suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
[quote="edâ„¢"]http://www.jurnalul.ro/stiri/observator ... 63533.html[/quote]
ed bingo

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

-
- veteran
mai flacai,mam gandit sa dau o tura azi sa vad natura,oltul este pescuibil,tuisteru se vedea bine chiar daca apa e verzuie(si binenteles ca am prins vreo 15 salai de 1 kg)...veneau sloiuri de gheata destul de mari am lansat de 10 ori si am plecat pe bratul avrigului si el pescuibil si am lansat si acolo de 10 ori si gata...nu pre am avut chef decat de plimbareala
anul acesta nu stiu daca mai merg asa ca...sa leo trag eu la f.u.n.d ca ei mie ba
nu am avut timp toata saptamana cat o fo cald si am fo azi...neau cam inghetat buricele degetelor dar macar am mirosit apa
de la anu....ma apuc de obleti
pa

-
- veteran
DA SIGUR
ma apuc de HATA
hahhaha,doamne fereste
lasa ca o prins un amic un somn de 3 kg(culmea culmilor)in 23 decembrie si era undeva in zona de TIR a hatarilor si avea o cicatrice uriasa pe spate.somnul insa,cu martori alti amici din gasca,a fost prins regulamentar cu un yo-zuri cu ambele trilinguri in gura 
ma apuc de HATA
hahhaha,doamne fereste

Mananca somnul si iarna trebuie doar sa localizezidanstiucaru scrie:DA SIGUR
ma apuc de HATA
hahhaha,doamne ferestelasa ca o prins un amic un somn de 3 kg(culmea culmilor)in 23 decembrie si era undeva in zona de TIR a hatarilor si avea o cicatrice uriasa pe spate.somnul insa,cu martori alti amici din gasca,a fost prins regulamentar cu un yo-zuri cu ambele trilinguri in gura