Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
stiuca
- veteran

[quote="p5ih0"]la multi ani cu fire-ntinse dragi compatrioti si tovarasi de suferinta ai oltului

[/quote]

As zice MAI BOLNAVILOR

,care nu aveti case,copii,neveste ,etc.

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
-
Albuletu Alexandru
- veteran

de Albuletu Alexandru » 03 Ian 2011, 11:14
In primul rand vreau sa va urez un 2011 cu sanatute si multe capturi, iar in al doilea rand as vrea sa va intreb, dragii mei, unde as putea perge si eu la copca in zona Sibiului?
am niste marmuste noi si as vrea sa le incerc.
Va multumesc anticipat
Nihil Sine Deo
-
danstiucaru
- veteran

Albuletu Alexandru scrie:In primul rand vreau sa va urez un 2011 cu sanatute si multe capturi, iar in al doilea rand as vrea sa va intreb, dragii mei, unde as putea perge si eu la copca in zona Sibiului?
Va multumesc anticipat
mie mi se intampla un lucru ciudat cand este vorba de pescuitul la copca,cu toate ca ma atrage f mult nu mas baga pana nu sunt sigur ca ghiata este suficient de groasa sa o treci cu tancu si in nici un caz pe vreun baraj orict de groasa este gheata ba chiar miar placea sa ma asigur cu o sfoara adevarata
cat despre locatie in sibiu ai putea alege ceva balti cum sunt cele de la avrig sacadate sau scorei gen balta lui raul virgil sau iancu.tare ma indeamna si pe mine instincutul sa merg in urmatorul uichend mai ales ca se anunta geruri mari care garanteaza gheata pe o apa fara fluctoati de nivel
nu am experienta in astfel de pescuit dar burghiul este o scula buna si f utila,iti poti face multe gauri sa le folosesti ulterior si ma gandesc ca este important acuma sa fie apa adanca?aveti si alte pareri?daca vrei o balta fara taxa..poti alege baltile de la scorei ,la salcia traznita sau chiar tr rosu si acolo sunt bibani salai stiuci
-
danstiucaru
- veteran

pe balta lui iancu sa prins f mult biban peste vara la pescuti,destul de faini ca marime dar si pe balta de la avrig sacadate sunt bibani faini ptr nalucile tale micute si stralucitore

-
Albuletu Alexandru
- veteran

de Albuletu Alexandru » 04 Ian 2011, 11:59
multumesc mult pentru raspunsuri. raman profund indatorat
in alta ordine de idei, am fost ieri la scoreiu si pe la porumbacu in speranta ca voi incepe bine anul, cu ceva capturi, insa nu am vazut nici macar un atac.
mai erau cativa pescari care dadeau la clean la stationar, la fund cu mate, cari si carabeti, dar nici ei nu au fost mai norocosi ca mine.
macar m-am aerisit si am facut o plimbare frumoasa.

Nihil Sine Deo
-
Albuletu Alexandru
- veteran

de Albuletu Alexandru » 04 Ian 2011, 17:06
danstiucaru scrie:Albuletu Alexandru scrie:In primul rand vreau sa va urez un 2011 cu sanatute si multe capturi, iar in al doilea rand as vrea sa va intreb, dragii mei, unde as putea perge si eu la copca in zona Sibiului?
Va multumesc anticipat
mie mi se intampla un lucru ciudat cand este vorba de pescuitul la copca,cu toate ca ma atrage f mult nu mas baga pana nu sunt sigur ca ghiata este suficient de groasa sa o treci cu tancu si in nici un caz pe vreun baraj orict de groasa este gheata ba chiar miar placea sa ma asigur cu o sfoara adevarata
cat despre locatie in sibiu ai putea alege ceva balti cum sunt cele de la avrig sacadate sau scorei gen balta lui raul virgil sau iancu.tare ma indeamna si pe mine instincutul sa merg in urmatorul uichend mai ales ca se anunta geruri mari care garanteaza gheata pe o apa fara fluctoati de nivel
nu am experienta in astfel de pescuit dar burghiul este o scula buna si f utila,iti poti face multe gauri sa le folosesti ulterior si ma gandesc ca este important acuma sa fie apa adanca?aveti si alte pareri?daca vrei o balta fara taxa..poti alege baltile de la scorei ,la salcia traznita sau chiar tr rosu si acolo sunt bibani salai stiuci
din cate stiu eu despre pescuitul la copca atat din experienta, dar si din auzite, intr-adevar apa trebuiesa fie adanca si trebuie insistat in zona pragurilor.
dar nu e o generalitate. am vazut stiuca prinsa la copca in zona cu apa mica 0,80 -1,20 m. si mergea mai bine decat in zona cu apa mai adanca.
dar, cel putin cand vine vb de biban, eu cel mai bine l-am prins in zone cu adancimea cuprinsa intre 3,5 - 5 m
Nihil Sine Deo
-
danstiucaru
- veteran

pai da,asta-i si fain la pescuit,ca nu exista reguli fixe ,altfel ne-am si plictisi, ca ai prinde in continu

-
danstiucaru
- veteran

PROTESTUL DE LA BENZINARII - in zilele 17, 18 , 19 IANUARIE - dragi Romani haideti sa nu ne mai lasam calcati in picioare de benzinarii si sa-i facem sa vada ce inseamna sa piarda bani. Dupa asta pretul benzinei/ motorinei va SCADEA. SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE - pe 17-18-19. ianuarie. sa mergem cu RATB,sau cu alt mijloc de trensport in comun , cu bicicletele sau pe jos , sau alimentati inainte . Amintiti-va de 21-22 DECEMBRIE 1989 SI FACETI LA FEL. DATI MAI DEPARTE ACEST MESAJ SA AJUNGA LA TOTI CEI CARE SE SIMT ROMANI IN ROMANIA !!!
Last message received on 1/5/2011 at 12:38 PM
poate va intereseaza

-
stiuca
- veteran

[quote="danstiucaru"]PROTESTUL DE LA BENZINARII - in zilele 17, 18 , 19 IANUARIE - dragi Romani haideti sa nu ne mai lasam calcati in picioare de benzinarii si sa-i facem sa vada ce inseamna sa piarda bani. Dupa asta pretul benzinei/ motorinei va SCADEA. SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE - pe 17-18-19. ianuarie. sa mergem cu RATB,sau cu alt mijloc de trensport in comun , cu bicicletele sau pe jos , sau alimentati inainte . Amintiti-va de 21-22 DECEMBRIE 1989 SI FACETI LA FEL. DATI MAI DEPARTE ACEST MESAJ SA AJUNGA LA TOTI CEI CARE SE SIMT ROMANI IN ROMANIA !!!
poate va intereseaza

[/quote]

Dane eu sustin initiativa.

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
-
adiwolf
- veteran

danstiucaru scrie:PROTESTUL DE LA BENZINARII - in zilele 17, 18 , 19 IANUARIE - dragi Romani haideti sa nu ne mai lasam calcati in picioare de benzinarii si sa-i facem sa vada ce inseamna sa piarda bani. Dupa asta pretul benzinei/ motorinei va SCADEA. SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE - pe 17-18-19. ianuarie. sa mergem cu RATB,sau cu alt mijloc de trensport in comun , cu bicicletele sau pe jos , sau alimentati inainte . Amintiti-va de 21-22 DECEMBRIE 1989 SI FACETI LA FEL. DATI MAI DEPARTE ACEST MESAJ SA AJUNGA LA TOTI CEI CARE SE SIMT ROMANI IN ROMANIA !!!
poate va intereseaza

e de dorit sa se intample acest protest.
dar cu siguranta nu va scadea pretul.
pretul produselor petroliere este stabilit de comun acord, nu exista piata concurentiala decat de fatada, este un monopol corporatist.
totusi este bine ca acel protest sa aiba loc.