suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 25 Dec 2010, 17:59

CRACIUN FERICIT!

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 26 Dec 2010, 13:01

:?: pikeman .Daca va permiteti este treaba voastra dar NU-I moral,si nu cred ca esti de o virsta cu Myky,iar daca el este simtit nu inseamna ca-ti permite . :cry: Sunt de parere ca acest subiect este incheiat cel putin pentru mine :datz:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 26 Dec 2010, 19:16

[quote="edâ„¢"]http://www.jurnalul.ro/stiri/observator ... 63533.html[/quote] :D ed bingo
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 26 Dec 2010, 19:31

nu e de ras :cry: asta e situatzia in care ne-a adus guvernul

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 26 Dec 2010, 19:39

:roll: Cred ca ai vrut sa spui GUVERNELE psd pe care le-am avut pina acuma de 20 de ani in coace .Ed problema asta nui de acuma ,acuma a venit ziua scadenta sa dam socoteala la ce am trait bine pina m-ai ieri si nu am muncit .Acuma platim toata evaziunea,care sa facut pina acuma si am zis ca nu ne intereseaza .E acuma o sa ne intereseeze ca sacul este GOL .Prin acest raspuns as vrea ca politica sa o lasm deoparte ok ,si sa ne vedem de pesti ,in-continuare ok .Craciun Fericit tuturor pescarilor ,care dau la bat. :lol:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 26 Dec 2010, 19:58

mai flacai,mam gandit sa dau o tura azi sa vad natura,oltul este pescuibil,tuisteru se vedea bine chiar daca apa e verzuie(si binenteles ca am prins vreo 15 salai de 1 kg)...veneau sloiuri de gheata destul de mari am lansat de 10 ori si am plecat pe bratul avrigului si el pescuibil si am lansat si acolo de 10 ori si gata...nu pre am avut chef decat de plimbareala :D anul acesta nu stiu daca mai merg asa ca...sa leo trag eu la f.u.n.d ca ei mie ba :D nu am avut timp toata saptamana cat o fo cald si am fo azi...neau cam inghetat buricele degetelor dar macar am mirosit apa :D de la anu....ma apuc de obleti :D pa

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 26 Dec 2010, 22:33

bucura-te Dane ca ai mai prins Oltul pescuibil ! de catre Brasov vine tulbure si daca o tine asa cum l-am vazut eu astazi in 2 zile nu mai ai ce face pe el. Poate o hita sau o parasuta ceva :datz:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 27 Dec 2010, 11:06

DA SIGUR
ma apuc de HATA

hahhaha,doamne fereste :D lasa ca o prins un amic un somn de 3 kg(culmea culmilor)in 23 decembrie si era undeva in zona de TIR a hatarilor si avea o cicatrice uriasa pe spate.somnul insa,cu martori alti amici din gasca,a fost prins regulamentar cu un yo-zuri cu ambele trilinguri in gura :?

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 27 Dec 2010, 12:08

danstiucaru scrie:DA SIGUR
ma apuc de HATA

hahhaha,doamne fereste :D lasa ca o prins un amic un somn de 3 kg(culmea culmilor)in 23 decembrie si era undeva in zona de TIR a hatarilor si avea o cicatrice uriasa pe spate.somnul insa,cu martori alti amici din gasca,a fost prins regulamentar cu un yo-zuri cu ambele trilinguri in gura :?
Mananca somnul si iarna trebuie doar sa localizezi :wink:, e mult mai greu decat in alte anotimpuri ,dar nu este imposibil....

Scrie răspuns