suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 06 Sep 2010, 12:23

Nu mai asteptati sa zica cineva ceva.Zilele trecute a fost pusa o intrebare catre pescarii dintr-o anumita zona,pe topicul "Starea Oltului".Parca Kingfischer era autorul.Singurul care zice ceva e Pikeman, :wink: restul pare ca nu sunt in zona,sau poate chiar nu vor sa raspunda la intrebari simple,gen "cum e apa de la Arpas in sus".Nu e prima oara.Ieri sigur stiau cum e apa la Scorei.
@Shirkan,ieri oltul era cam tulbure,nu s-a prea prins nimik,in cateva ore de pescuit cred ca s-a luat un avat la Scoreiu,eram cam departe,asta de dimineatza pana pe la 10,apoi m-am mutat mai jos dar situatia a fost aceeasi.Cineva mi-a spus ca dupa amiaza nu s-a schimbat nimik...A fost mai bine pe vantul ala de vineri. :wink:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 06 Sep 2010, 12:33

apa in teorie e buna, se vad vro 30 cm, dar dedesubt se intampla ceva care imi confirma o banuiala...a nins pe munte insa datorita pamantului cald zapada nu a tinut si s-a dus la vale pe paraie, drept urmare s-a racit bine apa din olt (lipsa activitate la suprafata) si parca zic eu are culoarea apei de zapada din primavara, cand e limpede si laptos si nu prinzi nimik :lol: :roll: vine iarna :cry:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 06 Sep 2010, 13:11

intradevar apa s-a racit (dupa mine cu vreo 5-6 grade fata de saptamana trecuta, dar n-am avut termometru). intradevar culoarea e un amestec intre taiat si apa de zapada. intradevar nu se prinde (inca). totusi daca se va limpezi va merge stiuca (cata mai este) . si in final intradevar unii brasoveni sunt scumpi la vorba . e drept ca ei fiind mai in amonte pe olt informatiile pe care le dam noi nu le sunt de folos si ei ar trebui doar sa dea fara sa primeasca ,dar ma gandeam ca mai sunt si oameni dezinteresati. oricum deupa cum se prezinta situatia pe barajele dinspre fagaras cred ca e timpul sa mai incercam si inspre valcea. macar acolo poate e mai limpede apa chiar daca sunt la fel de braconate.

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 06 Sep 2010, 13:47

de mine nu va luati ca n-am mai iesit de ceva vreme pe olt :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 06 Sep 2010, 13:47

da da, hai sa dam asaltul, la Valcea :lol: :lol: :lol:

fiind in amonte pe olt si trenul merge numa pana la Arpas si benzina ii scumpa (ca mi dor de un Avrig, ca am io niste locuri pe acolo de bibani si salai) nu ne pronuntam vis-a-vis de zona Scorei-Sarata_Porumbacu-Avrig :P

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 06 Sep 2010, 14:06

nu stiu ce tot fac astia cu barajul de la avrig dar au dat peste cap toate locurile de acolo anu asta tinandu-l scazut.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 06 Sep 2010, 14:08

p5ih0 scrie:de mine nu va luati ca n-am mai iesit de ceva vreme pe olt :lol:
chiar la tine ma gandeam , ca ar trebui sa sti cum e oltul,ca eti tot timpul "gone fishing". :lol:
in alta ordine de idei cum zicea si pikeman benzina e scumpa si daca avem idee cat de cat cum e apa stim si daca merita s-o ardem sau ba :oops:

shirkan
veteran
veteran

Mesaj de shirkan » 06 Sep 2010, 14:16

io am facut sambata o ieseala la porumbac in speranta ca voi gasii stiuca, din pacate locul arata jalnic (scazut, colmatat, plin de PET-uri) am prins o marla la un topwater si am vazut si un avat la vreo 4 kilo chinuit intr-un juvelnic de sarma, prins la stationar de un "smecher international" cu lant la gat :lol: , alti stationaristi se plangeau ca nici carasul nu mergea deloc, apa era putin taiata, se vedea zapada pe munte
Si daca nu vrea stiuca nici in OCTOMBRIE, ma las de pescuit :evil: ...o perioada :D

shirkan
veteran
veteran

Mesaj de shirkan » 06 Sep 2010, 14:20

in octombrie se anunta temperaturi maxime de 26 grade, iar in noiembrie intre 30-33 grade, deci va fi sezon de stiuca puternic sau.................?

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 06 Sep 2010, 14:21

shirkan scrie: Si daca nu vrea stiuca nici in OCTOMBRIE, ma las de pescuit :evil: ...o perioada :D
si eu. vorba lu vecinu cand ma tot vedea cu achizitii noi "nu mai baga atatia bani in scule ca pestele nu se uita dupa scule". degeaba am investit daca ba apa nu-i buna , ba pestele are toane , ba cand toat sunt bune nu pot iesi la pesti :(

Scrie răspuns