suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 23 Dec 2010, 23:58

auzi la el...tampit sef....i :lol: :lol: :lol:
ti dai seama ca gerula va folosi asta impotriva ta de fiecare data cand are ocazia

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 24 Dec 2010, 14:29

:help: M-ai fratilor nu vi se pare ca forumul are prea multa sare si piper si nu se poate consuma .Sunt de parere ca anumite cuvinte nu-si au locul pe forum . :cry:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 24 Dec 2010, 14:58

stiuca scrie::help: M-ai fratilor nu vi se pare ca forumul are prea multa sare si piper si nu se poate consuma .Sunt de parere ca anumite cuvinte nu-si au locul pe forum . :cry:
daca dai cu apa trece sarea si piperul si se poate consuma :lol:

intr-o familie mare nu e tot timpul numai bine si totul dulceatza si zahar,mai trebe si sare si piper,important e sa isi cunoaska fiecare locul la masa si apoi se poate vb de bucurie si voie buna

unde nu e randuiala nimik nu e......

in prag de sarbatoare va doresk craciun fericit tuturor http://www.youtube.com/watch?v=LOcbvo9yYSI

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 24 Dec 2010, 15:02

:( Eu ma m-am referit la faptul ca nu totii ceea ce scriu pe forum sunt GRUNDARII :explode: (cu alte cuvinte ) sunt unii care sunt trecutii de prima tinerete .,si nu este chiar moral daca nu-l cunosti sa te tragi de ISMENE ,chiar asa,pacat de ........... 8)
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 24 Dec 2010, 20:48

stiuca scrie::( Eu ma m-am referit la faptul ca nu totii ceea ce scriu pe forum sunt GRUNDARII :explode: (cu alte cuvinte ) sunt unii care sunt trecutii de prima tinerete .,si nu este chiar moral daca nu-l cunosti sa te tragi de ISMENE ,chiar asa,pacat de ........... 8)
mai stiuca, io ma trag de sirete / i's'mene cu Miky, la care ii zic io acu Corleone de ceva vremuri bune, amu daca l-ai cunoscut ai vazut ca am cu cine a ma trage de izmene si Miky la fel ca si mine ii la prima tinerete, doar ca io am inca musteatza neagra a lui ii nitel mai alba de la scrumu de tzagra :lol: :lol: :lol:

si io ma trag cu toti de izmene, daca la unu i se rupe izmeana ca o putrezit si i se flambeaza picioru gol, nu am ce ii face, insamna ca daca nu tine la mijto si voie buna, nu tine nici la suparare si cu acela nu vreu a vorbi...i simplu

lasand astea deoparte

Craciun fericit :wink:

andriipopa75
veteran
veteran

Mesaj de andriipopa75 » 24 Dec 2010, 22:41

o sa pui-pe nett ce insenmna poze cu sibieni din 82-87 care mi-au arata ce inbseamna artificiale (vidra)in aniii aia

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 25 Dec 2010, 12:13

La multi ani! Craciun fericit!
Nihil Sine Deo

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 25 Dec 2010, 13:46

Asa este Alex...nimic fara Dumnezeu :wink:
Sarbatori fericite si tie!

SzylaRd
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de SzylaRd » 25 Dec 2010, 13:47

Craciun Fericit ROMANIA!!!
Daca Nu Stii Ce Cauti, Atunci Nu Mai Cauta!

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 25 Dec 2010, 17:59

Sarbatori Fericite si multa, multa ,multa sanatate ! :bere:
fir intins !

Scrie răspuns