suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 14 Iul 2010, 13:19

King,imi place prioritatea ta:somnul :lol: Acum bag si eu unul dupa o zi la pescuit,in care singurii pesti vazuti au fost niste carasi prinsi de un localnic :lol:

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 14 Iul 2010, 13:25

@kingofbeasts: zici ca nu trebuia sa pun poza? sa tac din gura? poate trebuia sa las acolo ca poate se supara cel care a pus-o ? Sau poti sa-mi dai un nr. de telefon unde pot sa sun data viitoare?

Poza am pus-o ca sa vedeti si voi, nu cred ca ala care a pus-o acolo citeste forumul, si daca da treaba lui, nu ma intereseaza... :)

3. locurile sunt destul de putine asa ca nu ai mult de cautat daca sti cum sa cauti , hmm mda pai o sa caut, deocamdata ma uit pe harta, am cateva idei trebuie sa ma duc sa vad :)

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 14 Iul 2010, 13:33

elias scrie:King,imi place prioritatea ta:somnul :lol: Acum bag si eu unul dupa o zi la pescuit,in care singurii pesti vazuti au fost niste carasi prinsi de un localnic :lol:
prioritatea e somnul dar are prostul obicei de a manca , in locurile in care il caut, numai dupa ce plec de acolo. se pare ca momesc tot pentru altii :cry: :D

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 14 Iul 2010, 13:44

silent scrie:@kingofbeasts: zici ca nu trebuia sa pun poza? sa tac din gura? poate trebuia sa las acolo ca poate se supara cel care a pus-o ? Sau poti sa-mi dai un nr. de telefon unde pot sa sun data viitoare?

Poza am pus-o ca sa vedeti si voi, nu cred ca ala care a pus-o acolo citeste forumul, si daca da treaba lui, nu ma intereseaza... :)

3. locurile sunt destul de putine asa ca nu ai mult de cautat daca sti cum sa cauti , hmm mda pai o sa caut, deocamdata ma uit pe harta, am cateva idei trebuie sa ma duc sa vad :)
nu trebuie sa taci din gura sau sa nu faci poze. eu ziceam sa ai grija ce poze postezi ca sa nu ai surprize pe balta daca te recunoaste vreunul dintre cei afectati de plasele scoase. ideea e sa fi precaut.
numere de telefon la care sa anunti pot sa iti dau deseara cand ajung acasa (ca acum n-am permisu de pescuit la mine).
la o discutie cu cei ce se mai ocupau de controale mie mi-au prezentat 2 variante pentru situatiile in care dau de plase:
1.sa le scot cat mai discret cu eliberarea pestelui indiferent daca e viu , mort sau ranit , sa fac plasa ghem si sa-i dau drumul in apa (timp in care daca am cu ce sa si filmez toata operatiunea)
2. sa sun la ei si sa ii ghidez catre obiectiv fara a pleca de acol si fara a ma expune.
trebuie sa fi prudent la scos plase si pentru ca daca te filmeaza cineva si merge la politie s-ar putea sa suferi o transformare brusca : din erou in tap ispasitor. :!:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 14 Iul 2010, 13:53

Exact,ai grija,poate plasele sunt puse ptr. a recolta pestele dintr-un anumit loc si a popula apoi un alt luciu de apa . :lol: Deci nu stii sigur "ale cuie"e plasa si s-ar putea sa te' intzepi"ulterior. :lol: :lol:

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 14 Iul 2010, 13:59

Da corect se baga setca pentru a scoate din Olt si repopuleaza in tigaie :), stai linistit ca nu-s prost nu ma expun, daca ma filmeaza cineva cum scot plasa scot pestele dau drumul si fac plasa bucati devin vinovat de ceva? nu cred.
plasa nu-l arunc inapoi in apa !

Daca aveam nr. de telefon il ghidam acolo.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 14 Iul 2010, 14:29

silent scrie:daca ma filmeaza cineva cum scot plasa scot pestele dau drumul si fac plasa bucati devin vinovat de ceva? nu cred.
corect .
dar daca te filmeaza cineva numai cum scoti plasa? (fara partea de eliberat peste si taiat plasa?) sau daca iti trage niste poze numai cand eti cu plasa in mana :?:
nu vreau sa ma intelegi gresit , si eu aveam acelasi elan pan cand mi-au fost povestite niste faze reale destul de naspa. "organele" isi gasesc sa faca exces de zel tocmai cand nu e cazul. nu se pune problema neaparat ca nu poti dovedi ca ai dreptate ci cat timp pierzi, cati nervi cati bani etc. pana sa dovedesti.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 14 Iul 2010, 14:38

Bre king, iti cumpar un diazepam? sa iti rezolvi prioritatea? :lol: :lol: :lol:

ajuta la insomnii :oops:

scuze, da' nu m-am putut abtine :lol: :lol: :lol:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 14 Iul 2010, 14:42

pikeman scrie:Bre king, iti cumpar un diazepam? sa iti rezolvi prioritatea?
la mine nu tine numa cu unul . numa cu doza de soc se poate. :twisted:
dar daca reusesti primesc bucuros. fac si decontul :lol: :lol:
nu de alta dar tare sunt curios cum reusesti sa procuri fara reteta :shock:
sau ai reteta? :twisted:

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 14 Iul 2010, 14:57

Da ma corect, scot plasa cu voblerul si trag la mal taiand bucati din eu si injurand da se poate sa ajung la tribunal, norocul meu ca stiu un avocat bun.

In fine nu mai comentez pe seama asta... sa lasam sa-si faca treaba braconierii ca oricum nu putem sa facem nimic, si cand ne ducem la pescuit ne minunam ca nu prindem nimic si nu intelegem dece...

Scrie răspuns