suntem si Sibieni ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
[quote="danstiucaru"]a naibi de generoase baltile,doar marlite dar adevaru ca ma bucur tare si de astea ,ce sa fac.ieri am prins una cu un vb si cand sa o eliberez sa zbatut in asa hal incat mia intrat un ac din ancora in deget ,da adanc nu gluma
mia intrat cu tot cu spin asa ca va dati seama ce ma durut cand lam scos afara
oricum oltu nea produs o mare surpriza anul acesta in asa fel in cat am ajuns sa pescuiesc la pluta pe balti private,am prins ceva crapi(mici)la distante mari si apa de 2m.senzati super,ce sa zic doar ca ma cam chinui cu legatul de ace si tras opritoare si plute pe fir
[/quote]
M-ai Dane tot mare ,parca ai femeie 
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
-
danstiucaru
- veteran

Da ce-ai patit Dane?Sper ca nu te-or coplesit emotiile
Apropo de somni.Cica aia de pun pripoane pe Avrig(bidoane) sunt din Alba.Acum stau si ma intreb:cum de-i suporta aia din Avrig sa vina altzii sa le faca treaba?La urma urmei ne-am obisnuit cu ai nostrii,dar acum si astia?Oricum,din ce am auzit pare ca fac prapad. 
-
danstiucaru
- veteran

[quote="danstiucaru"]in cele din urma am prins si eu somn la naluca unu de 8,1kg apoi unu de 5 kg si in cele din urma un avat de 2,6kg.a doua zi in acelasi loc nici nu am mai putut pescui[/quote]
Dane ai m-ai lasat si pentru altii 
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.