suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 24 Aug 2010, 21:16

elias scrie:Grijania masii sa-i ****. :evil: Unde **** mea-i ala de i se zice repr. ANPA-Sibiu?Aflu de pe alt forum ca la Avrig a fost macel la somn,vreo 12 buc.Bineintzeles tot aia din Alba,tot pripoane,bidoane si alte tziganii.Mai era unu pe aici care se batea cu ****-n piept ca va face controale grupa mare, numa' sa vina lumea sa ia permis de la ei.Baaa labailor,unde umblati,va ghiftuitzi si voi,avetzi cota parte? :evil:
ce te ajiti bre, crezi ca spinerii is mai prejos??? :roll: io n-as baga mana in foc nici pentru vro 2 de au scris pe pajina asta , asa ca :shock:

unde ii pripoanele alea? sa merem peste ei! ca si asa avem meci cu un pretenar prin Arpasu, inca nu l-am mai vazt la fatza demult :twisted:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 25 Aug 2010, 00:49

danstiucaru scrie:
HellRAISER scrie:oltul are deja o saptamana de cand este pescuibil ....voi pe unde ati umblat :?:
mas duce si acuma..dar nam cum pana sapt viit.o sa lipsesc 2 saptamani incheiate...altfel hellll?prindeam 15 stiuci de 15kg :P
ma...dar de aia de 18 prinsa acum 3 zile nu zici nimc ? :lol: :lol:
si tu le tot scoti ochii la astia aici cu aia de 15 :lol: :lol: :lol: :lol:

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 25 Aug 2010, 09:22

Hellraiser ,pe NET :wink: Pacat ca s-au creat si ape pentru pescuit de cind cu NETUL Este m-ai practic ,simplu si comod.
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 25 Aug 2010, 14:39

Marius,tot respectul pentru aia care-i prind prin metode legale.Chiar mi-a placut cand au prins unu la clonc din barca,chiar in fatza mea.Dar cand nu-ti ajunge asta,si incepi si cu pripoane,atunci deja-mi doresc sa simt gust de om :twisted: Pai de cand asteptam eu iar intalnirea cu mustaciosii....Acum doi ani a fost prima oara,din vremea aia chiar aveam un filmuletz intitulat "Rateu la avat" :lol: :lol: M-am bucurat ca nu m-a contrazis nimeni,iar eu am ramas sa ma bucur de fiecare intalnire cu ei,drept-i ca destul de rara,dar erau acolo...Chiar daca in mare parte aveau prostul obicei sa plece fara sa dam mana.Anul mi-au facut-o chiar bine de tot.In fine...iar acum apar flamanzii astia care-si baga ****-n tot. :evil:
Suna bine propunerea ta....

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 25 Aug 2010, 15:24

baieti,calm,calm.va spun eu ce o sa se intample in curand pe marile ecrane.ei isi vor infinta asociati si poate chiar sindicate iar noi ,pescari sportivi vom fi in ilegalitate si cautati si amendati :D :) :D

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 27 Aug 2010, 08:19

[quote="danstiucaru"]baieti,calm,calm.va spun eu ce o sa se intample in curand pe marile ecrane.ei isi vor infinta asociati si poate chiar sindicate iar noi ,pescari sportivi vom fi in ilegalitate si cautati si amendati :D :) :D[/quote] :help: Dane o asociatie se face tot cu oamenii (Pescarii),asa ca focuri de pae au m-ai fost . :lol:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

N-X-R
utilizator nou
utilizator nou

sonar

Mesaj de N-X-R » 30 Aug 2010, 13:27

salutare. am luat un sonar din germania si s-a stricat instantaneu da erori. stie cineva unde sa-l duc la reparat? nu e chiar ieftin... :(

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 30 Aug 2010, 13:31

ce sonar ai ?
si ce erori iti da?
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

N-X-R
utilizator nou
utilizator nou

stiuca

Mesaj de N-X-R » 30 Aug 2010, 13:32

merge stiuca la montura cu plumb la pescut? a prins cineva? montura arlen ness?

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 30 Aug 2010, 13:33

aloo
ia-o incet
si pune si tu intrebarile pe topicuri adecvate
ca asa ne batem joc de medicamente si nu mai intelege nimeni nimic
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Scrie răspuns