suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
victor sb
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de victor sb » 08 Iul 2010, 10:19

Am fost marti sub baraj la Arpas ,apa era aprox.cu 2 m mai mare decat de obicei.Am dat la pluta pe baraj in plauri,caraselul a'nceput sa pape :)

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 13 Iul 2010, 10:28

azi ,stiuca 15 kg,2 buc.vreti sa va spun locu??? 8)

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 13 Iul 2010, 21:09

nu. nu vrem sa stim :lol: :lol: :lol:

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 14 Iul 2010, 09:15

Captura de ieri, o plasa de 10-15m din nailon tras de la mal la mal, cu un lin in el, vreti sa va zic locul?

Bratul vechi al Oltului la Avrig, dadeam cu rotativa si am agatat plasa, am reusit sa trag aproape de mal si am scos cu prietenii, dupa cateva minute de resuscitare am eliberat linul(saracul avea deja urme de la plasa) si bibanul, plasa am taiat-o in bucati si l-am dus acasa si aruncat in tomberon, am dat la stiuca dar nici un atac...

Va inteleg ca faceti glume pe seama mea, dar chiar nu cunosc zona si de aia v-am intrebat sa nu pierd vremea cautand locuri, ca am timp numai dupa servici sau in weekend :)

poze cu "captura" : http://img685.imageshack.us/gal.php?g=13072010001.jpg

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 14 Iul 2010, 09:43

chiar vroiam sa intreb pe cineva cum e apa la sacadate(bratu vechi la avrig),doream sa ajung seara trecuta pe acolo.ce treaba urata cu setca aia...linu vad ca se prinde tot mai bine pe baraj la avrig pana la porumbacu pe bratul de la sarata,pacat ca il prind si nenorociti astia cu setcile lor.cum a crescut putin nivelul apei pe brat cum hop si ei.si te mai miri ca mergi tu pe acolo si dai cu lingura si daca prinzi vreo stiuca sa fi super fericit(dupa ce le sperie ei,bine sau chiar le mai agata cu setca,dar cred ca stiuca taie setca de genu acela? :roll: )asta e...sunt convins ca au bagat plasele deja si pe noul brat creat la bradu..parca am si auzit pe cineva spunand ca a vazut braconieri
deci cum e apa,este peste plante la avrig pe brat?

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 14 Iul 2010, 09:54

Nici un peste nu poate sa treaca prin setca aia, poate pestele spada :)

Sunt locuri bune, se poate pescui, a crescut vegetatia dar nu exagerat, am vazut si atacuri de stiuca, dar nu am prins, colegul a prins bibani.

E pacat ca se retine linul, din cate stiu este foarte rar, ar trebui eliberat.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 14 Iul 2010, 10:56

silent scrie:Nici un peste nu poate sa treaca prin setca aia, poate pestele spada :)

Sunt locuri bune, se poate pescui, a crescut vegetatia dar nu exagerat, am vazut si atacuri de stiuca, dar nu am prins, colegul a prins bibani.

E pacat ca se retine linul, din cate stiu este foarte rar, ar trebui eliberat.
am auzit eu ceva ca stiuca se subtiaza si iese din plase dar poate ma insel :shock:
ce zici?ca ai vazut atacuri de stiuca????
desearta sunt calare pe ele :D

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 14 Iul 2010, 10:59

Iti zic eu ca din setca asta nu iesea, ai vazut poza? trebuia sa se subtieze la diamentrul de 5cm :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 14 Iul 2010, 12:37

Setca?La noi?Nu cred.Doar s-a eradicat braconajul in zona aia.Au fost controale peste controale.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 14 Iul 2010, 13:07

silent scrie:Captura de ieri, o plasa de 10-15m din nailon tras de la mal la mal, cu un lin in el, vreti sa va zic locul?

Bratul vechi al Oltului la Avrig, dadeam cu rotativa si am agatat plasa, am reusit sa trag aproape de mal si am scos cu prietenii, dupa cateva minute de resuscitare am eliberat linul(saracul avea deja urme de la plasa) si bibanul, plasa am taiat-o in bucati si l-am dus acasa si aruncat in tomberon, am dat la stiuca dar nici un atac...

Va inteleg ca faceti glume pe seama mea, dar chiar nu cunosc zona si de aia v-am intrebat sa nu pierd vremea cautand locuri, ca am timp numai dupa servici sau in weekend :)

poze cu "captura" : http://img685.imageshack.us/gal.php?g=13072010001.jpg
1.ai grija cu pozele de genu asta ca poate mai citesc posturile de pe forum si cei care sunt afectati de actiuni de genul asta. :!:
2. majoritatea dintre noi avem timp numai inainte sau dupa serviciu si in weeckend :cry:
3. locurile sunt destul de putine asa ca nu ai mult de cautat daca sti cum sa cauti :wink:

Scrie răspuns