari ca dupa aia sa te poti duce tu la pescuit? tipic romanesc, nu e nimeni vinovat, si sa faca cineva ceva :))

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 15 Ian 2011, 21:29

oricum,daca erau 20 de braconieri tot erau putini...data trecuta erau 50 pe putin,am martori sau din graba ai zis 20 ...eu am fost anul trecut cu barca si anul acesta o sa merg si mai des dar nu despre asta e vorba,stiu ca am zis ca ma doare la bascheti si la sapca de locul acela dar nu este chiar asa,mai ales bratul vechi imi da niste aminitiri de neuitat si este unul din cele mai faine locuri de pescuit cu toate ca acuma este colmatat si fara peste
singura noastra solutie sa numai vedem apa batjocorita acolo este sa se infinteze si la noi niste asociati sau habar nam.si sa sunam in continuare cand i vedem este bine dar mai trebe ceva facut :roll:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 15 Ian 2011, 21:44

silent scrie:Atunci te doare pe tine in banana grey-wolf :), in fine ati inteles ce am vrut sa spun.

walleye: macar ai sunat la 112? sau astepti pe altcineva sa "faca ceva"? sau astepti ca cineva sa faca scandalul, sa se bata cu hatari ca dupa aia sa te poti duce tu la pescuit? tipic romanesc, nu e nimeni vinovat, si sa faca cineva ceva :))
stai linistit nu ma doare ! nu am intentia sa ma lansez in polemici cu nici cu tine nici cu alt cineva !

fire intinse va doresc !

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 15 Ian 2011, 22:04

sau sa i trezim pe horia closca si crisan :shock:
sau ne uitam mai bine la nora ptr mama? :shock:

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 15 Ian 2011, 22:08

Nu stiu ce se poate face... poate o bomba atomica ar rezolva problema :))

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 16 Ian 2011, 11:21

Da....bomba atomica ar rezolza problema cu braconierii....cu pestii.....si poate chiar si cu noi.........asa ca , haideti sa cautam alta varianta :idea: :idea: :idea:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 16 Ian 2011, 11:34

grey-wolf scrie: IEXACT :lol: nu conteaza cum este :lol: plec dimineata si va zice ,,lupu sur " cum sta treaba .
fire intinse daca iesiti careva :P
No, cum sta treaba?
Colegul tau de barca stiu ca a luat o stiuca, dar tu cu ce te lauzi? :)

goodfishing
junior
junior

Mesaj de goodfishing » 16 Ian 2011, 11:53

liliacul007 scrie:Da....bomba atomica ar rezolza problema cu braconierii....cu pestii.....si poate chiar si cu noi.........asa ca , haideti sa cautam alta varianta :idea: :idea: :idea:
nu bomba atomica, doar niste venituri decente, sa nu mai fie foamea asa mare. Hatarii sa aiba de un crap de la Real, ANPA si AGVP-urile sa aiba fonduri suficiente, militienii si jandarmii ..la fel. Deci, nivelul de trai mai ridicat aduce dupa sine si in comportament mai civilizat fata de natura...parerea mea!

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 16 Ian 2011, 12:04

ai perfecta dreptate si sunt de aceasi parere .Mai adaug , legi mai aspre si aplicate .

ps. in general hitarii nu de foame fac ce fac ........ de sete ! :D
fir intins !

Scrie răspuns