suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
pai eu aia zic ...sal faci doar ca tre sa astepti...nu mai bate dejaba drumuri ca afli de pe forum si te duci linistit sil faci...ca si eu ma ajitam acuma un an,ba mam mai si certat cu unu si altu de acuma imi pare rau...ptr ce?ptr nimik,ca tot aiai(si lasama cu domnule dan)robisibiu scrie:da domnule Dan dar totusi atata timp cat la mine e 28 de lei merita sal fac. si anul trecut mi lam facut in Martie at au fost eliberate asta e asta e romania si nu avem ce face

-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
Silent, credema, multi dintre care scriu si mai sunt unii care au cam renuntat sa scrie, au trecut prin cea ce treci tu acum.silent scrie:Eu nu-l cunosc pe Adrian, din cele scrise de el am tras o concluzie, cred ca una logica, dar poate una gresita. Hell, daca scriam tie asa ceva tu ce imagine formai despre mine?
Acum hai sa fim seriosi, nu putea sa intrebe pe privat? Si tot eu sunt personajul negativ? Dar hai sa inchidem problema aici ca n-are rost...
Eu nu vreau sa jignesc pe nimeni, scuze daca totusi am facut-o.
Nu pun aici ca nu vreau sa afle chiar toata lumea, oricum la momentul potrivit o sa-l aflati toti.
ps. am fost placut impresionat ca mai sunt oameni carora le pasa.
Fir intins.
Parerea ta despre Adi ai formato asa...doar din ce a scris pe aici.
Daca cunoasteai omu face to face...treburile iti garantez ca stateau altfel

Daca scriai asa ceva pentru mine..sincer nu imi pasa...sunt multi aiuriti pe internetu asta si multi scriu doar din lipsa de ocupatie la job sau mai stiu eu de unde.
Majoritatea ne-am vazut fata in fata ...am stat la o bere, la o salnina cu ceapa pe malul apei, deci ne cunoastem

Succes la actiune

sintem si sibieni
salut baietii din sibiu .lucrez in deplasare la medias si azi pe drum am admirat oltu de la calimanesti pina la sibiu va invidiez pt.asa locuri de pescuit eu ne trecind de calimanesti in sus pina acum ,sper sa ajung pe aici cind o sa stapinesc cit de cit tehnica la pescuit cu artificiale ,fiind incepator in sportul asta ,oricum intrun cuvint superb .scuze daca am deranjat pe cineva fire intinse