suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
sonar
va salut. sonarul e yachting FC 60 luat cu 100 euro nou din germania si nu are garantie ca e luat pe e bay. pe ecran apar patratele si se tot misca aiurea. a aratat niste pesti si apoi s a dereglat de arata numai patratele in miscare si linii pe ecran. l am dus la unii ce repara telefoane mobile si au zis ca trebuie un soft ceva...
vorbesti despre un freecast xxx finder wirelles
greu de crezut ca vei gasi service la asa ceva
e un sonar ( nu vreau sa te jicnesc ) chinezesc
cu performante foarte limitate...care nu-simerita cei 100 de euro niciodata
cand ai spus ca nu e ieftin ma gandeam la vreun cap de serie de la hummnbird sau lawrence
cu asta nu stiu unde sa te indrum
sorry
greu de crezut ca vei gasi service la asa ceva
e un sonar ( nu vreau sa te jicnesc ) chinezesc
cu performante foarte limitate...care nu-simerita cei 100 de euro niciodata
cand ai spus ca nu e ieftin ma gandeam la vreun cap de serie de la hummnbird sau lawrence
cu asta nu stiu unde sa te indrum
sorry
tot asa zic si eu ilie , unde mama naibi umbla toti , anpa, mediu, padurari , rnp, ajvps ...............si restu ? in curind pe porumbac nu o sa mai curga gram de apa iar pastravul e sortit disparitiei iar noi ne vindem tara italienilor si altor hoti veniti din alte tari se ne arate cum se fac banii . Deja au inceput sa sape si baga tuburi de 80 cm in diametru unde se intilnesc riurile saratel cu serbota si il duc pina in porumbacu de sus unde va functiona o microhidrocentrala cu o investitie de 1,5 mil de euro facuta de acelasi italian care are porcaria de la avrig si polueaza oltul de vreo 5 ani incoace fara ca mediul sa-i faca ceva.elias scrie:Grijania masii sa-i ****.Unde **** mea-i ala de i se zice repr. ANPA-Sibiu?Aflu de pe alt forum ca la Avrig a fost macel la somn,vreo 12 buc.Bineintzeles tot aia din Alba,tot pripoane,bidoane si alte tziganii.Mai era unu pe aici care se batea cu ****-n piept ca va face controale grupa mare, numa' sa vina lumea sa ia permis de la ei.Baaa labailor,unde umblati,va ghiftuitzi si voi,avetzi cota parte?
Si am auzit ca in trei ani isi scot bani investiti .
Acelasi lucru se va intimpla si pe avrig sub numele de "Energie verde" numai ca astia is mai dati dracu si fac trei una dupa alta ..........iar primaria nu face altceva decit sa ia "trei lei" impozit pe cladiri si terenuri iar fauna , flora si restul nu mai conteaza .
Care sunte-ti curiosi da-ti o fuga pina sus pe porumbac .......te taie plinsu !
fir intins !
Re: sonar
N-X-R scrie:va salut. sonarul e yachting FC 60 luat cu 100 euro nou din germania si nu are garantie ca e luat pe e bay. pe ecran apar patratele si se tot misca aiurea. a aratat niste pesti si apoi s a dereglat de arata numai patratele in miscare si linii pe ecran. l am dus la unii ce repara telefoane mobile si au zis ca trebuie un soft ceva...
Un sfat ... scapa de ea si cumpara alta... nu merita reparatia ,chiar daca gasesti pe cineva sa repare o sa costa mult ,nu merita ....
mai este stiuca
a mai prins cineva stiuca in ultimul timp? mi se pare ca nu prea mai este pe nici un baraj 

puiet
stie cineva de unde sa cumpar niste puiet de salau sau stiuca din apropiere?
vreau sa bag pe furis intr un lac mic...
rezista la transport?
sapt asta am plimbat 120 km 20 de carasi cu motoru si le-a placut
sau sa prind marlite din olt ? alea rezista in bidon sau galeata?
ziceau unii ca le tineau si in acvariu.
vreau sa bag pe furis intr un lac mic...
rezista la transport?
sapt asta am plimbat 120 km 20 de carasi cu motoru si le-a placut

sau sa prind marlite din olt ? alea rezista in bidon sau galeata?
ziceau unii ca le tineau si in acvariu.
unde e stiuca?
am prins stiuca la porumbacu acum doi ani. de atunci nu am mai prins deloc. cred ca e foarte rara acolo. la colun am mai prins una dar tot de mult. se pescuia intensiv din barca. as crede ca nu mai prea este. aveti idee unde sunt sanse?